Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trobi

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Magyarországon fotózta kampányképeit az "erőfeszítések nélküli jólöltözöttséget" hirdető Gant. Ezúttal az őszi/téli férfi fehérnemű kollekciónak találtak nálunk helyet, mégpedig a TF egyik csarnokában. A márka magyar stábbal dolgozott, itthonról…..
Trobi 2011.08.31 12:39:54
@fidodido: danke sün a képeket.
ezt a fidodidót nagyon régen hallottam már, még azelőtt, hogy a keresztfiam, aki most Bécsben él elkezdett járni a TF-re.......:)
Forrás:http://news.turner.com/article_display.cfm?article_id=5054A CNN Anderson Cooper 360 tényfeltáró műsora egy héten át naponta fog foglalkozni a szcientológia egyház felső vezetésében uralkodó állapotokkal. A címe: Scientology - History of Violence, és a David Miscavige-hez…..
Négy kétesélyes mérkőzés következik a vancouveri olimpia negyeddöntőiben, a hazaiaknak egyszerűen muszáj legyőzniük az oroszokat, más kérdés, nem biztos, hogy sikerül nekik. Fogadni egy összecsapás végkimenetelére sem mernénk, az USA–Svájcot is beleértve.…..
Trobi 2010.02.24 14:56:38
@pityu65: Pityu65! ez így kevés! :-) kérjük a csapatokat és a végeredményeket is....aztán megyek sportfogadni...;-)
melyiket szakkomenteled? mert akkor azt fogom nézni, nem a júrósportot..:-)
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
  Mi a közös a családját kiirtóban, az ittasan balesetet okozóban, meg abban, aki elkártyázza a családi birtokot? Nem tudnak veszíteni. Vélemények az azonos című írásunkról...
Rájöttem! Televízió 2009.07.28 10:43:00
A modern ember életéhez évtizedek óta hozzátartozik a televízió. Régen, még az átkosban csak két csatorna volt (1-es és 2-es), és hétfőnként nem volt adás. Ma viszont már a kábelnek és a műholdaknak köszönhetően sok-sok magyar és külföldi adó közül válogathat az…..
Futóblog 2009 NYÁR - program 2009.01.20 13:00:00
Tapasztalataim szerint harminc éves kor felé megváltozik ez ember teste. Annak idején bármennyit lehetett kajálni és úgy néztünk ki, mint C. Ronaldo (nagyjából! közelítőleg!), mára az irodai ülőmunka következtében dagad a szalonna köldök alatt, illetve maga a köldök is…..
Trobi 2009.01.21 12:25:46
@CsabaÚr: jobbulást, de ha nem tudnád, 40-től kezdődik a férfiélet!! :-)
Trobi 2009.01.21 14:17:10
@BGy: jó a blog-od! :-) most már tudom, hogy alulpronáló vagyok, de ez természetes..:-)
Lance Armstrong in da hausz! Most mutatta be nekem nrg öccse (!), hogy minden kerékpározók legnagyobbika 2007-ben kiadott egy 41 perc hosszú zenés válogatást futáshoz. A dolog érdekessége az, hogy Lance végig szakkommentálja is a dolgokat, tehát pontosan úgy van elkészítve a zene,…..
Néhány embernek még nem, de nagyrészt megvan mindenkinek a pólója! A Nike munkatársai mindenkivel felvették a kapcsolatot tudomásom szerint. Azok is kaptak emailt, akinek nem készült el a pólója az első körben. Ha nem kaptatok emailt, írjatok ide hozzászólást a problémátokkal!A…..
A Futóblog póló rendelések felülmúlták a várakozásainkat, eddig a pillanatig több, mint 100 darabot kell gyártatnunk. A rendelések első nagyobb adagja már a gyártó cégnél van, viszont az egyedi nyakfeliratok, valamint a mennyiség miatt már nem fogjuk tudni leszállítani a Váci…..
Ma este sem kerültek el a májerkedő kis lófaszbuzogányok. Jövök haza kocsival. Az egyik kereszteződésnél körülnézek, nem jön senki, kanyarodnék. A kereszteződés felénél járhattam, mikor megjelent balról egy mozdony. Legalábbis elsőre annak tűnt, mert kurva gyorsan jött és…..
Trobi 2009.01.09 13:22:46
@Infomaker: " gázpisztollyal jár, miközben Ukrajnából nem jön elég!..van lóvé" ...az év, de legalábbis a hónap poénja!!! :-)
...és van megoldás is a problémára, minden gázpisztolyos népművészeti-tárolóedényt egy erőműbe, és először a fegyverükkel, utána pedig velük befűteni...:-)

Én sokkoló helyett az anyósom fényképét szoktam elővenni.....eddig hatásos volt..:-)))
Futóblog Marco Olmo 2008.12.17 09:40:00
Marco Olmo szegény olasz családból származó jámbor, ma 60 éves férfi. Ultrafutó. Nincsen dietetikusa, edzője, menedzsere, akármije. Eredményei vannak, 2006-ban és 2007-ben, közel 60 évesen ő nyerte meg a Futóblog divjein korábban már megismert "Ultra-Trail du Tour du…..
Fél tízkor szállt le a gép Valenciában, fél 11 körül kerültünk a szállodába, ahol még felmerült a Kia Soul bemutatójára érkezett újságírók részére egy könnyű sörvacsora, de én futásra hivatkozva kimentettem magam. Végül is a futás egyik vonzereje, hogy kiakaszthatunk…..
Futóblog Fusd át a monszunt 2008.12.03 14:39:00
Érdeklődve figyelem, mi sül ki a Fusd át a telet-kihívásból. Bizonyos a szempontból kívülálló vagyok, nekem például a nyár átfutása kicsit nagyobb kihívás, a téli futás valahogy természetesebb. Az északi összekötő vasúti híd építői természetesen megszívattak:…..
Futóblog Eljött a tél... 2008.11.26 08:40:00
A hétvégén az volt a terv, hogy a Bakonyt és a Vértest szántjuk a KÉK jegyében. Pénteken viszont elég nagy mennyiségű eső esett, és az előrejelzés sem ígért esőmentes napokat. A hétvégét ilyen mód lefújtuk. Szombat reggel szikrázó napsütés, némi szél és hát mi…..
Futóblog Hídfutás 2008.11.24 12:14:00
Már nem is tudom pontosan hogyan kezdődött. Az biztos, hogy Winkler kézi kamerával egyszer átfutott a Megyeri hídon és valakinek az agyából kipattant a forradalmi hídfoglalás gondolata. Persze ez egy futóblog, így a forradalmi hangulat alábbhagyott. Meg különben is fusson…..