Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elismert író

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Említettem már, hogy nyáron Németországba, Freitalba költöztünk. Van tennivaló bőven a költözéssel, berendezkedéssel kapcsolatban, így nem nagyon maradt időnk haverkodni. Annak viszont igen megörültem, amikor a Voyager-cikk megjelenésének másnapján a Kaufland parkolójában…..
A házi bodykitekről volt már szó, ám egy olyan autón, amin inkább az ívek és a kerek formák dominálnak, azon a szögletes szpojlertest minden, csak nem szép. És persze a kivitelezés minősége sem mindegy. Szinte már USA-szabvány lökösök. A kidörgő sem rossz, no de a…..
Elismert író 2012.04.17 22:18:17
Jajj,de csúnya! Predator 2012.03.06 08:25:00
Tud ám veszélyes is lenni a címben említett kreálmány, de nem abban az esetben, ha ezt egy Vectran hajtják végre. Kopoltyúk. A pillanat, amikor kiszúrsz a parkolóban egy JDCS-t: Felbecsülhetetlen. A nagy szárny biztos, hogy szükséges. A küszöb meg kilépő. Felninél a…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
TComment Totalcar Podcast 3. rész 2012.02.16 09:51:00
  Becsületensepper volt a sztárvendégünk és komoly nyomozómunkával megtudtuk, miért is hívják Formannak a Favorit kombit. És ez még csak a jéghegy csúcsa Műsorunk harmadik részének kommentposztja...
Elismert író 2012.02.16 20:13:15
Volt már alkalmam elképedni olyasmin, amire Tibor hozott fel két példát is. Az én esetemben az idióta hülyegyerek szépen ki is kerülte a félsorompókat a kispesti Derkovits Gyula utcát keresztező vasúti átjáróban, ami egyébként is tipikus abszolút beláthatatlan fajta. Vajon…..
Szerintem ehhez nem kell kommentár.Gubicsnak köszönet a képért!..
Elismert író 2011.10.21 16:27:25
@SomyTomy: Rohadjatok meg, nekem a Veyron se tetszik.
Elismert író 2011.10.21 19:26:54
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Elismert író 2011.10.10 18:25:21
Hát őszintén szólva én kicsit csalódtam. A kezdési időpont elég szar, de erről gondolom nem ti tehettek, a szombat dél kicsit jobb volt. Viszont a műsor maga sem volt valami jó. Végül is mi volt benne? Pár sportkocsinak mondott valamivel, (ami az átlagemberek számára egyébként elérhetetlen, vagy felesleges) kilinccsel előre zúzás volt. Mit tudtunk meg belőle? Semmit. Egy lezárt pályán keresztbe lehet csúsztatni ezeket a kocsikat. Max ennyi jött le.
A "celebes" rész volt a mélypont. Már majdnem a távkapcsoló után nyúltam, és el is kapcsoltam volna, ha nem ez az első adás. Mondom akármi lesz megnézem. Ilyet miért kell beletenni a műsorba? Persze biztos a tévékettő kikötötte a szerződésben, hogy a gagyi "sztárjaikat" meg műsorvezetőiket futtatni kell a másik műsorokban is. De ez így nagyon gyenge lett...
Jövő héten majd megint láthatunk pár olyan autót kilinccsel előre, ami csak autós magazinokban, meg a márkarajongók poszterjein létezik és megnézhetjük hogy balfaszkodnak percekig a tévékettős majomarcok a betonplaccon. Nem mondanám, hogy már alig várom... :(
Az már csak ráadás, hogy a hangminőség több helyen is szörnyen rossz volt.
Nem mondom, hogy az lenne a követendő ami a konkurens csatornán folyik, ahol a motort "aggregátnak" hívják, mert baromi erőlködős és szánalmas az egész. A Totalcar mindig is könnyedebb és pörgősebb, szabadszájú volt, ez tetszett benne mindig is. És csak ez volt az ami átsegítette a holtpontokon a tegnapi adást. Ez így összességében akkor is kevés egy jó, élvezetes műsorhoz.
Kár érte...
Robert Rodriguez filmjét valószínűleg mindenki ismeri. A 2003-as rendezésű filmben olyan szereplők alkotják a főgárdát, mint Antonio Banderas, Salma Hayek, vagy az igazi mexikói-alvilági kinézetű Danny Trejo.Ebből az országból - ahol jelenleg is zajlik a drogkartellek hódítása,…..
Elismert író 2011.10.09 19:11:52
@Naezatutti?!: Oké ez tényleg mellényúlás volt, de azért meg kell védenem kolee-t. Ez nem egy mély-szakmai újság, vagy autós hírportál, itt nem szakújságírók publikálnak. Hanem amatőr (értsd nem hivatásos) posztolók nyomják a hülyeségeket, saját és mások szórakozására. Ez nagy különbség, és ezért megbocsátható ez a tévedés is. (Amúgy tényleg J Astra)
Chemnitz egy kisváros a cseh határhoz közel, Drezdától dél-nyugati irányban. Ebben a kis német városban rendeztek nemrégiben egy tuningtalálkozót, amelyről egy 30 képből álló beszámolót ultrabrutál megabüntit láthattok az alábbiakban: Twingo, a morcosabbik fajtából.…..
Elismert író 2011.10.08 21:30:43
@SomyTomy: ja a Corsa egész jól sikerült! :) Azon gondolkodtam, hogy ez csak simán retkes, vagy így van kifestve?
Kiállításon láttam már olyan kocsikat, amikről csak akkor tudtam megmondani, hogy festett, mikor megpróbáltam letörölni a "koszt". :) Nem ismerem annyira ezt a stílust, de lehet, hogy csak simán retkesen hagyják és kész...
 Mint láthatjátok egy kis ráncfelvarrás történt a blog kinézetében, úgy gondoltam, hogy jó lenne egy kicsit az EMO stílusról átállni valami vidámabbra. Értem én, hogy temető, meg sírunk-rívunk, de azért, na. Úgy gondolom, hogy a lassan több mint egy éve életre hívott…..
Jajj,de csúnya! A mélyföld átka 2011.10.05 16:15:50
A hollandok bizony érdekes népség. Legális drogok, legális prostitúció, és még a tengerszint alatt is vannak. Ez a három összetevő (nem, az X-Vegyszer nem) épp elég ahhoz, hogy beteg átépítések szülessenek. Mint például ez az Astra.Elölről bizony kicsit ingolstadti lett.A…..
Elismert író 2011.10.05 19:17:34
@velo: És tetőkárpit sincs! Lógnak a madzagok mindenhonnan, hátul tekerős az ablak, a hátsóajtó alsó részén a kábelköteg csonkja csak simán félrehúzva, a sportülés nem illik a hátsó ülés helyére, a futómű ordít a nyomtáv szélesítésért. Az egész audis-dizájn meg kalap sz*t se ér!
Ennyi röviden.
Elismert író 2011.10.05 19:20:47
@KAWAszaki: Vazze! Tényleg ott a seprűnyél! Negyedik kép bal széle!! :D:D
Jajj,de csúnya! Proto(n)típus 2011.04.20 22:52:00
Vannak bizony olyan egyedivé varázsolt autói a malájoknak, amiken még a mi blogmotorunk is ledifferál. Ezúttal cork77 kedveskedett ismét egy ilyen gyöngyszemmel:Ember legyen a talpán, aki ez alatt a bodykit alatt megmondja, milyen Proton is ez a Proton. De ha a Mitsubishivel való…..
Elismert író 2011.04.21 22:53:33
@KAWAszaki: Nem a tengelytávval van itt gond, hanem a nyomtávval. De felpattint egy fél méter vastag pogit aztán jó lesz az, egy negatív ET-s felnivel. A többi meg úgy gyönyörű ahogy van! Én le se fényezném, csak elrontaná az összhatást. :D:D
Igazi rácsinggéppel állunk szemben, minden "kötelező" tuningelem megtalálható ezen a gyönyörű Astrán, így természetesen van rajta krómozott M3 tükör. :) Nem is szaporítom tovább a szót, beszéljen a kép:..
Jajj,de csúnya! Köszönjük Emese 2011.02.24 08:00:00
Az alábbi Ignistől mindenképp láttunk már durvábbat-rondábbat, viszont a fesztendfjúriusz fényezése, a tuningkiegészítők és természetesen az első lökhárítón olvasható szöveg miatt mindenképp megér egy posztot. :) ..
Jajj,de csúnya! Ezeröcsi coupé 2011.01.21 08:34:00
Nem tudom, volt-e már valahol publikálva ez a járgány az English Russián kívül, de minden esetre itt, a jajjdecsúnyán nem találtam meg.Morajnak köszönet!..
Vannak a KRESZ-nek olyan homályos, megfoghatatlan részei, ami nincsen számszerűsítve, tulajdonképpen az emberekre bízzák a helyzet felmérését és értékelését, azt is rájuk hagyva, hogy ennek fényében döntsenek például arról, hogy mikor indokolt például a ködfényszórók…..
Jajj,de csúnya! Naezmiez... 2010.12.05 16:29:00
Ha az első 5 komment között nincs megfejtés, akkor elárulom. Hátul már van egy kis segítség.....
Gubicsnak köszönet!Az első helyes megfejtőnk egy virtuális pacsit - hölgy esetén pedig puszit kap ajándékba. :-)(14:30) Meg is vannak a megfejtőink: Hammer és R/T. - Pacsee srácok! ;-)..
Elismert író 2010.09.28 19:33:30