Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pothia

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült összevadászni néhány darabot a népszerű Transformers Mentőbotok rajzfilm eredeti figuráiból. A kisfiam nagy rajongója a sorozatnak, és ez egy jó húsvéti ajándékötletnek tűnt. Csakhogy idehaza sehol sem találtam, merthogy még nem kapható. Sőt a külföldi Hasbro…..
  Mecsoda téma, kérem szépen, és még nincs vége! A mai produkciót acidszarka jegyzi, aki régi olvasóinknak A wannabe-zenész sikere után már ismerősnek tűnhet. Na de olvassuk szépen a lényeget:  A modoros politikusgyűlölő (és a modoros politikusgyűlölő-gyűlölő)…..
 -Á, gyerekek, beszarás volt már megint ez a karácsony is, csupa modoroskodás. Család, rokonok, csajos családja. Azért örülök, hogy össze tudtunk ülni egy gyors Frustbierre (kb. sör az ijedségre, stresszre).-Az, "modoroskodás". Amióta annyira nyomják ezt a Modoros…..
pothia 2009.12.30 13:50:03
@Rich.mond: Cs.A.K.
Modorosblog Hungarikum 2009.12.19 13:19:00
  -Kellemes hely ez a Zöldlugas, Jancsi bácsi, szeretek ide járni. Rendesek a felszolgálók, jó a konyha is. -Magyar konyha, az már valami! Tudod, miből áll a magyar konyha: zsír, paprika meg panír, ennyi! Hova ez a nagy mellény, amikor a hazai paradicsom vízízű, a…..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Mindent a nézőkért? Ma ugyebár Bajnokok Ligája-közvetítés a TV2-n (Marseille-Milan, az érdeklődőknek) és ha már van a TV2-nek helyszínre kiküldött, száguldó és mindenhonnan bejelentkező riportere híradós tapasztalattal, akkor természetes, hogy segítségével egyéb anyagokkal…..
pothia 2009.09.15 20:40:54
@mîkæl: Tökéletesen egyetértek,leszámítva,hogy ez a város kicsit délebbre van Párizstól.
Láttam Szentiván éjjele 2009.06.25 13:22:00
Eléggé begyöpösödött társaság lakhat az Operaház marketing-részlegén. Június 24-én, Szent-Iván éjjelén Szentivánéji álom előadás a színházban, hatalmas ziccer, nem lehet kihagyni. Mégis sikerült. Nem tudnék most hirtelen számtalan ötlettel előállni, hiszen nem vagyok…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..