Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laczfy87

144 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van adás, ezen is jön: Your browser does not support the audio tag.   Az adás hallgatásához kattints ide (új lapon fog megnyílni az oldal). A chat pedig Discordon van, itt tudtok csatlakozni: https://discord.gg/SDsrzfr..
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Immár 4 éve hagyomány, hogy minden nyáron megrendezzük a Filmelemző Oscart, a videókészítők versenyét, ahol Ti készíthettek filmbemutatókat nekünk, hogy aztán kiválaszthassuk és díjazhassuk a legjobbakat! Az Oscar idén is megrendezésre kerül, egészen konkrétan mától kezdve…..
No. YeshNo blog helyzete 2013.11.01 08:49:00
Kedves Követőink, Olvasóink! A YeshNo blog a 2013 őszén bekövetkezett változások miatt átalakul, és jelenlegi formájában szünetel. Az új, átalakított csapat lassan összeáll, és új oldallal, új témákkal és videókkal, live adásokkal fogunk jelentkezni. Addig is kövessetek…..
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
No. BMP pályázat Vol. 2. 2013.07.26 08:21:57
Újraélesztettük a régi, nagy sikerű BMP pályázatunkat. Ha ezt a posztot olvasod azt jelenti, hogy átestél az első Gátiszűrőn. Az óvintézkedéseket miatta kellett megtennünk, mert olyan, mint egy rossz ÁVÓ/ÁVH-s, azaz köp minden szarért. A pályázat a következőről szól:…..
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
No. Élő adás 2013.02.27 07:50:17
Figyelem! A beállt változások miatt a honlap domain címét nem fogom befizetni jövőre, így 2014. augusztus 30-án törlődni fog. Az adások mostantól a laczfy87.blog.hu-n kerülnek közvetítésre, ezzel párhuzamosan (egészen addig, ameddig a honlap nem kerül törlésre a nem fizetés…..
No. 2012.11.02 17:34:36
No. BMP pályázat 2012.11.02 17:33:51
A képeket letölteni a jobb minőség, és a gyorsabb betöltés érdekében itt tudjátok. S most következzenek a mester értékelései a képekről. Beznázvúkocsi Ebben az alkotásban rengeteg furcsaságot lehet felfedezni. A Spongyabob-ra hajazó retardált Napra figyeltem fel először.…..
Az adás műsorvezetői: Feri, Korpyat, V és én Tartalom: Megnéztük a gokartos/mini forma1-es animét, még K-val Majd a meleg baseballos anime jött, amire K elmenekült, valószínűleg Ágitól Végül adást zártunk A felvétel a tovább gomb után tekinthető meg: ..
Az adás műsorvezetői: Dmnemo, Feri, Visor és Én Az adás tartalmából: megnéztünk egy CUBÁSZÁ részt, ami annyira szar volt, hogy kiakadt tőle a Windowsom majd random beszélgettünk mindenről, ami eszünkbe jutott Az adás felvétele a tovább gomb megnyomása után tekinthető…..
Műsorvezetők: V, fleX, E és én Tartalom: random beszélgettünk mindenről, ami eszünkbe jutott közben belassult a rendszerem állandóan, ezért pattogott a hang néha, a ustream pedig az Apple live adása miatt kb. 19:00 magasságában összeomlott 15-20 perc erejéig a kezdőzene…..
Az adásban játszottam mindenféle játékkal, és volt pár bejátszás is. Ezek a következők: zajszűrt erich istvánka videója KurbliBéla Hörbi elemzése Istvánka három videója Foki Ottóra emlékezve az eddigi összes TV Maci az új kivételével 1234Valami Hörbi elemzése S…..
No. BMP pályázat felhívás 2012.09.07 21:20:58
Felhívás: pályázatot hirdetünk. Készíts minél igénytelenebb képet Painttel, mentsd el BMP formátumban, majd küldd el nekünk. A jutalom: egyenesen a YeshNo BMP művészétől, Feritől kapsz értékelést. Ezeket adásban majd a pályázat lezárultakor megmutatjuk, és egy online…..
No. BMP 2012.09.06 15:30:32
Bitmap Picture. A legelső képformátum, amelyet már a Windows 3.1 támogatott, és a Paint alapértelmezett mentési formátuma. Feri (FeroxxVir) művészien tud készíteni ilyen műremekeket. Nagy ihletettségemben én is készítettem egyet, és elküldtem véleményezésre a mesternek. A kép…..
Az adás műsorvezetői: fleX, Korpyat, V és én Tartalom: Iskolakezdés, előtte bejelentettük, hogy erich miatt az összes romániai Digis IP cím ki lett tiltva az oldalról (aki szeretné nézni az adást onnan is, megoldható, jelezze nekünk) Majd az én kollégiumi gondjaimat meséltem…..
Műsorvezetők: V, fleX és L. Az adás tartalmából: megbeszéltük az értelmetlen nCore hit 'n' run rendszert, és az óriási mértékű szeptember eleji büntetéshullámot (de ne torrentezzetek, mert az csúnya dolog, kivéve, ha jogtiszta tartalmat töltötök le, pl. egy…..
No. Elköltöztünk! 2012.09.01 16:11:07
Sziasztok! A blog új helyre költözött, saját tárhellyel, és domain névvel. Itt vagyunk elérhetőek: http://yeshno.hu (www nem kötelező) Ezentúl minden videó, live adás és bejegyzés ott lesz elérhető, illetve a Facebook profilunkon. Ez az oldal pedig az archívum…..
Magyarországon újra reneszánszát éli a polgárpukkasztó zenék készítése. Nagy divatja volt ennek a 80-as években, amikor is mindenki egy oldalon volt, jobb és bal oldal, egy dolog ellen pukkasztotta azt a bizonyos lufit, mire a polgár szó volt írva: a rendszer. Erről egyébként…..
No. 2012.08.31 20:53:21
No. Kezdőlap 2012.08.31 20:53:21
No. Rólunk 2012.08.31 20:52:29
Visor/SpaceNinja88 V vagyok, jelen pillanatban 24 éves. Én volnék a fő agy, a kreatív mozgatórugó a csapat létrejötte mögött. 5 éve tolom a YouTube-on a videós ipart, melybe bezavart a fő profilom lezárása 2010 novemberében 9 hónapra, de azóta talpraálltam eléggé. Jelenleg…..
No. Régebbi bejegyzések 2012.08.31 20:42:03