Regisztráció Blogot indítok
Adatok
j4ns1

6 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jansi FC honlapja Meg is vagyunk! 2010.09.10 11:23:43
A próbaverziója már üzemel is az új honlapunknak:Minden más cikk ott fog megjelenni: A cím: http://fcjansi.wordpress.com..
j4ns1 2011.03.12 09:59:56
Jansi FC honlapja 5. forduló 2010.05.25 15:55:46
Agressor SE. - Jansi FC   1:2Borzasztóan nehéz volt. Ugyan csapatunk már 2:0 arányban is vezetett, a második félidő derekán egyenlített a haza gárda, így aztán nem nevezhető simának a 3 pont megszerzése. Nagyon jó ellenfelet győztünk le idegenben. Góljainkat…..
Mindannyian győztünk... A kényes kérdésekre pedig megkaptuk a válaszokat... A mérkőzések első fele békésen csordogált. Mindenki megszerezte a vezetést... ...Aztán a Viki13 meccsén egyenlített az ellenfél. Ekkor beindult a Vámosi gépezet, és még a szünet előtt 5:1-re…..
Jansi FC honlapja 2. Kupaszerda 2010.04.27 14:34:43
Győr Torna Club - Jansi FCÚjabb sétagalopp... A kupa első két fordulója nem sok izgalmat tartogat számunkra... A kérdéses talán csak a gólarány, és a sérülések lehetnek.Akire érdemes lehet odafigyelni, az a fiatal Tallósi Miki lehet, aki bombaformában szerepel…..
A mai napon lett 21 éves és a mai nappal már az USA-ban is fogyaszthatna alkoholt csapatunk egyik büszkesége: Dukai Janika.Jansi FC online: "Jani! Isten éltessen! Hogyan ünnepled a születésnapodat?"Dukai: "Köszönöm a köszöntést. Szűk családi körben töltöm. A…..
Briós United - Jansi FCNem lesz sétagalopp. Ellenfelünk 1 ponttal van mögöttünk, és szűkös keretünk igencsak tele van sérültekkel, így nem mondható el, hogy vendégségben "nekünk állna a zászló". Az illetékesek a csatárposzton küzdenek egyedül kellemes…..
Elődöntő 1: VFB Tatabánya – FC Szalci   Tatabányai csapatok kerültek egymás útjába a döntőbe vezető úton. Ki könnyedén (VFB), ki óriási hajrájának köszönhetően (Szalci) van már csak egy lépésre az álomtól, A DÖNTŐ-től. Mole77 mester csapata kétséget nem…..
Jansi FC - Limesz SzuperiorA bővített vadonatúj Sasfészek stadionunkban fogadjuk a nullpontos botokat. A mérkőzés nyilvánvalóan a szerdai Mena FC elleni kupameccs jegyében zajlik majd, így néhány ember minden bizonnyal pihenni fog. A csatársorban magyar tehetségeink jutnak…..
Jansi FC honlapja 5. Forduló 2009.02.27 11:00:00
Jansi FC - Csapat neveKis csapatunk az 5. fordulóban kiesési rangadón fog szerepelni az érdekes (és kreatív nevű) Csapat neve nevű csapat ellen. Ellenfelünk jelen pillanatban 0 ponttal a bajnoki táblázat 7. helyén áll."Kellemes gondban vagyunk, hiszen csatárposzton van néhány…..
livin' my life Vékony ház 2009.02.25 15:00:00
Érdekes szépség: Pozsony:..
Jimbis Kaan - Jansi FC  "Kéne már egy győzelem!"Igencsak ráférne az ínséges idők után egy jó eredmény a csapatunkra. Sajnos a mostani sikertelenség igencsak megtépázta az önbizalmunkat, így biztosan nagyon nehéz dolgunk lesz az 5. helyen álló Jimbis Kaan csapata…..