Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makatomi@hotmail.com

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van az ősz, itt van újra, és irgalmatlanul nincs kedvem dolgozni, mint mindig, énnekem - ahogy a költő mondaná. Mai témánk az egyik legelviselhetetlenebb kötelezettség az irodai munkában: a kézfogás. Hogy mi a baj a kézfogással? Nyilvánvaló: ugye a munkában az egyik legelviselhetetlenebb dolog…..
Az közismert, hogy az Orbán-rezsim az idei vizes világbajnokságot szánja az olimpiai pályázat referenciamunkájának. Az is: megmutatja, hogy mi lenne az adóforintokkal, majd a létesítményekkel, ha Magyarország nyerné el a 2024-es játékok rendezési jogát...
makatomi@hotmail.com 2017.02.06 16:39:56
Vendégszerzőnk, Jeszenszky Zsolt írása   Ha sikertelen lesz a népszavazás... ...megbukik a Fidesz? Belecsap a ménkű Orbánba? Felszedik a síneket a felcsúti kisvasúton? Mészáros Lőrinc visszamegy gázszerelőnek?..
Urban Garden Talajtakarás 2015.05.13 08:40:43
A nyári nagy melegben a föld felszíne könnyen kiszárad, így a kiskerteket – akár városi közösségi kertekről beszélünk, akár kertes házban, tanyán – a kiszáradás veszélye fenyegeti. De nem csak ez az egyetlen oka annak, hogy érdemes a napjainkban újra lendületet kapó…..
makatomi@hotmail.com 2015.05.15 09:40:03
Tyúkudvar Tyúkok szabadtartásban 2014.02.11 06:15:51
Még régebben találtam egy nagyon jó írást, amiben valaki személyes tapasztalatait osztotta meg a tyúkjai szabadtartásáról. Azok a tyúkocskák teljes ridegtartásban éltek. Japán keverékek voltak, vagyis valamivel kisebbek, mint egy kettős hasznú tyúk, jó repülők és jó…..
Napjainkban divatja van az olyan „tudományos” cikkeknek, mozgalmaknak, amik az eleinket évezredeken át megtartó étkezési szokásoknak rohannak neki teljes erőből. Ennek megfelelően a tej és tejtermékek ellenségei is egyre több világhálós felületen nyilvánulnak meg, ezek közül emeltem ki egyet…..
Fotó: Józsefváros Anno A Józsefváros Anno amúgy is igen figyelemre méltó oldal, de most valami egészen különleges dolgot fedezett fel. A Baross tér aluljáróinak brutális bontásáról már itt az Urbanistán is esett szó, ám a lefeszegetett korlátoknál sokkal…..
A tegnap este megjelent hírek szerint a 3-as metró sokkal rosszabb állapotban van, mint gondolták. A síneken egyre több helyen repedések keletkeznek. "Amíg csak keresztirányban törik a sín, addig nagy baj nincs, a vonat legfeljebb döccen egyet. Ha azonban letörik a sín oldala,…..
Hős vagy gyilkos?A mesterlövészettel kapcsolatban már jó pár könyvet és filmet bemutattam. A mostani azonban igazi unikum, és jelentősége sokak szerint Carlos Hathcock életrajzáéval vetekszik – míg mások szerint olcsó fércmű egy degenerált sorozatgyilkostól. Chris Kyle egyszerű texasi cowboy volt,…..
makatomi@hotmail.com 2012.02.20 20:31:30
@Páneurópai Harci Kos: a honfoglalést megelózte a honból való menekülés, ami például nem olyan mint kanadában menekültnek jelentkezni.
A XII. század nem embernek való kor volt, a nőnél fontosabb volt a süldő malac, a gyereklányok 12 évesen már javában férjnél voltak, és így tovább, az alapvető higiéniás feltételek sem teljesültek, itt szülni vagy betegnek lenni tulajdonképpen egyenlő volt a…..
makatomi@hotmail.com 2010.07.26 17:11:28
Egy 2007 nyarán lezajlott autós-kerékpáros (férfi-nő) összetűzés végére tett pontot három év után a bíróság. A sértett, Pegi az alleycat.hu-n írta meg az egy év felfüggesztettel végződött sztoriját, ami azzal kezdődött, hogy a Gellért tér környékén véletlenül…..
makatomi@hotmail.com 2010.05.01 07:24:11
Irán vízre bocsátotta első, a híradások szerint teljes mértékben hazai gyártmányú rombolóját. A Press TV beszámolója, illetve egy angol szöveggel/felirattal sajnos nem rendekező bemutató videó következik:A hajó leírása a Wikiről itt. A hozzáértőket megkérném,…..
makatomi@hotmail.com 2010.03.06 19:42:58
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..