Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandita4

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jégkorongban nincs köztünk feszültség, nyilatkozta nemrég Ján Filc, a vb-ellenfél szlovák válogatott szövetségi kapitánya. A szomszédos ország szövetsége fantasztikus gesztussal magyar nyelven küldött részvétnyilvánító levelet Studniczky Ferenc MJSZ-elnöknek. A magyar…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
bandita4 2009.03.25 07:23:19
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
Van még két nap az Alba Volán–Újpesti TE döntő első mérkőzéséig, addig is játékra hívjuk nyájas olvasóinkat. Szavazzanak, önök szerint kié lesz a végső siker. Sőt arról is, söpörhet-e bármelyik csapat, vagy sem. Beletettük a gépbe mind a nyolc opciót. ..
Szakmailag megalapozatlan az eltávolításom, ezt kijelenthetem – mondta blogunknak Ted Sator, az Alba Volán menesztett vezetőedzője. A kanadai mester értetlenül áll a döntés előtt. Semmi nem utalt rá, hogy valami nincs rendben – állította Ted Sator. – Mi történt a…..
bandita4 2009.03.04 08:50:10
@kapusLaci: az a szomoru hogy nyakig benne van ö is!! én tisztelem mint játékos elismerem a képességeit,de emberileg hát hagy némi kivánni valót maga után!!!hozzá teszem hogy ez az én véleményem!!!!!
Jégkorong Ted Satort menesztették 2009.03.03 09:42:00
Ted Satort, az Alba Volán vezetőedzőjét felmentették a munkavégzés alól – tájékoztatta a jégkorongblogot id. Ocskay Gábor A szakosztály-igazgató közlése szerint a tréningeket átmenetileg Énekes Lajos edző vezeti. Arról, hogy a kanadai mester utódlásáról mikor…..
bandita4 2009.03.03 11:48:08
@Faresz82: én ugy tudom hogy a vezető edzöt idényre szerződtetik és álltalában juli 1-től márc 31 ig!! addig a száraz edzéseket a másod edző vagy a kondiért felelős személy irányitja!!!! de cáfolj meg ha nincs igazam!!!!!
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
Legutóbb nagy pofonba szaladt bele a Red Bulll Jerenicében, most kamatostul fizette vissza az adósságot, nem sok hiányzott a két számjegyhez, az utolsó 16 percben nem esett gól. A Villachnak otthon sikerült visszajönnie a párharcba, és a maradék két csatát is a hazai, tehát előbbre…..
bandita4 2009.02.23 09:44:48
@advocatusdiaboli: már megint csak a megjegyzés,egyszer legyél kedves,sallangmentes!!!!előre is köszi!!
A magyar bajnok még megszerezte a vezetést az EBEL-éllovas otthonában, Ocskay révén, több gólt azonban már nem tudott ütni, ezzel szemben négyet kapott, 4-1. A 9. helyet egyelőre tartjuk, mivel legfőbb riválisunk is bukott. A további eredmények: Jesenice–Ljubljana 5-3,…..
Az Innsbruckot el kell kapni, és kész, írtuk délután, minden vágyunk így teljesüljön, nem is értjük, miért nem írtunk hasonlókat korábban. Hiszen: az Alba Volán megdöntötte az idei szezonrekordot az EBEL-ben, az eddigi 49 fordulóban – ennyiszer öt mérkőzéssel tessenek…..
A mezőny elvben legfelkészültebb csapata az országos bajnokság középszakaszának első mérkőzésén nyögvenyelősen nyert az Alba Volán-farm ellen. Zlocháék többször vezettek két góllal, de a fehérvári fiatalok szépen kapaszkodtak, a végén a kapust is lehozták az…..
bandita4 2009.01.22 11:14:53
bandita4 2009.01.22 11:24:07
@celebesz: de arrol a temporól amiröl te beszélsz 50 meccsen keresztül kell birni,nem 3-4 meccsről van szó!!! egyébként én örülnék a legjobban ha olyan magyar bajnokság lenne,ahol négy öt csapat közel azonos erősségü lenne!!!rengeteg jo meccsel!!!
bandita4 2009.01.22 12:11:26
@celebesz:Én csak bizni tudok benne hogy mindkét ligában fejlődtek a csapatok és főleg a magyar játékosok, szurkoljunk a jobbnál jobb meccsekért ithon!!!
Jégkorong Alba Volán–Linz 1-4 2009.01.18 21:24:00
Az első harmadban ügyes, a másodikban kevésbé acélos, a harmadikban teljesen tompa volt a magyar bajnok, ki is kapott az EBEL harmadik helyezettjétől, a BW Linztől. A győzelmi esélyek az utolsó felvonás 24. másodpercében múltak el, az ellen akkor növelte kétgólosra előnyét,…..
bandita4 2009.01.19 07:14:35
@advocatusdiaboli: Örülök hogy jobban vagy,már megijedtem hogy nem jössz ki a következö meccsre és egyedül kell majd megnéznem!!! További jobbulást kivánok,remélem figyelnek rád!!!!!!!!!
A szlovén EBEL-csapat huligánjai múlt pénteken törtek-zúztak Klagenfurtban és az oda vezető úton. Az EBEL elnöke, Karl Nedwed példaértékű büntetést követel. A liga hivatalos közleményben figyelmeztette a többi klubot a veszélyre.Az Erste Bank Eishockey Liga 43. fordulójában,…..
bandita4 2009.01.16 09:13:44
@advocatusdiaboli: már megint csak az okoskodás!!! megkapod a magadét ha rosszul viselkedsz!! viszek gázsprayt és telibe fujom a fejedet vele!MA MEGKAPOD A MAGADÉT!!
Egyenlő létszámban megfelelően játszik az Alba Volán, előnyben-hátrányban azonban bajok vannak, sorra veszíti el a csapat a speciális játékok minősége miatt a meccseket, ahogy vasárnap a Salzburg ellen is. Ezen nem könnyű változtatni, de a szakvezetés igyekszik. Énekes Lajos…..
"Becze Zoltán nagy napját láttuk" - ez volt Énekes Lajos első mondata az 5-4-es Alba Volán-Klagenfurt mérkőzés után. Aztán így folytatta: "Tíz perc alatt öt lövésből kaptunk három gólt. A fiatal sorunk védekezésben gyengélkedett az elején. Ezután…..
Énekes Lajos, az Alba Volán edzője elsősorban a játékosokat sajnálta a vasárnap esti EBEL-vereség után. "Nagyon fegyelmezettek voltak a srácok, megérdemelték volna a győzelmet, sajnáltuk őket, mert nagyon bosszúsak voltak az öltözőben a végén. Az biztos, ha a jövő héten…..