Regisztráció Blogot indítok
Adatok
17 :)

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége. Úgy érzem, hogy vége. Ez elmúlt években megannyi élményben volt részem, leginkább a nőkre, a nőkkel kapcsolatos játékra értem. Meghódítom, hagyom magam meghódtani, provokálom, kiprovokálom, játszom. Egyszerűen sok volt. Elég volt. Tapasztaltam hideget, javarészt…..
Cápali megmondja. Villáminterjú 2009.04.13 02:38:00
Minap véletlenül összesodródtam egy ismeretlen szingli nővel. Ha már ott volt, megszólítottam. Az összhang a ki mit csinálon túl hamar kialakult, és a beszélgetés ennek folytán egyből a párválasztásra terelődött. Nem voltam rest, gondoltam, kihasználom. Hogy miként, arról…..
17 :) 2009.04.19 02:58:57
Dehogy bántottál és dehogy sértődés, vagy bármi ilyesmi. :)
A válasz verset nem ismertem, de túlságosan szomorú (nekem). Igaz az eredetiben is szó esik bánatról és fájdalomról is, viszont annak az összhatása nagyon is pozitív. A számomra fontos értékekre világít rá. Pontosan arra, hogy már rég nem az érdekel, hogy hány éves, hogy hol él, miből, stb.
Sokkal inkább, hogy egyszerre legyen a szerelmem, a legjobb barátom-pajtásom, bizalmasom, a gyermekeim apja és még sorolhatnám (utolsó kívánságként még táncpartneremnek is kívánnám :)). Érezzem, hogy bármikor tűzbe menne értem, cserébe én is képes leszek érte ugyanerre. Csupán annyit adjon -semmivel sem többet, vagy kevesebbet- amennyit ő kap éntőlem.
Legyünk néha véresen komolyak, aztán pedig játszunk úgy, mint a gyerekek, kacagva, megfeledkezve mindenről.
Legyen szelíd és néha mégis vad, s cserébe leszek a szentje és kurvája egyben. Csak Neki :) Talán túl sok ez...

A méhecskékről, vagy böglyökről :D változatlanul tartom: akkor bántanak, ha engedjük nekik. Tehát ugyanúgy hibásak vagyunk. Mindamellett ezidáig csupán egyetlen olyan akadt, akinek volt annyi vér a pucájában, hogy belenézett a szemembe és korrektül megmondta: nem tudja mi történt, de elmúlt. Na jó, leginkább én szoktam őket elhessegetni :) de tény, hogy nagyon nem szeretnek konfrontálódni. Inkább elsunnyognak csöndben, vagy úgy alakítják, hogy mégis inkább Te add ki az útjukat. Vagy?! -Te túl jó vagy énhozzám, jobbat érdemelsz :D ez a csúcs :D
Na de én mégis inkább azt mondom, hogy foglalkozzunk a tavasszal, mert csuda illatosak a virágok :) úgyhogy jöjjön már az a méhecske aki képes élni, vagy halni érte(m)! :D
17 :) 2009.04.20 21:52:23
@el Tiburón:
Hehe :D Csak utánad, Cápali :P
17 :) 2009.04.21 19:20:58
@el Tiburón:
Gyönyörködj :) de vigyázz! Olyan szép magasról jó nagyot lehet zuhanni :P
Én meg amúgy is tűzálló boszi vagyok :D ;)
A siker alapja, avagy a legegyszerűbb út a dugáshozKorábban a 'meglátni és megdugni' híve voltam, nem tagadom. Mára ez a hév szerencsére alább hagyott, és a mellein és a kerek seggén kívül elkezdett érdekelni, hogy mi járhat a fejében. Mielőtt még teljesen átmennénk PUA…..
Cápali megmondja. Öregszünk? 2009.03.30 02:08:00
Írtam már sokféle önértékelést az évek során -akár munkából fakadóan, akár tükör kedvéért-, de most engedjétek meg, hogy egy kedves ismerősömét tárjam elétek. Íme:1. nézed a csajos filmeket, amikben érzelem van, némi humor, vidámság és romantika 2. tudod, mit kell mondania a férfinak 3. tudod, mi a…..
Rombolom a jelent, építem a jövőt, avagy kellő energiával lovagolom meg a szürke hétköznapokat. Sokáig azt hittem, megváltom a világot, kicsapom a mérget, leölöm a gyarlót, és helyükbe értéket teremtek, példát statuálok. Erősen úsztam, hogy az árral szemben éljek.…..
17 :) 2009.02.23 09:41:04
Sokszor nem kifizetődő, persze. Gyakran csak teszünk-teszünk a "szívességbankba" ... aztán majd egyszer megtérül. Ezt nem csak hiszem, tudom :)
Ha a mai világban naivitás az, hogy tudsz szeretni és ezt ki is mutatod, akkor boldogan vállalom, naiv vagyok. Bevállalom: szeretek és olykor szenvedek is emiatt; s hogy ezt el is merem mondani épp Annak, aki okozza... ha az illető nem tud ezzel mit kezdeni, az már az ő baja. Akkor nincs még olyan szinten érzelmileg. Azért... léteznek még olyan emberek, akik képesek ugyanúgy szeretni, csak
k@rva kevesen vannak :(
Szembe merek nézni saját magammal és mással is; fontosnak tartom kimondani amit érzünk, akkor is, ha már elmúlt. Megtettem már néhányszor, átéltem már ezt-azt. Megkeményített... Nem hiszitek mi? Mert gyakran mosolygok :)
Régen a harcban azt tanították, hogy ha gyenge vagy, mutasd magad erősnek, ha pedig erős, mutasd, hogy gyenge. A legnagyobb fegyver... az életben is működik és sokan használják, lehet nem is tudatosan. Sosem tudhatod, az ártatlan arc és jóindulat mögött milyen edzett lélek rejtőzik ;)
17 :) 2009.02.23 18:18:59
Abban is van valami amit mondasz Hanna, csak az már a másik véglet amiről Te beszélsz.
Szó sincs itt feltétel nélküli szeretetről. Mint mondtam, semmi sincs ingyen...nem csak nekem, másnak sem. A szeretet igazán úgy működik, ha oda-vissza áramlik;tehát adok-kapok. Ez a feltétel, a kölcsönösség, valamint az, hogy érezzem is. Mert hiába mond bárki bármit, ha én azt nem úgy érzem, ha nem mutatja ki.
Amikor a drága 6 éves keresztfiam megölel, de már szalad is tovább játszani, pontosan tudom szavak nélkül is, hogy mit mond ezzel...érzem. És ne gyertek itt a gyermeki szeretettel :) mert erre mindenki képes, ha nem hagyja magából kiölni az igazi érzéseket attól, hogy felnőtt. Aki nem tudja ezt befogadni, viszonozni, az nem az én emberem, ilyen egyszerű az egész. Különbözőek vagyunk ebben is... Nem akárkinek adom a szeretetem -mindenkit nem is tudok szeretni, nem vagyok én Teréz Anya- hanem annak, akiről úgy érzem, megérdemli és tud vele mit kezdeni. Ha meg nem -volt már olyan is, de hál' Istennek nem túl sok :)- akkor így jártunk, ő is meg én is... Benne van, mint minden kapcsolat kialakításban. Na jó, nem ilyen egyszerű, fáj az olyankor nagyon, de ez is benne van élet című alapcsomagban ;) Most is fáj, de nincs mit tenni, mint tudomásul venni, aztán bízni, hogy lesz még jó is.
Olyan vagyok, mint bárki más, teszem amit jónak látok, szeretek, amíg engedik... csak talán kicsit kitartóbban mint az átlag.
Ez nem naívság, egyszerűen csak próbálom az életet a szebbik végéről nézni; mindamellett látom a csúnyábbikat is.
Cápali megmondja. Kapcsolat 2009.02.16 01:45:00
A következő sorokat magamnak (meg valaki másnak) írom, emlékeztetőül, hogy szükség esetén erőt merítsünk belőle. Akinek tetszik, az tudja magáénak, szóljon hozzá. Akinek nem, az bátran mondja el, ha másként gondolja.    Az elmélyült, tiszta, egymás…..
A hobbyd? Önmagad? Semmit? A munkád? A cigit? A piát? A barátaid? A szenvedélyed? Megannyi kérdés, és sehol egy használható válasz, pedig a nők többségének a kérdés iszonyú fejtörést okoz. Együktől hallottam a minap: "Egy kapcsolatért nagyon sok mindent fel kell…..
Igen, elértünk végre az első posthoz, ami miatt nem is oly rég létrehoztam ezt az oldalt. Sajnálatos -vagy szerencsés- módon pont ez a téma az, melynek kiaknázásával eddig nem törődtem. Egyszerűen nem szenteltem neki elég figyelmet, kizárólag esténként a parketten kapta meg az…..
A sok pornón és e-tápon (ízfokozó internet) nevelkedett gyökérnek a romantika az a mekiszerelem, az érzékiség egyenlő a seggre csapással, az előjáték a levetkőzés, az nő erogén zónája pedig egyszerűen a pina. Sajnálatos, szánalmas.A sexnek, és az összes hozzá tartozó…..
Íme egy tanulságos csevej: - Bazzmeg....beszarok azon a csajszin. Órákat tudok vele beszélgetni és még motivál is arra hogy beszélgessek vele. Ennek ellenére nem motivál szexuálisan annyira. Nem vagyok szerelmes. Szerintem nem is leszek, de élvezem a vele töltött idő minden…..
Cápali megmondja. A Nőről... 2008.11.26 19:29:00
"A Nőről...Mást gondol, mint amit cselekszik. Mást mond, mint amit gondol. Csak egy dolog biztos, az a pici rugó, ami mozgatja: hogy mit akar. Ösztönösen, legbelül. Látva szemeit, hallva szavait és érzékelve testének finom összjátékát, talán rájöhet az ember, mit akar.…..
Cápali megmondja. Kísértés 2008.11.23 05:09:00
Ezúttal nem Hoolywoodról, nem holmi lepedőbe burkolt emberkéről a régi jó szocialista tábor első éjszakájának bátorságpróbáján, és nem is démonokról lesz szó, hanem a keserves, ugyanakkor édesen mardosó érzésről. Ez maga a méreg (ez a kedvenc szavam manapság, hallani…..
17 :) 2008.11.23 20:00:13
Mert megérdemlem! Ahogy a szlogenben is mondják :) Nem hiszem,hogy kérni, vagy érdemelni kellene. Talán a kísértések is azért találnak meg bennünket, hogy tanuljunk belőlük. Vagy, hogy egyáltalán megéljük (vagy nem).
A másik párjával kapcsolatos kísértésről nem írnék. Engem inkább a jó kísértés érdekel. Ami -lehet,hogy igazad van- megszűnik, amint teljesül, de ha igazi, azon nyomban újra is teremtődik. Nálam a "nem szabad" váltja ki. Mindegy, hogy mi tiltja, elég az is,ha én magamnak. Ha nem szabad, akkor máris jön a kísértés. Az édes... Ami még ha legális is, sokkal jobban esik ilyenkor, mert: nem szabad, vagy nem illik, vagy...
Nem kell, hogy a másét kívánd. A "sajátod" is sokkal nagyobb kísértés ott, ahol megláthatnak, vagy ott, ahol nem illik, ha nincs rá idő, ha... mindenkinek a fantáziájára bízom :)
És van a másik édes bűn: az édesség. Amit lehet, hogy szintén senki nem tilt Neked, csak te magadnak,mégis kell, mert örömet okoz. Írom ezt, miközben a csokis muffinomat majszolom :D
Hogy mi lehet a közös? Talán az, hogy olyan mint a kábítószer. Egyre többet és többet kívánsz belőle, vágysz a következőre.
Egyszóval: a legelején dönts, mit akarsz. Erős vagy és ellenállsz, vagy engedsz neki és átadod magad (ebben az esetben nem biztos, hogy van megállás). De ha már eldöntötted hidd, hogy jól tetted. Ne bánd, tanulj belőle!
Amit az agyunk akar, azt a testünk megteszi.
(mondom ezt én, aki éjszaka is nassol :D )
Most, ebben a pillanatban ezek a gondolatok jöttek a témával kapcsolatban. Lehet, hogy holnap megint más jut majd eszembe ;)