Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mittu_domain

966 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán és a Fidesz saját, hithű és áldozatkész elitjének felépítése és megerősítése közben számos bűnt követett el a nemzet ellen. Ezen bűnök egyike a földmutyiként elhíresült dúlás, amely során a rendszerváltás után húsz évre bérbe adott állami földek újabb húsz…..
Az Alkotmánybíróság vonatkozó döntése értelmében a mai naptól a kommentezést letiltottam. A hozzászólásaim is bizonytalan ideig szünetelnek, mert elég nehéz széllel szemben ordítani. Persze, ha Semjén Zsolt ismét fehér lóra kapna.......
Kilóg a lóláb. Annyira, hogy a ló segge is kilátszik. Az EU-ba küldött kádertemető tulajdonképpen 22 ember jutalomjátéka, iszonyatos mennyiségű pénzért. A Jobbik szóvivője kicsit a  "meg lehet élni 47000-ből" és a "mindenki annyit is ér..." közé sikerült. Kovács Béla…..
Minden évben várja az ember a tavaszt, várja a húsvétot. Örül az első napsütésnek, az első virágoknak, elkezdi feltölteni a téli depresszióban kimerült szervezetét. Várja a húsvétot, amikor a tavaszi első hajtás után végre leülhet a család egy jó közös ebédre.…..
Belefordultunk az EP kampány sűrűjébe. Lobbizik mindenki, hogy a választási bizottságok ne unják halálra magukat május 25-n. Jobban mondva majdnem mindenki, mert a Fidesz-Kdnp pártszövetségnél még nem igazán ébredtek fel a 2/3 kómából, meg különben is a Vezér pihen. A…..
... vagy legalábbis egy páran nem. Mi a közös az alábbi négy képben? Megvan? Ahogy Rodolfo mondta: "Csak a kezemet figyeljék!" Ne az enyémet, az övékét. Az elmúlt napok híradásaiban feltűnt, hogy a vágóképeken sok a "zöld" boríték. Bizony-bizony sok politikus nem ott…..
Egyszerű ez, mint a faék. Nincs az a rezsi, amit ne lehetne csökkenteni. Sőt!  A BUBI még el sem indult, még a tesztüzem sem hivatalosan, máris egy ezressel kevesebb az éves bérlet. Igazi rezsiwars. Máris jobban teljesítünk...
A kampány elkezdett istentelenül dübörögni. Gondoltam körülnézek kormányoldalon, mit ígérnek erre a pár napra, amivel magukhoz édesgetik a bizonytalanokat. A nagyobbik kormánypárt nem bíz semmit a véletlenre. Mindjárt kiveri az ember szemét, hogy a kampány finisbe fordult. A…..
...Orbán Viktornak!   Viktorunk elégedett mosollyal az arcán ül a Nándorfehérvár teremben. A dohányzás elleni törvény tartja csak vissza attól, hogy egy jóféle szivar mellet írjon két köszönő sms-t. Egyet Gyurcsány Ferencnek, mert megint lehetett egy kicsit "Őszödözni".…..
Nagy kérdés ez. Ezerrel dübörög a kampány, mindenki próbál meggyőzni, hogy csak akkor van itt fényes jövő, ha ő irányíthatja az életemet a következő négy évben. Szűkültek a lehetőségek, mert kisebb a parlament. Azt hihette volna az ember, hogy nagyobb küzdelem lesz e…..
A leghősiesebb város. Büszkén viseli Szigetvár a címet, de lassan le lehet cserélni a legelhagyatottabb város címre. Az új választókerület kialakításával mondhatnánk, hogy amit a Zrínyiek feltettek a térképre, azt most egy mozdulattal leveszik. Az a szégyenletes esemény adatott…..
Megjött végre. Már teljes transzban voltam, hogy én nem lehetek tagja a Magyar Csapatnak. Az anyósom már tegnap megkapta. Na mondom is magamnak, "Kiestél öcsém a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből. Már golyófogónak sem kellesz a Rezsidémon ellen." Mit látok, mikor reszkető…..
Nem bizony. Mindenkit belökünk a kamionok alá. Eljutottunk arra a szintre, hogy a saját katonáikat sem nézik semmibe. Ha 3 gyereked van és közmunkás vagy, akkor annyit keresel, mint egy 18-48 év közötti középfokú végzettségű kormánytisztviselő, ha járási szinten dolgozol.…..
Mindenről? Mindig? Miért? Ennyi 2013.10.27 19:27:04
A nemzet nagy menetelője ..
Orbán Viktor 2013. október 23. Tudnotok kell, nem elég jól kormányozni. Nem elég kiszabadulni a hitelezők szorításából. Nem elég a gazdaság rendbetétele, és nem elég az eredmények hosszú sora, és nem elég semmilyen biztató felmérés sem. Máshol, máshol talán elég lenne.…..
Az eddigi hallgatás nem véletlen volt. Aki ismer, és tudja, hogy ki áll e blog mögött, tudja, hogy most be kellett fogni a lepcsest. Ma sikerült kihozni a sodromból annyira, hogy felrúgva az önkéntes száműzetést, minden kockázat ellenére klaviatúrát ragadok ismét. Az ok?…..
Rettentőn furcsa számomra, hogy az "ÍGY SZOKTUNK LESZÁLLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" kommunikáció elmaradt. Konkrétan cigaretta ügyben. Mindenféle fórumokon, meg gazdasági elemzésekben elkezdődött a huhogás, hogy visszaesett a cigarettafogyasztás Magyarországon, mert a hivatalos adatok…..
A Vezér állt, hosszú, méla lesben és morfondírozott: - Kezdődik a kampány, és Gordonék beszopattak. Meghirdettem mára ezt a zárt frakció-ülést, ami a kampánykezdet legfontosabb eseménye, ezek meg nem egyeztek meg. Most mivel ijesztek rájuk? A Gordon-Mesterházy kártyán már csak…..
Kész! Vége! Nem bírom tovább! A rézfánfütyülő hétszentségit neki! Hogy nem "báncsa" a fülüket, meg a szemüket! LÁTSZÓDOTT. Nem. Látszott, a hétszentségit neki! Nincs olyan, hogy látszódott. Nincs egy beszédtanár a hírolvasóknál? Az újságíróknál, mert leírva is…..
kép forrása index.hu .. és a valóság kép forrása: időkép.hu ..
Nem lehet dakota, mert az a Fényességes privilégiuma, de erősen közelít hozzá: ÁLLÓ AUTÓBAN NEM LEHET MEGTANULNI VEZETNI!..
Sokat mondó kép a magyar pedagógia nagyasszonyának honlapjáról. "Előkészítettük a tanév nyugodt megkezdését" -mondja Rouzsika. A Világgazdaság szerint a pedagógusok ebben a tanévben nem kapnak cafetériát. "Na és!" -tárja szét a kezét az illetékes elvtársnő/elvtárs. IJB.…..
A Nézőpont Intézet felmérése szerint egy most vasárnapi választáson a teljes népesség 32 százaléka szavazna a kormánypártokra. A közvélemény-kutató adatai alapján a Fidesz-KDNP jelenleg 1,8 millió voksot szerezne, de összesen két és fél millióan szimpatizálnak…..
Jó lesz, ha Csányi összeszedi magát, mert a Nemzeti Borosta összevonta ismét a szemöldökét. Mikor először kicsit összevonta, akkor két hét alatt kisöpörte az egész országból a félkarúkat. Mikor kicsit jobban összevonta, akkor újraosztódott a dohány-kiskereskedelem. Most…..
Emlékszünk a szlogenre, amivel Gianni Annoni próbálta elhitetni velünk, hogy rohadt jó dolog a vásárlás a "Lidi"-ben. Akkor még nem nagyon értettem, hogy ez hogy fog összejönni, de lassan feldereng a kép. Az elmúltnyócévet magyarázó elmúltháromév ráébresztett, hogy az…..