Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hóhányó

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A State Departmentben sokan ki vannak akadva, amiért az amerikai külügyminiszter hajlandó leülni Szíjjártóval; A Stop, Sorossal  szelet vet és vihart arat a magyar  kormány, miközben az amerikai ABC TV azonnal törölte egyik legnépszerűbb sorozatát, mivel annak főszereplője "magyar stílusban" támadt…..
Magyarország és Lengyelország kismiska ahhoz képest, ami az új olasz vezetés miatt vár az unióra. Szlovákiában valami bűzlik és ha a populisták kerekednek felül, Orbán összekovácsolhatja a visegrádi négyeket. Azért az erős emberek, mint Putyin és Erdogan élete sem fenékig tejfel, sőt. A…..
Nem, nincs képregény, nem égetjük ki a formátumot azzal, hogy feleslegesen elsütjük, évadonként max. kétszer lesz, és hol van még a vége a műsornak. Jó, már csak két adás van, és érezhetően nőtt a tét meg a feszültség is a versenyzők között, mert mondjon nekem bármit…..
Bár a magyar-amerikai kitiltási botrány hullámai mára majdhogynem teljesen elültek a közéleti diskurzusban, régiónk egy másik vezető államában csak most kezdődik valami hasonló. Milos Zeman cseh elnök és az ottani amerikai nagykövet közötti szócsörte azonban sokkal kisebb…..
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
A magyar gazdaság és a társadalom egészének jelentős terhet jelent a devizahitelek problémája, amellyel az eddigi években a kormányok nem tudtak kellő sikerrel megbirkózni. Az érintettek nagy száma miatt az ügy a közelgő választások miatt is kiemelten fontos, így egyetlen…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
Vannak reménytelen küzdelmek: számomra az egyik ilyen annak elmagyarázása és elfogadtatása, hogy az elemző politikai véleménye, reménye és vágya nem része az elemzésnek. Nem azért, mert ezek ne lennének fontosak, hanem azért, mert hiszek a politikai vélemények szabadságában és…..
Hóhányó 2013.11.01 15:41:20
@aszekelyek: Csak ámulok, hogy ilyen kiváló hozzászólás is megjelenik mint a magáé, viszont egy dologban tévednek önök, de nagyon. Az életszínvonalon, amelyet említ, lehetne racionálisan is segíteni, a globalizáció előre mutat, nézze csak meg a nemzeti személygépkocsiparkot. Persze kezelni kellene a globalizáció mellékhatásait, pl. az agyelszívást, a labdarúgók elrablását, a k-ink elrablását. A mai politika viszont biztos romlásba visz bennünket, mert így semmi esélyünk sincs.
Hóhányó 2013.11.03 10:41:25
@aszekelyek: Igen, de ezzel szemben csak globális szinten lehet fellépni, például el lehetne venni az egymillió eurót meghaladó készpénz vagyonokat, a válság azonnal megoldódna. De mi egyoldalúan fellépve unortodox öngyilkosságot követünk el a negyvennyolcas szabadságharc mintájára.
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
törökgáborelemez 431. Új nap 2012.01.20 01:00:00
A kockázati felár csökkenése és a forint árfolyamának erősödése egyaránt azt jelzi, hogy a világ a magyar kormány alkalmazkodását olvassa ki az elmúlt napok történéseiből. Lesz megállapodás az IMF-EU párossal, mert az Orbán-kormány végül mégis beadja a derekát, és…..
Tekintsük picit át ezt a jelenlegi, drámainak mondott helyzetet, kedves olvasók. Nyolc év után a Fidesz-kormány emberfeletti erőfeszítéssel megállította az ország gazdasági mélyrepülését. Nőni kezdett a gazdaság, csökkenni a munkanélküliség, és sikerült megszabadulnunk…..
Egy korábbi bejegyzés kapcsán valaki évődve felvetette: milyen kár, hogy Gyurcsány Ferenc nem politológusnak "született". Látom, hogy mostanában sokan előszeretettel köszörülik a nyelvüket a szakmánkon, ezúttal mégis azt kell mondanom, hogy van némi igazság ebben a…..
Hóhányó 2010.05.11 12:00:11
@pannonfunk: Látom, hogy a vitalizalodas és szellemileg szavak visszakoszonnek és ezek szerint hatásos megkozelités volt. Amennyiben ilyen harcosan vedelmezzuk a gyoztesek pozicioit, ez bizonyos tiszteletet parancsol teljesitmenyuk iránt, mert tenyleg komolyan gondolhatják, hogy ok valami jobbat képviselnek, mint az ugynevezett komcsik. Felek azonban, hogy a komcsik egyenletesen oszlanak el a partok soraiban, mert ez a szo realisan csak egyfajta szocializalodast takar amely bizonyos torténelmi korban kialakult és makacsul tartja magát. Harcoljunk kozosen a komcsik ellen, de ezekkel ne azonosítsunk csak egy pártot, hiszen ezek sajnos mindenhol egyenlo arányban jelen vannak. Maskulonben a boszorkányuldozés jelenségével állunk szemben.
Hóhányó 2010.05.11 11:01:52
@pannonfunk: Koszonom a rendkivul szinvonalas hozzaszolast, de kerdes, hogy a valasztoknak mindig igaza van-e, ugyanis ott tartunk, hogy a gyoztesek folytatjak az igergetest, mikozben meg mindig nem jelolik meg a forrasokat, ha tovabbra is a hiany novelesere spekulalnak akkor a mai helyzetben az illetekesek leharapjak a fejuket.
Nem eszik olyan forrón a kását – ez jut eszébe az embernek, mikor a parlamenti padsorokba igyekvő Jobbik-reprezentánsok egyes korábbi és mostanában elhangzott kijelentéseit veszi górcső alá. Kezd ugyanis nyilvánvalóvá válni, hogy a nemzeti hőbörgést tömegsporttá…..
Tíz éves a Heti hetes, ami meglepő módon azt jelenti, hogy ez a show a (hazai) kereskedelmi televíziózásnak majdnem a kezdeteitől műsoron van, és a felállás sem változott túl sokat, habár egy-két bábfigura le lett cserélve. Tudjuk, Verebes magával vitte a hörgését máshová,…..