Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spilko

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Véget ért a kiállítás a Gödör Klubban. Nagyon köszönöm mindazoknak, akik megtisztelték érdeklődésükkel. Számomra nagyon sok pozitív élményt adott a sorozat készítése, és a kiállítás egyaránt. Remélem, akik látták kicsit másképp léptek ki a teremből, mint ahogy…..
A Nemzeti Kulturális Alap segítségével létrejött kiállításokról, előadásokról az NKA kritikai portálja, a Revizor online rendszeresen közöl kritikákat. Az Erzsi a börtönben kiállításon Sisso, a Magyar Narancs kritikusa járt és írt véleményt.Itt olvashatjátok az általa…..
Kedves Barátok, Ismerősök! Majdnem pontosan három évvel ezelőtt kezdtem el készíteni egy fotóesszét, melynek eredményét most végre sikerül megmutatnom Nektek. Gyertek el 2009. október 20-án 19 órára a Gödör Klubba (V., Erzsébet tér) a kiállítás megnyitójára, melyen…..
Kedves Szülők és Tanárok!Az új tanévben is itt a lehetőség, hogy megosszák egymással gondolataikat ezen a blogon keresztül, ötleteket, kérdéseket vessenek fel az iskola működése, a gyerekek iskolában töltött mindennapjaival kapcsolatban.Üdvözlettel a szerkesztő: Spilák…..
Sajnálattal és döbbenettel hallottuk a hírt, miszerint 2009. május 28-án Terézváros Önkormányzat Képviselő Testülete augusztus 31-i hatállyal megszüntette Takács Orsolya igazgatónő munkaviszonyát és Rakó Józsefet nevezte ki az iskola új igazgatójának. Ezzel a döntéssel a…..
Elindítjuk blogunkat, melyen mindenki elmondhatja véleményét az iskolával kapcsolatban, ahol az SZMK elnökök, tagok véleményt cserélhetnek és tájékozódhatnak, megbeszélhetik ügyes-bajos dolgaikat. Mindez azt a célt szolgálja, hogy az internet közösség formáló erejét…..
Spilák Zsuzsanna Test-Mese 2009.03.05 13:51:00
   Kezdetben semmi sem létezett, sem illat, sem fény, sem forma, sem mozgás. Csak az üresség tátongott határtalanul. Nem volt idő, mert szunnyadva feküdt a végtelenség ölében. A mindent beborító sötétség mozdulatlan tömbjének belsejében a létezés, mint nyugvó…..
 A külvilágból kiszakítva. Szubjektív idő (Betegség)                      Szubjektív tér (Kórház)   Szubjektív idő: A betegség átveszi az uralmat a nappalok felett.…..
Spilák Zsuzsanna Test-Idő 2009.02.10 15:13:00
    ..
Spilák Zsuzsanna Támogatás 2009.02.10 15:11:00
 A program bevételét a Magyar Hospice Alapítvány javára ajánljuk fel, ezzel konkrét anyagi támogatással is segítve az alapítvány munkáját, valamint az esemény megrendezésével, annak a különböző médiumokban történő megjelenésével, szeretnénk ráirányítani a…..
SOHARÓZA Az OE-dal története 2009.01.23 23:00:00
      Sorsszerű események láncolata     írta Spilák Zsuzsa, a Soharóza tagjaAz egész szeptemberben kezdődött, amikor szülinapomra koncertet kaptam ajándékba drága sógornőmtől.Vagy akkor, amikor pár éve meghallottam Georgi Macbeth…..