Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iceice

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..
12:15-kor kezdődik a magyar válogatott utolsó 2009-es A csoportos mérkőzése. Németország ellen kellene megszereznünk első pontjainkat, amelynek kerete sokkal erősebb, mint a mienk, és amely többet lőtt kapura utóbbi három meccsén, mint ellenfelei, mégis mindháromszor veszített. A…..
Ocskay Gábor, az Alba Volán 19 szakosztály-igazgatója este útrakel, indul a svájci világbajnokságra. Előtte megosztotta a jégkorongbloggal eddigi tapasztalatait, beszélt klubcsapata jövőjéről és az immár a fia nevét viselő jégcsarnok felújításáról.A…..
iceice 2009.04.30 23:16:29
@cuceró: szia cucero....teljesen mindegy hogy hova veszel jegyet,mert nem ellenorzik a svajciak, hogy ki hova ul-all....a magyarok altalaban egy helyre csoportosultak..nem lehet nem eszrevenni bennunket...az allo szektorokba a kijarat feloli kapu mogott mindket oldalon...vegyel nyugodtan allojegyet...
iceice 2009.04.30 23:44:20
@cuceró: mi mar megint elkezdtunk izgulni....mar csak egy fel nap a meccsig....;-))))) remeljuk jon a felmento sereg is...bar szerintem sokan elmentek....de sokan jonnek is...Ezek a fiuk mindent megerdemelnek!!!!!!!
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
iceice 2009.04.30 13:49:21
www.youtube.com/watch?v=roPqtslvcxQ

mi vagyunk a legjobbak....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vb első napjait Svájcban töltöttük. A mérkőzéseken kívüli idő nagy részét a kloteni jégcsarnok környékén ütöttük el, írtunk, beszélgettünk, fényképeztünk. Ezúttal azokból az érdekes fotókból állítottunk össze galériát, amelyeket nem a meccseken készítettünk.…..
Amikor kijöttünk, úgy gondoltuk, Kanada ellen semmi esélyünk, a szlovákok ellen sem nagyon, talán csak a beloruszokat közelíthetjük meg. De hogy ennyire, azt nem hittem volna, mondta blogunknak Ladányi Balázs. A vb eddigi legszebb gólpasszának szerzője szerint a magyar csapat csak…..
iceice 2009.04.30 02:45:52
@BlackJeep: egy kis bulvar...hahahhaha a fiuk tobbet vannak egyutt.mint a felesegekkel, baratnokkel...vajon a lanyok, hogy birjak?????
/aki eppen nem babat var/t szerintem tutira kint lehet/ nekik is dicseret....hajra magyarok....
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
iceice 2009.04.29 16:56:48
@Surdilovics: ne idegeskedj egy ilyen amator fociorult miatt en mar nem huzom fel rajta magam...csakazert is nyerni FOGUNK!!!!!!!!.nem kene egy botlabu focistat egy jegkorongoshoz hasonlitani...kivinnem draga xunilo t egy edzesre mondjuk egy hetig egy beraknam a kapuba vedeni....:-))))))

RIA RIA HUNGARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a pesszimistanak meg annyit amig egy tobb mint 200szoros valogatott a konnyeit nyelve koszoni meg a szurkolast addig az maroknyi (3000!!!!!!) szurkolo a vilag vegere is el fog menni...mint ahogyan sapporoba is tettuk...
iceice 2009.04.29 16:59:18
@xunilo: na draga baratunk tarts ki a kedves csapataid mellett tenyleg egy masik forumon ahogyan azt mar tobben javasoltak neked es hagyjal bennunket almodozni....
iceice 2009.04.29 17:07:56
@D. Gromov: Kedves Gromov es fKapus....csutortokon a vendegeink vagytok egy sorre vagy egy kupicara...:-))) meg egyszer le a kalappal elotettek....
Érdekes hírrel kínálta meg a Nemzetközi Jégkorong Szövetség a közvéleményt: 167 országból látogatják az iihf.com honlapot, Lettországtól (1 742 824) Bruneiig (1) szerte a világban követik a világbajnokság eseményeit. A magyar érdeklődők is lelkesek. Még csak 4 játéknap…..
iceice 2009.04.29 11:21:49
@SakiCitizen: Bhutan bol valoszinuleg a koronaherceg nezi aki koztudottan iszonyatosan sportorult...olvastam rola napokban egy cikket...;-)))))
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
iceice 2009.04.28 21:43:27
@D. Gromov: nagyon nagyon benne vagyok a temaban mar....nezem a menetrendet is a vonatokanal..hogyan lehet atmenni a berni mecssre...nem kicsit vagyok bezsongva...
minden tiszteletem a Tied...irogatsz eppen eleget meccsek alatt utan es kozben...gondoltam segitek elore....
iceice 2009.04.29 01:35:22
@soleeroo: igen..nezd meg az iihf.com on ott vannak fent az osszes meccs idopontok
A világnak olyan csapatokra van szüksége, mint a magyar válogatott – jelentette ki Glen Hanlon fehérorosz kapitány. Gyorsnyilatkozatok a csodameccs után, az MTI jóvoltából. Szuper Levente: "Amire figyelnünk kell, az az, hogy a mérkőzések első öt-tíz percére felvegyük a…..
iceice 2009.04.28 20:43:30
Ez a fajta szurkolás, és ez a légkör, amit a magyar drukkerek teremtettek, a legjobb promóció a 2014-es világbajnokság megrendezésére beadott pályázathoz – jelentette ki Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár a 0-9-es magyar–kanadai meccs után. Az MTI jóvoltából azon melegében…..
iceice 2009.04.27 09:38:06
@CafeDelMar: SZiasztok....innem Zurichbol jelentem....tehat....a hangulatot a tv nem adja at teljesen...ilyet meg a vilag nem latott ami itt megy...a szurkolok fenomenalisak...az, hogy a meccs alatt duborog a szurkolotabor az semmi...az, hogy teli torokbol enekli mindenki a himnuszt a meccs vegen az semmi....de hogy meg utana is kb 30-40 percen keresztul az ott maradt kb 1000magyar szurkolo a fiukat hivja ki a jegre az aztan maga a csoda....Gyertek ki...Gyertek ki....hangzott a skandalas...es a fiuk ki is jottek....a mellettunk allo kanadai es svjaci szurkolok tobbszor kerdeztek tolunk a meccs alatt...hiaba vezetett kanada, hogy mi minek is orolunk ennyire hiszen vesztesre allunk....????
Es akkor elmagayaraztuk.....nekunk ez a csoda....egy csoppke orszag eljutott a legjobbak koze....ez a csucs....es teljesen mindegy mi az eredmeny....nekunk a mi fiaink a legjobbak.....es a kedves svajci szurkolok kb a 2szunetben mar magyar mezben pompaztak es lelkesen uvoltottek, hogy Ria ria hungaria......

Jo magyarnak lenni svajcban is....Buszkek leheteunk magunkra es a fiukra....HAJRA MAGYAROK....Es nagyon nagy koszonet a szurkolotarsaimnak a fantasztikus hangulat megteremteseert...a fiuknak rengeteget jelent ez....

ui: lehet talalkozni a fiukkal is meccs utan ha eleg turelmesek vagytok...:-))))
"Hogy vannak ma? – ezzel a kérdéssel és széles mosollyal fogadott bennünket a sajtóközpont információs pultjánál dolgozó középkorú hölgy, és aztán magától folytatta: – Gratulálok, nem gondoltam volna." Körbenéztünk, hogyan tálalta a magyar sikert a…..
Majoross Gergely lőtt kapura a legtöbbször, Kangyal Balázs plusz eggyel hozta le a meccset, góljainkat Mol ligás játékosok szerezték. Statisztikázunk a csata után. A magyar válogatott közel 5000 néző előtt játszotta le első mérkőzését a 2002-ben világbajnok szlovákokkal.…..
iceice 2009.04.25 23:28:21
@bezso: hahhaha ez jo!!!!! nyernunk kell a feheroroszok ellen....valahogy....mindenkeppen!!!!!!!!
A magyar válogatott eddig 27 fős kerete első körben csak 26 fősre szűkült. Énekes Lajos edző arról tájékoztatta blogunkat, hogy Sofron István, az Alba Volán fiatal támadója nem lesz tagja a csapatnak az A csoportos világbajnokságon. A tornára 25 hokis nevezhető, az utolsó…..
iceice 2009.04.18 16:00:28
@I'm a Ranger!: Kedves Ranger....ha eddig nem kritizaltal akkor talan nem most kene elkezdeni...
a fiataloknak meg van legalabb egy jo par evuk arra, hogy megmutassak, hogy mit tudnak nyujtani egy vilagbajnoksagon...le kell ezt nyelni es tovann kell lepni nem azon morfondirozni ki miert maradt ki....Kangyal Balazs nemcsak mint hatved hanem csapatkapitany is...jo lenne ha Ot vegre beken hagynank...nem kell kiakadni...nem kell kritizalni e snem kell okoskodni...nem mi vagyunk a szov.kapitany....Hala az egnek...mert azt hiszem a mi donteseinket is sokan biralnak...szerintetek, hogy esik ez a sok "szakertoi"velemeny a sracoknak????????
Hajra magyarok....hajra oregek!!!!!!!!
Megerdemlik, hogy ott legyenek...az alazat es a kitartas amit Ok eddig a sportert tettek az elmult 10-15evben peldat mutattak mindenkinek...meg nekunk.is.....
Változott a magyar válogatott vb előtti edzőtáborának helyszíne. Nem az olasz Cavalesébe utazik a Cortina-csapat, hanem Münchenbe. Az ok egyszerű: kitűnő ajánlatot kapott a szövetség a németektől. Ismertetjük a teljes programot. Ha az olimpiai felkészülés rövid volt, akkor…..
iceice 2009.03.04 16:56:43
@2002: Lattal mar india holgyet kozelrol?????illetve ami meg inkabb fontosabb szagoltal mar????
Sajnos nem tehetnek rola, de a curry fogyasztas miatt eleg eroteljes testszaggal rendelkeznek...szepek...gyonyoruek...de kb 6m tavolsagbol....:-)))))))))))
iceice 2009.03.04 17:02:45
L@2002: lattam a filmet...Freida Pinto tenyleg nagyon szep...de higgy nekem tapasztalatbol mondom, kozelrol nem minden olyan toketeles.
Ja es a magyar nok a legjobbak!!!!Eljenek a hokis felesegek-baratnok!!!!!
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..
Kár a végért, mert jó lett volna 5-3-mal lejönni, mondta a mérkőzés utáni vacsorát követően Ladányi Balázs. A francia Briancon légiósa mindhárom gólunkban szerepet vállalt. Az elsőt maga lőtte, aztán két emberelőnyös találatnál asszisztált. "Igazából nem volt…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
iceice 2009.02.05 19:54:36
@miki78: hat lehet hogy Sille lassu bat ben hinnem de nagyon szep golpasszt adott
iceice 2009.02.05 20:05:14
Nem kétséges, vannak játékosok a mostani keretben, akik nem tudják tartósan azt a szintet hozni, amit korábban, mondta Énekes Lajos. A válogatott edzője beszélt a kimaradó játékosokról, a csapat jövőjéről, megjegyezte, mindenki előtt nyitva áll az ajtó, és elárulta,…..
Ladányi Balázszsal megbeszéltük, mától az olimpiai selejtezők végéig minden este elmondja, mi történt vele és a válogatottal. Kezdésként két napot fogunk át, szerdán viszont máris az első rigai edzés után mesél majd nekünk a válogatott kiváló csatára. "Már a tegnapi…..
Két csatár marad le a rigai olimpiai selejtezőkről, tudtuk meg Énekes Lajostól, a válogatott edzőjétől: az újpesti Berta Ákos és a káposztásmegyeri Gröschl Tamás nem tarthat a többiekkel. Mint korábban megírtuk, Berta csak hétfőn került be a keretbe, miután a dunaújvárosi…..
Nyikolaj Fegyasov és Michal Fabok után az NZ-Starstól eltanácsolt Robert Davis is az FTC-ben folytatja a szezont. Erről Al-daadu Muhanned szakosztályelnök tájékoztatta a jégkorongblogot. Davis nagyon jó képességű támadónak tűnt a káposztásmegyeriek első mérkőzésein, de…..
iceice 2009.01.27 16:57:24
@defó: en 3 orat fogok holnap repulni,hogy lassam a meccset:-)))))
Ma is meg kellett küzdenie a kék-fehér csíki alakulatnak az Újpesttel, de behúzták a második meccset is, így ők már a döntőben vannak. Ismét az újpestiek szereztek vezetést, de ezúttal a házigazdák még a második harmadban fordítottak. A harmadikban az előnyüket tovább…..
iceice 2009.01.25 20:12:35
@qx92: Az biztos....lehetnek meg jo akciok vagy meg jobb tamadasok...en meg optimista vagyok!!!!
A két Mol Liga-elődöntő után a négy csapat egy-egy edzőjét/játékosát kérdeztük a látottakról, tapasztaltakról. Meglepő módon mindenki elégedett volt a saját csapatával és a mérkőzések színvonalával is. Négy vélemény következik.Kalamár Sándor, a HC Csíkszereda…..
iceice 2009.01.25 20:50:07
@barcelinho: az hogy a Stars nem tud elni az emberelonyos helyzetekkel....