Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonka09

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összességében sikeresen vettük az akadályt. Van, amiben erősek vagyunk, és erre építhetünk, vannak hibáink, amiket közösen ki kell javítanunk. Egy dolog ígéretesnek lenni, egy másik sikeressé válni, ehhez alázatra, kemény munkára, önfeláldozásra van szükség mindenki…..
Sonka09 2009.12.22 08:36:39
@bonsay: Volt Volános sor?Melyik meccsen?Egyébként a srácok is olvassák a blogot,jót röhöghetnek!!Ők jóban vannak,itt meg hülyeségekről vitáznak...!Jah!És volt egy gól,ami pont hazai/Stárs/ játékos nevére került,miután a játékvezetővel tisztázva lett!!Bizonyára véletlen,és nem is lett volna érdekes,ha nem szólsz hozzá...
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Szombaton bajnokot avattak a 14 éven aluliak vetélkedésében. Székesfehérvári hosszabbításos győzelmük után odahaza a rendes játékidőben nyertek az erdélyiek. Ezúttal 5-3 lett a végeredmény, a párharcot 2-0-ra hozták. Eye olvasónk a helyszínen állapította meg, hogy a…..
Sonka09 2009.03.25 11:38:58
@SweFan: Erre azért nem reagálok,mert nem akarlak megbántani!Tényleg megérdemelték,csak az érintettekel egyeztetni kellett v.na!Ez nem történt meg/bárki bármit mond!!/Erröl persze nem tehetsz se Te se én!
A végéhez közeledik a 15-16 évesek küzdelme is. Csütörtökön indul a csata az aranyért , amely az egyik résztvevő két győztes mérkőzéséig tart. Ma lépnek pályára a bronzra pályázó csapatok is, akik egy találkozón el is döntik a harmadik hely sorsát.A serdülő…..
Sonka09 2009.03.20 18:54:18
@domii.: Kedves sporttárs!Természetesen kistársaid /nagytársaid/ megérdemlik a döntőt,és valóban egy jó szellemű küzdős kis csapat vagytok,tele sportolói erényekkel!Maradjon is igy!De talán jobb lett volna ha akár Téged is mint sajátnevelésü fiatalt bedobtak volna,és akkor számodra is nagyobb értéke lenne a döntőnek!Felnőtt csapatoknál természetes az év közbeni igazolás,de gyerekeknél talán nem kéne!Igen nekem "savanyú a szőlő",de ugy gondolom hogy a számomra közel álló csapat valamiből kimaradt,amit Ők is megérdemeltek volna,kicsit talán tisztább munkával!De ez innentől a felnőttek és az edzők dolga és felelősége!Szurkolok minden fiatalnak,neked is kivánok sok sportsikert!!