Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Aullah

0 bejegyzést írt és 3357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
Igaz, még csak 31 000 körül tartanak, de lelkesek. Mi is aláírtuk, tessék ide klikkolni, fél perc az egész. Azt szeretnék elérni, hogy valaki, végül is kurvára mindegy, hogy melyik tévé, vegye át a Revolutiont, és tudjuk már meg, mi lesz a Nano vs. emberek csata kimenetele.  ..
dr. Aullah 2014.05.29 09:35:05
@Yooha: A harmadikon a srác van, akit ki akartak szabadítani... a kőarcá lány testvére. De hogy a képen mellett ki van, fingom sincs. Sosem láttam.
László váratlanul egy 32 ezres csekket kapott a BKK-tól, pedig nem tömegközlekedik, és nem is büntették meg. A BKK szerint még térfigyelő kamera is rögzítette az eseményt. Nohiszen: Tegnap kaptam egy 32 000 Ft- os csekkel mellékkelt fizetési felszólítást a BKK-tól. Miszerint…..
dr. Aullah 2014.05.12 16:23:32
@yxcvbnma: Én nem rugóztam rajta, csak nem tudtam.
Tamás nem mutatta meg a táskáját kifele menet, úgyhogy perpatvar lett belőle: A mai napon a kispesti, üllői úti aldiba mentem vásárolni. Az egész boltban voltunk vagy 3-an vásárlók. Kifelé menet a pénztár után odajött az őr, hogy legyek szíves megmutatni a táskámat. Mivel…..
Ezzel lehetne összegezni a Velvet és a Cink gyorstesztjét a Norbi Update-féle pizza, hotdog és hamburger megtapasztalása után. A pizzának nevezett "aliennyálkás jógaszőnyeg" kompozíció kóstolása felért egy kiadós elemnyalással. Csak perverzeknek: Beleharaptam, és egész…..
Nem áll jól a Mentalista szénája: a vasárnapi halálnapon nem teljesít kiemelkedően, a legutóbbi epizód csak 1,2-t hozott 18-49-ben, ami elág csalódást keltő, és ugyan a The Good Wife is legalább ilyen gyenge (1,3 volt legutóbb), de az a CBS saját sorozata, míg a Mentalista a…..
dr. Aullah 2014.04.30 19:06:18
@saks: Kicsit le vagyok maradva :D
Az előző posztban láthattuk a Jobbik és az Európa Uniós zászló "kapcsolatát" ...Morvai Krisztina EP-hirdetése időközben átköltözött az óriásplakátokra, egy apró kis különbséggel. ..
Tegnap Magyar Péter a 444-en robbantotta a hírt, hogy van egy kis probléma a brüsszeli kifizetésekkel, pedig Orbánék azért bombázták szét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségét, hogy egy eurócent támogatás se ragadjon be. Ezért a pénzcsapot bekötötték Lázár János irodájába a…..
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
dr. Aullah 2014.04.22 12:05:30
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Dehát hazudik. Bár tudom, hogy a bérkommentelőket ilyen dolgok nem érdekelnek.
Van az Élhető Kiskunmajsa nevű civilszervezet, ami polgármester-jelöltet keres. Nem akárhogy: készítettek egy kabátot (!), és próbálják megtalálni az embert, akire ráillik. Sőt, állítólag már rá is bukkantak az ideális jelöltre, aki megfelel az elvárásaiknak. Pedig azok nem…..
Mindjárt lesz egy újabb spoiler tematikában íródó poszt. ..
dr. Aullah 2014.04.18 15:31:52
@falomb: Érdekes dolog, hogy ki van írva, hogy spoiler, de még ugyanazon az oldalon, a látómezőn belül ki van emelve. lol
Naiv éjszakai kajarendelő két hónappal ezelőtti pizzáját is ki akarta fizettetni Theo Papa, pedig nem ő nem vette át a rendelést, hanem meg sem kapta: Még februárban rendeltem a Theo Papa éjszakai szolgálatától egy pizzát. Sajnos hiába, mert sosem jött meg. Még három órát…..
Naiv ügyfélvéletlenül még év vége előtt befizette egész éves kötelező biztosítását, aztán eladta az autóját. Az Astra Biztosító azóta sem utalta vissza az összeget: 2013.decemberében az Astra biztosítónál kötöttem kötelező gépkocsi biztosítást és sajnos…..
Múltkor említés szinten felmerültek a Burger King kuponjai, úgyhogy lett is róluk egy történet. Naiv gyorsétkező egy kuponos menüt rendelt, amit megfejelt egy "ajándék bögre"-kuponnal, ami akkor jár, ha nagy üdítőt vásárol. Úgy gondolta, a menüben vásárolt nagy üdítő…..
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
Naiv ügyfél megkapta a tökéletes elhajtó választ az ASUS ügyfélszolgálatától. Jobban teszi, ha nem próbálkozik MKV videofájlok lejátszásával, meg amúgy is elavult a lejátszója, már nem frissül tovább: Az alábbiakban idézem, hogyan sz@rik az ASUS vevőszolgálat a t.…..
István egy pozitív történettel gyarapodott. eBayen rendelt társasjátékának bezúzódott a doboza, de emiatt nem küldte vissza. Cserébe az árának 10%-át visszakapta: Rendeltem egy társasjátékot a Board Game Extrastól az eBay-en keresztül április 3-án. Tegnap, április 9-én…..
A Nemzeti Múzeumba kerül Orbán Viktor legendás sporthátizsákja. A Nemzeti Múzeumba legújabb korral foglalkozó munkatársai már korábban is kértek gyűjteményükbe személyes tárgyat a miniszterelnöktől, aki így a régi táskáját örömmel adta át nekik - írja a Blikk.A…..
dr. Aullah 2014.04.11 11:32:41
23:16Orbán nagyon tolja a TV-ben, Semjén vörösre tapsolja a kezét, biztos nagyon megdolgozott az eredményért.Akkor eldőlt minden, szép új korszak kezdődött. Mára ennyi volt, köszönöm a figyelmet. 23:08Átfordult. 5%-on az LMP.22:54LMP 4.91%!22:47A Fidesz 45,73 százalékkal a…..
dr. Aullah 2014.04.06 23:05:06
Nem hiszem el :-)Megtörténik újra! Négy évvel ezelőtt nem igazán sikerült megszervezni a lakóhelytől szavazni kívánt 56 ezer ember szavazását, ezért álltam 2 óra 20 percet sorban, a hasonló cípőben járó szavazópolgártársakkal együtt. Még videót is készítettem a…..
Naiv választó az utolsó előtti nap gyanút fogott, hogy egyáltalán működik-e a rendszer, és másodszor is beadta átjelentkezését a valasztas.hu-n, miután egy hónapig senki nem reagált az elsőre. Az viszont az utolsó nap odatelefonáló hölgytől sem derült ki, melyik…..
dr. Aullah 2014.04.06 08:11:51
@Manyecska: Én azt hittem, hogy mindkét lepedőn a Jobbik lesz az utolsó, de nem. A másikon az első volt. :)
Két nappal a választás előtt Bajnai Gordon kreatív stábja észbe kapott, vagy csak iszonyatosan beszívott, és elkezdtek tolni egy formabontó kampányt az eddig sótlannak ismert fasziról. Elég viccesek a képek, amik a Jobbik mutogatós kampányát figurázzák ki, biztos nem vidámak…..
dr. Aullah 2014.04.05 16:52:01
Szerintem szarok.
Amúgy meg
hvg.hu/itthon/20140405_Kordonokkal_akadalyozzak_Bajnaiek_rendezv
Pofám leszakad ez.

Látom ismét aktiválták az enrico névre keresztelt droidot, lol
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
dr. Aullah 2014.04.05 10:59:45