Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robesz27

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Robesz27 2011.02.16 12:47:43
Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!..
Robesz27 2010.07.28 09:00:13
@iMan: nálam is le van véve a fényerő, nem játszom sokat, de rendesen telefonálva, wifi bekapcsolva, tényleg nem bírja sokáig.
Javított a Red Wings, nem is akárhogyan. Johan Franzen négy góljával, két gólpasszával valósággal kiütötte a San Josét a párharc negyedik meccsén. A Montreal nagy csatában fordított a Pittsburgh ellen, ez a konferencia-elődöntő most 2-2-re áll. Lassan semmi meglepő nincs…..
Robesz27 2010.05.07 12:11:39
@egynyolchusz: a svédek így se gyengék, én amondó vagyok, hogy ne essünk ki :)
Az utolsó előtti vb-felkészülési mérkőzésen Svédország szétszedte a dán válogatottat, 10-3-ra nyertek Harjuék. Dánia 8-0 után szerezte meg az első gólt, a 48. percben. Bár a harmadban három gólt lőttek a vendégek, ezt a játékrészt is nyerték a svédek. Hajtás alatt…..
A tavalyi nagydöntős a hetedik meccsen bizonyította, hogy jobb csapat. Idegenben 6-1-re verte a Phoenixet, ezzel már csak egy hely kiadó a konferenciák elődöntőiben. Nem sikerült a bravúr, mióta a Phoenix Winnipegből Arizonába költözött, még egszer sem sikerült túljutnia a…..
Elképesztően gonosz rávezetéssel nyerte a Columbus az Anaheim elleni meccset még november 13-án. A mozdulatsort nem írjuk le, meg kell nézni hajtás alatt. A Blue Jackets szemtelen kapitánya régi kedvencünk, 2002-ben 1/1-esként draftolta csapata, nyolcadik éve ott játszik, csak a…..
Bodicsek Irány Stockholm! 2009.09.30 08:00:00
Idén is Európában indítja négy NHL csapat a bajnokságot. A Blackhawks és a Panthers Helsinkiben mérkőzik. A St. Louis Blues a Detroittal játszik két meccset Stockholmban. Ez utóbbira mi is kimegyünk. Lakóautóval kicsit messze lenne, öregesen, repülővel megyünk. Jön két…..
Robesz27 2009.10.02 09:21:16
A Pittsburgh hatodjára óriási csatában legyőzte a Detroitot, így 3-3-ra egyenlített a párharcban. A mindent eldöntő hetedik meccset Detroitban játsszák pénteken. Bár a legutóbbi 5-0-s meccs után úgy tűnt, a Red Wings idén is vendégként ünnepli bajnoki címét, most hiányzott a…..
Robesz27 2009.06.10 13:24:25
@Lazlee: Nem lehet mindenki Pens szurker...
A döntő negyedik meccsét is a hazai csapat nyerte, a Pittsburgh 0-2-ről egyenlített. Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby zseniálisan játszott, Fleury lett a meccs legjobbja. Nagy iramban kezdődött a meccs, rengeteg lövéssel, ütközésekkel. Az első harmadban a Detroit 19-szer, a…..
Egyelőre minden a tavalyi forgatókönyv szerint alakul. Ahogy akkor, úgy most is 0-2 után szépített a Pittsburgh, hazai jégen. Jevgenyij Malkin három gólpasszt adott, két oroszos csúcsot is megdöntött, és Sidney Crosby is megszerezte első pontját a döntőben. Hatalmas iramban…..
Menetel a fiatal Blackhawks. 12 gólos meccsen negyedszer is verték a Vancouvert, elsőként jutottak a nyugati főcsoportdöntőbe. Fokozódik az izgalom keleten, csak a hetedik csata dönti el a Washington–Pittsburgh párhacot, a Capitals egyenlített. Fordulatosan alakult a Pittsburgh és…..
Győzelemmel kezdte a főcsoportelődöntőket a Detroit és a Boston. Mindkét csapat otthon nyert az Anaheim, illetve a Carolina ellen. A Boston a rájátszásban még nem kapott ki. A Detroit ötödször találkozik az Anaheimmel a rájátszásban, 2-2 az állás. Érdekesség: a Detroit a két…..
A második játéknap után kettészakadt a mezőny az aalborgi divízió 1-es junior-vb-n, miután mindhárom meccset a papíron esélyesebb csapatok nyerték. A magyar válogatott hősies teljesítményt nyújtott, úgy tűnik, a fiatalok még jobban odatették magukat, mint egy nappal korábban…..