Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MP69

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekti Bálint győzelemmel mutatkozott be -2010.11.23. 22:44 Hblog/jegkorong.blog.hu..
Négy nagyon érdekes mérkőzést játszanak a Mol Ligában kedden. A tabella első felében szereplők egymással küzdenek, de a még egyáltalán le nem szakadt második traktus is fontos párharcokba bonyolódik. Romániai túrája után ezúttal a Miskolc pihen. A Mol Liga két utolsója…..
MP69 2010.09.28 20:25:05
A Sapa Fehérvár AV19 finn kapusán hétfőn artroszkópos térdműtétet hajtottak végre egy letört porcdarab miatt, amely hetek óta akadályozta a fájdalommentes sportolásban. A remek kapus jövő héten már biciklizhet, de legalább három hét kihagyás vár rá. Ennek megfelelően az…..
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
MP69 2010.04.15 16:52:26
@veghist: semmi ősszesküvés nincs.nem is ezt irtam. ha lehet ne kavarj. ez egy olyan vélemény volt ami egyolyan emer véleménye aki más szemmel nézi az egész jégkorong világát kis hazánkban. és Bocs ha ezzel elrontottam a kedvedet de csak akkor irok a blogba ha tényleg valami nagyon bőki a csőrömet. Kűlönben meg soksikert a Fiuknak és remélem sikerül mindekit megvernünk.
Pénteken megkezdődnek az OB I. elődöntői. A középszakaszgyőztes Dab.Docler azt a Vasas Bp. Starst fogadja, amelytől legutóbbi öt mérkőzésen vereséget szenvedett. A csata három győzelemig tart. Az FTC–Fehérvár párharc csak szombaton indul, mert előbbi csapatnak még be kell…..
Ahogy a válogatottban, itt is be kell bizonyítanom, hogy a legjobbak között a helyem – mondja svédországi helyzetéről Fodor Zoltán, aki berobbant az ifjúsági válogatott életébe. Ahhoz képest, hogy az első bő keretben még nem volt benne, végül a visegrádi négy nemzet…..
"Elgondolkodtam a jövőmről, de amíg nincs konkrét ajánlatom, marad minden a régiben, munka mellett jégkorongozom" – mondta blogunknak Jánosi Csaba. A Ferencváros hokisa kiváló teljesítményt nyújtott a vb-n, nem lenne meglepő, ha profinak hívnák. Ferencvárosi TC…..
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
MP69 2009.05.04 16:48:59
@arizmendi: szerintem meg gőződ sincs miröl beszélsz ember. Ne keverd össze a két tábort . mi tudjuk mekkora ünnep ez nekünk. Szép volt FIUK!!!!!!!
Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány ismertette, milyen összetételben játszik velünk az orosz válogatott. A kapuban Ilja Brizgalov kezd, a sorokat tovább után ismertetjük. Mindeközben a nemzetközi szövetség nyilvánosságra hozta előzetes világranglistáját, amelyet a világbajnok…..
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az FTC 5-1-re legyőzte az Alba Volán EBEL-esekkel erősített farmcsapatát – a fehérvári gólt Nagy Gergő szerezte –, tehát az OB I. ötödik helyéről a vasárnapi Ferencváros–Miskolc dönt. A Jegesmedvéknek – akik 11-3-ra verték a Héraklész-válogatottat…..
MP69 2009.03.21 10:07:53
Az Alba Volán EBEL-csapatához rövid úton csatlakozott vasárnap az Újpesti TE és az NZ-Stars. Az alap- és középszakaszgyőztes lila-fehérek simán mentek tovább a fehérváriak farmjával szemben, a második meccset nullára nyerték. A pénteki 5-4 után sokat bírált…..
Kevés kivétellel eddig negyvenhat mérkőzésen vannak túl a csapatok. A szeptember eleje óta tartó menetelésben időnként talán lehetett azzal vádolni egyiküket-másikukat, hogy nem vesznek minden mérkőzést komolyan, de ennek immár vége. Péntek estétől egészen biztosan nem lehet…..
MP69 2009.02.27 16:52:13
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
MP69 2009.02.05 20:16:04
@freddyD: örök hála neked. a melóhelyről végig tudtam nézni a meccset. Szép volt amit a fiuk csináltak. holnap nyerünk!
Két csatár marad le a rigai olimpiai selejtezőkről, tudtuk meg Énekes Lajostól, a válogatott edzőjétől: az újpesti Berta Ákos és a káposztásmegyeri Gröschl Tamás nem tarthat a többiekkel. Mint korábban megírtuk, Berta csak hétfőn került be a keretbe, miután a dunaújvárosi…..
MP69 2009.02.03 19:55:47
@progmet: teljesen eggyet értk veled,nekem is nagyon hiány érzetem van, de Cortina nem fog változtatni a mi véleményünk alapján. akik meg mennek tudják milyen teher alatt vannak ,kint majd minden eldől.
Peterdi Imrének vírusos gyomorrontása van, nem vehet részt a válogatott felkészülésén, tájékoztatta blogunkat Imre Lajos csapatvezető. Pat Cortina kapitány az újpesti Berta Ákost hívta be helyette a tartalékok közül. A keret ma délután háromkor találkozik, ötkor pedig…..
Elérkezett a szeptember közepe óta tartó erőltetett menet első szakaszának végjátéka. Szombaton és vasárnap Csíkszeredában már a Mol Liga elődöntőire kerül sor. Elég alaposra vettük a beharangozást. Hírek körülmények, kulcsjátékosok, elemzés.Ismét csak irigykedhetünk a…..
Az elmúlt két napban kissé elfáradtunk. Nem a cikkek írása és szerkesztése amortizált le bennünket. Hanem az, hogy csúnyán elromlott itten a hangulat. Olvasóink egymásnak estek és ránk támadtak. Az elmúlt 48 órában egyebet sem tettünk, csak kommenteket olvastunk, válaszoltunk,…..
MP69 2009.01.14 16:52:08
A vitathatatlan fejlődés ellenére még mindig kevesen járnak itthon bajnoki jégkorong-mérkőzésekre. Pedig jó móka, még ha kevés is a kiegyenlített, magas színvonalú mérkőzés. Alig tudok olyan helyet, ahol egy mozijegy áráért 30-40 ember hajtja magát, és esetenként szétveri…..
Lassacskán nem lesz olyan mérkőzésnap, amely ne lenne kiemelten fontos a Mol Liga rájátszása felől nézvést. Pénteken dupla csatát rendeznek Csíkszeredában. Az U20-as világbajnokság és a karácsony miatt december végéig a magyar jégkorong takarékon üzemel, csak a Fradi hét…..
MP69 2008.12.12 16:17:09
Jánosi Csaba, a Ferencvárosi TC csatára az elmúlt hetekben számolatlanul szerezte a pontokat. Kemény munkával a legeredményesebb magyarországi játékossá küzdötte fel magát, megelőzte az újpesti Berta, Borbás duót. Ezért most bemutatjuk őt.27 mérkőzésen 26 gólt lőtt, 17…..