Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheDude

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány kritikus hülyét kapott tőle, a kommentelők nem szeretik, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézték volna: A mi kis falunk olyan nézettséggel indult, amilyet elég rég láttunk hétköznap a magyar tévében. A 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett réteg 33,8 százaléka ugyanis az RTL szlovák…..
TheDude 2017.02.03 13:38:28
@xmoon: Nem vitatom, hogy nevesíteni tudnád őket (ha visszaolvasod a soraimat akkor láthatod, hogy valósnak látom a karaktereket). Viszont gyanítom, hogy a Te faludban sem csupán 2 értelmes ember élt/él, továbbá nem csak és kizárólag szánalmas és/vagy kudarcba fulladó események zajlottak, ugye? Szóval, lehetett volna ez tényleg humoros is, amire önkritkával élő falusi azt mondhatja magának, h igen, mi márpedig ilyenek vagyunk, de szerintem belefullad az egész történet a vergődésbe és a baszakodásba. Jóérzésű ember nem tud 2 jelenetnél tovább szórakozni rajta. Mindez persze csak az én véleményem, az se kizárt, hogy a parasztozókból is kialakul egy szép számú stabil nézőközönség és akkor a foglalkozás elérte a célját, de kár, hogy ennél magasabb szintet nem sikerült megütni.
TheDude 2017.02.03 16:46:15
@kis_kiraly: Ja, bocsánat ezek szerint csak annyi a baj, h nem én vagyok a célközönség.
Miért van az összes politikus a falvak nagyszerűségével megáldva? Talán mert sosem jártak ott, csak falugyűlésen. És olyankor is visszafogták a lélegzetüket. De rossz hírem van, kedves uraim, falun se vágnak minden nap disznót, mert a disznó nagy érték. Csak a politikus-delegáció kedvéért rendeztek…..
Két hétre eltűnt a Főnök. Hiányzott, na. Mert ne szépítsük, nélküle káosz volt. Még egy olyan, normális esetben piszlicsáré és triviális ügyben is, mint egy útdíjkiterjesztés. De most itt van és megmondta a tutit. Tudjuk, hogy indult: szólt a Miska, kell a della. Pár nap…..
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
170 millió forintért vásárolta meg az önkormányzattól, és 3,5 milliárd forintért újíttatja fel a város történelmi műemlékét, az Erzsébet Szállót a Paksi Atomerőmű Zrt., még az előző menedzsment idején kiválasztott alvállalkozókkal. A versenyeztetés nélkül bevont…..
Miközben ezt a pusztot fogalmazzuk, mi tűrés-tagadás, elnézést a kifejezésért, de halkan fingadozunk. Hogy miért? Szeptember elején posztoltuk be azt a nagyon is viccgyanús plakátot, amit a Vértes Volán egyik megállójában fotózott Bozsi egyik ismerőse. A következő szöveg állt…..
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
Képviselő Funky Zártkörű klub 2009.08.24 19:29:00
Kaptunk egy igen szórakoztató levelet, aminek ráadásul jelentős része minden bizonnyal igaz. Mielőtt azonban rátérnénk, szeretnénk három igazi csemegét megosztani nyári, szerencsésen politikamentes álmukból mostanában ébredező olvasóinkkal. Először is egy fantasztikus…..
Negyed mila és máris a tiéd Sumáhher ótója. Az évszázad üzletét találta prostreetes Söndör barátunk, és ha nem tartanánk tőle, hogy mire leérünk az ország túlsó felére, megveszik előlünk, rohannánk céges autónak elhozni a Zsiga helyett. Ezzel ebédelni menni a hétfői…..
TheDude 2009.08.14 16:45:25
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
TheDude 2009.08.13 14:47:40
@Wendriner Piroska, sakál és balerina:
"...megyek a Jobbikra szavazni..."

Kedves Pircsi, nem tudtad, h a Jobbikot a Fidesz politikája hozta létre és élteti, nem pedig a balos kötődésű biznicmen-politikusok tettei????
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..