Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiszlikek dáridója

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HM!-összeállítás A jó kis hazainak nincsen párja. Így vannak ezzel a HelloMagyarok! szerzői is, akik külföldön élve is - bizony - néhány dologból a hazaira esküsznek. Most pedig nekünk is megmutatják, miből vásárolnak be minden egyes alkalommal, amikor hazalátogatnak. ..
Ellenzéki sajtó? Ősszel elintézik – somolygott egy informátorunk még augusztus végén...
csiszlikek dáridója 2016.11.01 16:04:01
@Andras J Fazekas: "Helyre kell állítani a normális médiaviszonyokat Magyarországon." Még az is lehet, hogy Orbán célja a médiaegyensúly megteremtése - kritikus hangok felvásárlása, majd bezúzása adófizetői pénzekből - a végrehajtók viszont csak a lenyúlható pénzt látják ebben is. A működtetéshez nem értenek. Újságírókat amúgy sem találnának ilyen munkára, legfeljebb álnéven okádó űrlényeket...
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Felmondott a Hír TV-nél Farkas Boglárka, a csatorna egyik vezető arca. A híradós májusi hatállyal távozik, az Echo tévé híradójának a főszerkesztőjeként folytatja karrierjét. Egyéb részletek a váltással kapcsolatban nem ismertek, a hírt saját forrásaira hivatkozva a Magyar Idők írta meg. Farkas…..
csiszlikek dáridója 2016.06.03 02:40:17
Ha megtervezték volna, akkor sem lehetett volna jobban elterelni a figyelmet arról, mi is állhat a háttérben. A maga módján Simicska-történet ez is. Mert aligha tévedek nagyot, amikor azt gondolom, hogy a hisztérikus őrület, amit az elmúlt napokban Jakupcsek művésznő…..
Három szabályt is megsértett Rogán Antal fideszes frakcióvezető, amikor még nyaralása alatt tilosban parkolt balatonlellei nyaralója közelében.    Bár a tavalyi, vagyonnyilatkozatokkal kapcsolatos balhéi kapcsán megjelent képek szerint gigantikus terület áll rendelkezésre a…..
A Habony-művek ezúttal is hozta a kötelezőt: őrületes demagógiával sokkolják a keményen dolgozó magyar embereket azok a plakátok, melyek bizonyos értelemben folytatásai a migránsokat csicskáztató kampánynak. Hiába mondjuk el ezerrel az ősi bölcsességet, hogy a jó bornak nem…..
csiszlikek dáridója 2015.07.17 01:08:37
Orbán Viktor az elmúlt félévben folytatta azt a keleti jellegű kormányzást, amely távol áll az európai demokráciák fókuszától. Kormányzását korrupció, a kiszolgáltatottak magára hagyása és a jövő elherdálása jellemzi. Pedig Magyarország számára Európán kívül nincs…..
Proszektúra Orbán, a jó rendőr 2015.05.18 18:51:00
Orbán és csapata semmit nem bízott a véletlenre. A bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultáció tizenkét kérdéséből egyetlen egyet sem találunk, ahol megengednék, hogy kitérjünk az érdemi válasz alól. A korábbi nemzeti konzultációk során mindig biztosították azt a…..
Kőbányán épülhet meg a budapesti nagymecset?  Az iszlam.com Facebook-oldalán jelent meg egy új videó a Budapestre tervezett nagyméretű mecsetkomplexum látványterveiről. A projektet a bejegyzés szerint a Török Vallásügyi Minisztérium indította és támogatja. A négy és…..
Úgy hiányzott a Fidesznek Simicska Lajos hadüzenete, mint üveges tótnak a hanyattesés. A kormánypárt éppen azon igyekezett november óta, hogy kikászálódjon a pofonok völgyéből, ám a dezertáló nagyvállalkozó most még lejjebb lökte Orbán Viktort és csapatát. Eddig nem…..
Egy vadonatúj 525-ös BMW-ben fotózta le az Egyenlítő blog olvasója Puskás Andrást, Rogán Antal korábbi alpolgármesterét, Pasa parki szomszédját. Rejtély, miből telhet Puskásnak a drága autóra, távozásakor ugyanis 76 millió forintos adósságáról számolt be, és szó nem…..
csiszlikek dáridója 2015.01.19 13:08:14
@balf: Látod, hiába állt meg jóval lejjebb az iskolától, mégis lebukott... ;)
Amúgy az V. kerületi döntéshozókat általában a cipőjükről lehet azonosítani. Nincs olyan kép, ahol látszik az árcédula?
Van itt egy amerikavíziós forradalmár-fesztivál. Mint ahogy a produkció és a jogok, sajnos úgy a karakterek is fájdalmasan nemzetköziek. Az elmúlt három hétben volt itt már ártatlan diáklány, micisapkás bölcsész, rekedthangúszépfiú, árukapcsolásos businessforradalmár…..
Napok óta a Cuslág könyvön, a belőle citált idézeteken és a vélt vagy valós hatásain röhögök. Ennél szebben nem jellemzi semmi a hazai politikai közállapotokat: A mutyista kókler a kijárónál is szigorúbb mázsát kap a csínytevéseiért, leguggolja amit kell neki, majd eladja…..
Képes lenne-e a nyugat katonailag megvédeni Ukrajna függetlenségét? És legfőképp: hajlandó lenne-e konfliktusra az orosz birodalommal egy annak a szomszédságában 1954-ig az államterületét képező orosz katonai támaszpontért? A válasz minden kalkuláció szerint: nem. És ez nem a…..
Éjjel egy Molotov-koktélt, vagy valamilyen gyújtóbombát dobtak az Erzsébet-kilátó ajtajához. A térfigyelő kamerák tanúsága szerint az akció annyira jól sikerült, hogy az egyik elkövető saját magát is felgyújtotta. A mellékelt felvételen látszik, hogy a műemléki védelem…..
Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán forradalomról. Túltolta a propagandát a Schwarzenberg-szimpatizáns szakértő. (Leadkép: tüntetők a Majdanon izraeli zászlóval)  Nincs mókásabb a konteó-elméleteknél! Ha azt hiszed, hogy a Szíriusz bolygóról származó Tudás Népe…..
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
A törvény azért van, hogy betartsuk, nincs mese be kellett fóliáztatnom a kocsim. Az összes műhely csodákat regélt, hogy ők a legjobbak, ők használják a legjobb fóliát, nekik van a legjobb csapatuk, ár-érték arányban, nincs párjuk. Mivel már kinőttem a…..
Az MTVA egykori hírigazgatója, akit a Lomnici-botrány egyenesen a lakájmédia Magyar Nemzet Online főszerkesztői székébe repített, Kilenc mondat - egy Kerényire címmel publicisztikának alig nevezhető írással örvendeztette meg olvasóit ma hajnalban: Összekente. Nem…..
Sajátos tömegcsalogató eszközt vetett be a tavaly év végére kizárólag EU-támogatásból kiganajozott Lukács fürdő. Anita szerint becsúszott pár anomália, mint például a törpékre tervezett öltözőmagasság, a zárhatatlan szekrények, a koedukált öltöző és zuhanyzó,…..