Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karolygazda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menorca Son Saura, Cala en Turqueta 2009.07.07 13:49:00
Ismét egy nagyon mozgalmas szabadnap áll mögöttünk, sikerült egy újabb lenyűgöző strandot felfedeznünk.A nap nagymosással kezdődött mind a négyünk számára, de miután a banki ügyeinket is lebonyolítottuk ismét útnak indultunk. Elsőként Son Saura volt a cél, sok szépet…..
Menorca Utazás Menorcara 2009.04.21 09:45:00
Április 18.-a, szombatReggel fél6kor útnak indultunk Suzuki személyautóval Ausztria irányába. Gábor vezetett én fényképeztem. Pihenni 3 óránként álltunk meg, tankoltunk,ettünk. Az út nagyon szép volt, a GPS egy darabig remekelt, aztán Németországban volt egy útlezárás, és…..
Másodszor is sikerült belelépnem ugyanabba a folyóba. Az előző részben megígértem, hogy maradunk a somlói hárslevelűknél. Tévedtem. Pedig tudhattam volna: Laposáék a furminthoz hasonlóan a hársat sem Somlón szüretelik. Csak hát a pavlovi reflexek: Bazaltbor + hárslevelű nem…..
Elfogult vagyok Somlóval szemben, nem tagadom. Kezdő alkoholistaként főleg villányi vörösökért rajongtam; voltunk így egy páran a 90-es évek derekán. Aztán első munkahelyemen egy ügyféltől érdekes karácsonyi ajándékot kaptam. Bornaptár volt, Jaksity György által ajánlott…..