Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stripes

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát eljött a régen várt nagy nap -én legalább is vagy egy éve tervezem, amióta a prostituáltakkal kapcsolatban írtam diplomamunkám- és elindulhat a Répamese c. blogom.Hogy miről szól? A doktori témámmal kapcsolatban egy nem csekély vállalkozás (épp ezért teljesen…..
csere LG hifi 2010.01.16 10:32:00
kb 3 éves LG LX-M140-es micro hifimet cseréltem pénzre :) siker!..
Ki nem látott madarat az utcán? Magyar lány magyar streetart. interjú Madárral.               - Mivel foglalkozol?Tanulok, egy gimnáziumban meg a hülyeségeimből. Mellete street art-al…..
Nem titkolom, hogy a sorozat második részébenaz egyik favoritommal készítettem interjú-t.                  - Kérlek mutatkozz be, és mondd el mivel foglalkozol.Sziasztok, jelenleg grafika és design…..
Sanya-Csuri főz Az olívaolaj 2009.08.23 08:00:00
Viki bácsi sorozata folytatódik; ma az olívaolajról mesél nekünk, majd – egy másik posztban – elmeséljük saját tapasztalatainkat és friss élményeinket is a témával kapcsolatban. Az utóbbi időben akárhány mesterszakácsot láttunk főzni a különböző…..
Az online vásárlás egyszerűsége és a termékek folyamatos elérésének biztosítása mellett az utazási költségek növekedése eredményezi, hogy egyre többen vásárolnak az Interneten Amerikában. Bár még kicsi a forgalom ebben az értékesítési csatornában. A kozmetikai…..
Egy belvárosi kultkocsmában futottunk össze a hazai street art egyik fenegyerekével, Kovács Budha Tamás képzőművésszel egy késő kedd délutánon. Rögtön kiderült, hogy a problémakörrel, miszerint mit is fogunk majd kérdezni tőle, nem kell sokat bíbelődni, mert emberünk nem…..