Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isac74

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első mérkőzés szoros eredményeután másodjára 5-0-ra verték a magyar ifiket az orosz serdülők. Az oroszok igen erős kerettel érkeztek. Harmadik meccs pénteken Kaposváron.Fekti István edző: "Álmosan kezdtük a mérkőzést, de az első harmadot 0-0-val sikerült zárnunk. A…..
Azt gondoljuk, a jégkorongblognak az indulása óta eltelt időben sikerült összehoznia a kedvenc sportunkért rajongók táborát. Olvasóinkból közösség lett – nagyon kevés blog lehet büszke ilyesmire. Viták természetesen vannak, kell is, hogy legyenek, de öröm, hogy ritkán…..
Isac74 2009.10.05 16:43:13
@canadien: Bizony nem volt kérdéses a virtuális jégkorongvilágban, hogy honnan lehet naprakész infókat összeszedni, ha már az Icehockey.hu olyan, amilyen. Ez most hiányzik.
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Isac74 2009.08.28 21:20:51
@műszerész: www.sonline.hu/somogy/sport/felepulhet-a-kaposi-hokivar-253771
elkezdte az új vezető-edző a munkát; srácoknak tetszik; izzadság, izomláz. ez már valami.
a gyerekállomány sztem bizonytalan. sokan hiányoznak, akik eltántorodtak az elmúlt fél évben. Kölyök összejön EK-s feljátszással, de a serdülő nagyon gázos.
Szarvashiba a Sportiskola vezetésétől, hogy az eddig remek csapatépítő mini-edzőt Képes Pált - bár élvezi a szöv. támogatását, sőt a szöv. fizeti - nem engedi folytatni a megkezdett munkát.
Bízunk benne, hogy az induló változásoknak mielőbb látjuk a gyümölcsét.
Isac74 2009.08.29 00:21:35
@korong: Új edzőnek mindenki nagyon örül, szülők támogatják, gyerekek kedvelik, posztját senki nem vitatja.
De továbbra is állítom, hogy Képes Pálnak - bár kiváló munkát végzett eddig - a városi sportvezetés (Szita Károly főpolgármester kivételével) az ellehetetlenítést szavazta meg; akármilyen jól is hangzik az "átmeneti időszak" meg a "keressük a helyét" szlogen. Semmi esetre sem szeretném a folyamatos kesergés látszatát kelteni; csak hát sajnálja az ember, hogy valaminek/kinek mindig az ép ész ellen kell dolgoznia.
Petteri Hietanen, a finn jégkoronszövetség főtitkárának szép reményű fia kerülhet a Kaposvári Sportiskola jégkorongszakosztályának élére, tudta meg a jégkorongblog. A fiatalember hazájában szerezte meg a felsőfokú edzői képesítést, szakmai gyakorlatának egy részét…..
Isac74 2009.07.08 11:33:11
@gm: Kedves gm! már az első kaposvári topic hozzászólásaival elvarázsolt! ;)
Köszönjük a bíztatást; nekünk már az "ugrásszerű" eredmény lenne, ha rendes edzéseken láthatnánk hajtani a gyermekeinket.
Kis túlzással a zsidóság messiásvárásához hasonlíthatnám már a kaposi hikitársadalom új edző utáni vágyakozását.
Amitől még mindig tartok az az elszabadult fegyelem kérdése. Azt amit már a minik közt is nehéz betartatni, amit sztem a Vörös Tibi meg tudott volna követelni EK-től a serdülő srácokig magatartás terén, nem tudom, hogy az ifjú Hietanennek mennyire fog menni. De legyen alaptalan az aggodalmam és sikerüljön neki...
Addig is szeretettel vár mindenkit Képes Pali a nyáron is folyó edzéseire kaposvarhockey.forumx.hu/viewtopic.php?t=12&mforum=kaposvarhockey
Isac74 2009.07.08 13:50:45
@ob4: Ti csak irigykedtek a birkózóinkra, akik topban atletizálnak egy focipályán és utána latinul olvassák a rájuk vonatkozó híreket!? :D
És ez nem is a legfurcsább dolog Kaposváron! :)
Menesztették Bukta Andrást, a Kaposvári Sportiskola jégkorongsakosztályának vezetőjét. A fejleményről a Somogyi Hírlap online verziója számol be részletesen, a cikkből kiderül, hogy Bukta nem állt a helyzet magaslatán, szakmailag értékelhetetlen munkát végzett. Fejre állt a…..
Isac74 2009.06.29 21:24:16
@Tillasz: beelőztél
Nem szeretném homályosítani a távozó edző érdemeit de az említett két fiú 3 ill. 4 évet pécsen alapozott. utána is ide-oda játszottak. Kváron sok erőnlétet nem kaphattak hozzá.
@drlaa: a helyzet az, hogy amint a srácaink is teljesen kezdők voltak a hoki terén, úgy mi -szülők- is. Sajnos a helyi sportvezetés is furcsa érdekkapcsolatokat tarthat fenn, ami szintén "jegelte" az állapotokat. bár valószínű, ilyesmi mindenhol van. Nagyon sokan bízunk benne, hogy innen már csak jobb lesz és eredményesebb a gyerekek fejlődése.
Köszönjük a szövetség kitartó segítségét és, hogy odaálltak a változtatás mellé.
Isac74 2009.06.29 22:41:58
@guriga uram jr.: mindent értettem nagymester! ;) álleszOK
Sorozatunk negyedik részében ismét egy kiscsapatot mutatunk be, ezúttal vidékről. A Kaposvári Sportiskola – rövidebben: a Kasi – 2006 óta foglalkozik hokisképzéssel. A Kaposvárban 66 jégkorongozó sportol. 28 serdülő, 5 kölyök, 24 előkészítő és 9 mini korú. 50-en…..
A sok bába között elveszett a gyermek, mondja Kovács Csaba, az MJSZ szakmai igazgatója. Korábban jeleztük, két érvényes pályázat érkezett a Millenárison létesítendő jégpálya kivitelezésére. Kedden lezajlott az utolsó közbeszerzési tárgyalás is. Ennek eredményéről…..
Isac74 2009.06.05 22:01:10
@hellobt: küldd kaposvárra, nem fog kilógni a sorból :D.
na csak kínomban viccelődöm.
hiába, a legnagyobbak kapják a legnehezebb kérdéseket.
300-an tüntettek a Miniszterelnöki Hivatal előtt a magyar jégkorongért, enyhén szólva különös közleményt adott ki az Önkormányzati Minisztérium, a hokisok és a NUSI-sok jövő hét elején állítólag tárgyalni fognak a legfontosabb kérdésekről, kíváncsian várjuk. A…..
FIXIÉPÍTÉS #@!&*@#!#@!&*@#@! 2009.05.19 22:19:00
ma minden összejött.... délután vizsgára sietve, trackstand közben zakóztam egy szépet a Kodályon, és bevetettem egy cm fórumozó technikáját: esés után feláll meghajol... Itthon nekiálltam a kormánycsapágy berakásának. Egy órát szerencsétlenkedtem (thx porfestő)…..
A ma elhunyt Ocskay Gáborra emlékezik Magyarország. Este hatkor minden jégcsarnoknál gyertyagyújtással hajtanak fejet az emberek a magyar hoki egyik legnagyobb alakja előtt.Az Alba Volán Blue Brothers szurkolói csoportja a következő felhívást juttatta el hozzánk: "Tisztelt…..
Ha csak átmenetileg is, de lélegzethez jut a magyar jégkorongsport egyik leendő bástyája, a Zalai Titánok csapata. Kercsó Árpád műhelye szünetmentesen folytathatja működését. A cél érdekében mindenki gyorsan mozdult, és a részsiker érdekében cselekedett. Két hónap levegő az…..