Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kígyó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarországi és az erdélyi ember közelebb kerül egymáshoz, és a barátság hosszú időre fennmarad. Ez az egyik következménye annak, hogy egyre több utánpótlástornát szerveznek, hol ott, hol itt. Kameránk ott volt a gyergyói Mikulás-kupán, a hazaiak nyertek, a Debrecen a…..
kígyó 2009.12.11 13:20:49
@kapusLaci: Köszönjük a bíztatást. Mi is abban reménykedünk, hogy valami elindult végre Kaposváron, csak hagyják az Imrét dolgozni, és ez vonatkozik némely szülőkre is, Sajnos az én gyermekeim jövőjét ebben a sportban az előző rendkívül nagy tudással rendelkező "A" licence és a jól képzett barátai.
Az Imrével, ha a gyerekek és a szülők is akrják, lehet jó hokit csinálni a városban.
A korábban esélyes befutónak tűnt finn edzővel az anyagiakról nem tudott megállapodni a Kaposvári Sportiskola. Így az előző tréner menesztése óta szakvezető nélküli csapat még keeresi a megfelelő embert, ebben a magyar jégkorongszövetség is segít nekik. A feladat egyszerűen…..
Menesztették Bukta Andrást, a Kaposvári Sportiskola jégkorongsakosztályának vezetőjét. A fejleményről a Somogyi Hírlap online verziója számol be részletesen, a cikkből kiderül, hogy Bukta nem állt a helyzet magaslatán, szakmailag értékelhetetlen munkát végzett. Fejre állt a…..
kígyó 2009.06.30 17:28:19
Ezt a lavinát még valamikor az év végén én indítottam el, amikor betelt a pohár azt mondtam elég volt az András hülyeségeiből, nem jó úton járunk. Mindig a gyerekek érdekeit néztem, hiszen két gyermekkel személyesen is érintett voltam. B. András egy valamihez úgy ért mint ahogy senki más: beszélni nagyon tud és ezzel manipulálni másokat. Velünk is ez történt. Elhittük, hogy egy profi edző került városunkba a legmagasabb minősítéssel, azonban rá kellett jönnünk, hogy a nagy sikerei csak az Ő elmondásában léteznek. Nincs is ezzel semmi baj, csak elvett a gyerekeinktől három évet. A fiam serdülőkorú, aki már csak az általunk létrehozott felnőtt egyesületben tud sportolni, mivel ezt a korosztályt városi szinten leírták. A lányomnak a spotiskola vezetője megtiltotta, hogy a KASI-ban üzze ezt a gyönyörű sportot. Állítólag létrehoztak egy felvevő egyesületet, de az olyan mint az Isten: mindenki beszél róla, de még senki sem látta.
Miután jeleztem a szövetségnek a problémánkat, annyi segítséget kaptunk, hogy a szövetség alkalmazásában a KASI-hoz került Képes Pál, aki egy nagyszerű ember, remek edző, és a legfontosabb- egy igazi barát. ( 130-szor húzta fel a nemzeti mezt a pályafutása során )B.András munkáját próbáltuk még többen segíteni(sajnos mindenkit elmart maga mellől). Többek között szeretném megemlíteni Török Tomit, aki a szememben példakép, csak negyedannyira szeretnék úgy játszani mint Ő.
Amikor B.A-t menesztették, a sportiskola magasan képzett vezetője és a Városi Sportbizottság vezetői elmondták,a probléma a két edző közötti rossz viszony miatt alakult ki. K. Pali hivatalosan március elsején kezdett a KASI-ban, a három év elcseszett munkájához nem tudom mi köze van? Közölték, hogy a Buktával együtt K. Palinak is mennie kell. Már leírtam, hogy milyen ember Pali, és ez nem csak egyéni vélemény, mindenki szereti és elfogadja. Pár hónap alatt csapatot tudott építeni a miniknél, eredményesen.
Jó lenne ha a Szövetség kiállna a beosztottja mellett. Vörös Tibort nagy -nagy szeretettel várjuk, és ha igényli minden segítséget megadunk neki. Kaposváron nagyon jó emberek laknak, rendkívül segítőkészek, és igazi közösséget tudnak alkotni, amit B.A. nem tudott értékelni.
Bukta András most valószínüleg több egyesületnél is be fog próbálkozni, mint azt már Pécsett megtette. Ezt csak azért írom, mert ne hagyjátok magatokat becsapni!
Sok sikert és örömöt kívánok minden jégkorongozónak és annak is akinek csak tetszik a sportág -a világ legjobb sportja.

Vörös István
Ha csak átmenetileg is, de lélegzethez jut a magyar jégkorongsport egyik leendő bástyája, a Zalai Titánok csapata. Kercsó Árpád műhelye szünetmentesen folytathatja működését. A cél érdekében mindenki gyorsan mozdult, és a részsiker érdekében cselekedett. Két hónap levegő az…..
kígyó 2009.01.16 11:59:55
@Tillasz: Az EK mérközés végeredménye 28:0 volt.
Az Egerszegi gyerekek közül kettő Kaposváron tanul és ott is edz. Az előkészítős gyerekek ugyanakkor kezdtek, mint bármelyik másik csapatbéli társuk. A probléma ott kezdődik, hogy sajnos senki sem tanította a srácokat korizni, ebből adódik a 25 perc kiállítás, mert kínjukban csak szabálytalanúl tudnak játszani. Mégegyszer szeretném hangsúlyozni nem a gyerekek tehtségtelenek, csak nem kapták meg azt az alapképzést ami a hokihoz elengedhetetlenűl szükséges. Meg lehet nézni, hogy a szövetség alkalmazásában álló K. P. hogyan foglalkozik a gyerekekkel, és ő be fogja bizonyítani, hogy a "csak három éve korizunk "magyarázkodás csak duma.
Sorozatunk negyedik részében ismét egy kiscsapatot mutatunk be, ezúttal vidékről. A Kaposvári Sportiskola – rövidebben: a Kasi – 2006 óta foglalkozik hokisképzéssel. A Kaposvárban 66 jégkorongozó sportol. 28 serdülő, 5 kölyök, 24 előkészítő és 9 mini korú. 50-en…..
kígyó 2008.11.23 21:26:51
Tisztelet Ékes úr!
Látom piszkosul ráér olyan dolgokkal foglalkozni, amit ha nem tenne talán bölcsebb ember maradhatna, de erről már lekésett.
Észre kellene már venni, hogy lassan teljes közutálatnak örvend, jobban járna ha a saját házatáján próbálna rendet tenni.
Amikor bent jártam a KASI-ban miért nem mondta el a véleményét szemtől szembe?!
Egyébként nem az Önök elismerését kérem, nekem bőven elég a személyes visszajelzés és elismerés a szülőktől és azoktól a gyerekektől, akikkel foglalkozhattam. Az Ön véleményét szakmai oldalról sosem kértem ki és nem is vagyok rá kíváncsi! Főleg azért, mert jó ha háromszor találkoztunk -a képét is az iwiw-en néztem meg-, hogy egyáltalán tudjam, ki az az ember aki a nevemet anélkül hogy ismerne a szájára meri venni!!!!
A Bukta Úr és a köztem lévő nézeteltérésről valószínű, hogy csak egyoldalúan értesült.
Tudnék mesélni olyan dolgokról, amin nagyon meglepődne! Nem tudom ezidáig melyik jégcsarnokot látogatta rendszeresen, de a kaposvárit azt biztosan nem!
Egyébként hogy felvilágosítsam: az előző munkahelyemen már bizonyítottam, ott olyan érdemekben és elismerésekben is részesültem, amelyekről Ön csak álmodozhat.Egyébként most szóltam először közvetlenül a témához, eddig nem kívántam vele foglalkozni, így a 3/2-es tevékenysége csődöt mondott.
Köszönet Török Tamásnak aki bebizonyította, hogy milyen az igaz barátság!!!!!!!!
Tisztelettel. Vörös István