Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasztőr

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ETARGET egyik része csak az, amikor hirdetünk. A másik fontos része az, amikor a saját oldalunkon helyezzük el az ETARGET hirdetéseket, vagyis amikor honlap tulajdonosok vagyunk. Az ETARGET természetesen a honlap tulajdonosoknak is ad egy adminisztrációs felületet, ahol generálhatnak…..
pasztőr 2010.05.15 13:55:12
A Fidesz helyi jelöltje egy igazi cselgép, aki, ha az érdekei úgy kívánják kihasznál minden kiskaput. Nos, Tarnai Richard köztisztviselő volt, mielőtt elfoglalta volna listás képviselői helyét a kispesti önkormányzatban, ez márpedig köztudottan összeférhetetlen a politikai…..
 Aki az elmúlt pár évben kicsit is követte a kerületi közéletet, pontosan tudhatja, hogy a Köbánya-Kispesten folyó beruházás már régen elkészült volna, ha Tarnai Richárd és társasága nem próbálta volna minden lehetséges eszközzel akadályozni az építkezést. Most…..
Pletykák vannak igazán, nem jelentések, pláne nem hivatalos információk. De nézzük a pletykákat. A lappiac elég nagy bajban van. 30% körüli bevételkiesés látszik most, vagyis időarányosan átlagosan ennyit már összehoztak. Ez nem jó hír nekik. Az óriásplakátok a mai napig…..
pasztőr 2009.04.19 13:30:56
@wellnesskavehaz.hu:
@Konrad:
A vesztesek táborát szaporítják majd azok a kincsvadászok is, akik egyszer már beszédültek a rendszerváltozás idején az MLM hálózatokba, mert nagy pénzekről álmodoztak, de helyette csak hamis téziseket kaptak.
A "gazdagok" táborát szaporítják majd azok, akik vadabbul reklámoznak mint valaha, de agyoncélozva és bugyiszínig kiismerve célközönségüket.
Őszintén mondom, nekünk Mohács kell! Itt, a válság közepén a legjobb ami történhet velünk egy előrehozott választás. De most nem fogok beszélni sem az MSZP-ről, sem a Fideszről, sem a kerekítési hibát éppen elérő egyéb pártokról. Ez kérem nem politika, hanem kőkemény…..
Az amerikai nagy portálok ki szeretnének jönni három új bannermérettel. Most egyelőre tesztelik ezeket a lehetőségeket, de várhatóan elterjed és sok helyen fogják rajtuk kívül is használni. Erről egy nagyon jó összefoglalót írt _original, így a részleteket le se írom, nála…..
Bár sem a Google, sem az ETARGET nem nagyon beszél arról, hogy mennyit is csökkent a válság miatt az egy kattintás költsége, de az azért tudható, hogy csökkent. A hirdetők sem nagyon beszélnek erről, minek elmesélni a konkurenciának a jó hírt, hogy olcsóbb hirdetni? Úgyis…..
Egyik korábbi ügyfelem évek óta jó helyen van a Google-ben a neki fontos szavakra. Első oldal első felében, 3-4-5. helyen jellemzően. Jönnek is a látogatók, és rendelnek folyamatosan, azaz működik a dolog.Közben felébredt a konkurencia, és egyik hétről a másikra lecsúszott a…..
pasztőr 2009.01.09 15:38:33
@VargaZ: mi is belefutottunk tavaly az adó 1%-os kampányunk idején 2000 Ft-os kulcsszavakba. És így járnánk idén is.
Marad a SEO. Meg lájtosan az Etarget és a CTnetwork.
Amikor elindult a Google-ben a Keresési javaslat funkció, már tudni lehetett, hogy vannak árnyoldalai is. Hiszen ez is egy program, nem emberi értelem, így triviális dolgokat is félreérthet a rendszer. Mondjuk olyan nagy baj nincs ebből, hiszen az ember értelmez, és nem kell kattintania…..
"Igen! Talán tényleg jó dolog ez a GPS és úgy döntöttem veszek is egyet." Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy mégis milyen készüléket kéne vásárolnom. Bár magam sem vagyok szakértője a területnek, annyit leszögeznék rögtön az elején, nem a legdrágább a legjobb.…..