Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Canga81

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.05.11 10:43:38
Akár városba, akár szerpentinre de csak cascoval! Különböző anyagi megfontolásokból kiindulva életem első autója egy Suzuki Swift lett, majd a második is, aztán ha már így bevált maradtam ennél a márkánál. Szükségmegoldás volt Igazán egyszer állt meg, pedig előtte…..
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..
Nem volt nagy hírverés dolog körül. Walter Csabát megkérdezte az egyik ismerőse, ugyan csatlakozna-e a csapathoz, amelyikkel az ADAC 24 óráson egy M3-as BMW-vel indulnak. Csatlakozott. Nem volt tőle hangos a sajtó. Mi kint voltunk a hétvégén, és reméltük, Csaba vágyai szerint…..
Canga81 2012.05.22 16:42:12
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Canga81 2012.05.03 13:42:37
@Kuruttya: Most árulom én is a 2004-es Ignis Sportomat 50.000 km-el 1.3M-ért, hát én is kíváncsi leszek... :) Én hirdettem (most nincs fennt) a legdrágábban, de ha valakinek ilyen kell hát fizesse is meg, éhen nem fogok halni miatta :)
Canga81 2012.05.03 13:54:45
@Kuruttya: Azért, mert a kettő ég és föld, semmi közük nincs egymáshoz. Azt a hülye Ignis nevet is csak itthon kapta meg szerencsétlen... Formára tény hogy nem egy Ferrari, teljesítményre sem, de a 109 pónijával még bőven a meglepetés autó kategóriába tartozik, ami nekem a mai napig is nagyon bejön :) Na mind1 nem is ez a téma :P :)
Az utóbbi időkben feltűnően sok Ferrari borult lángba. Mérnöki hiba vagy csak olasz trehányság? Esetleg buta tulajdonosok? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Canga81 2012.03.29 12:07:29
@Idősebb vagyok, mint Szlovákia: Valahogy nekem is lejött kicsit ez a feeling, viszont az is hogy csak annyit akartak bizonyítani hogy sokkal kevesebben csalnak adót mint ahogy azt a drága kormányunk gondolja. És azért bennem az utóbbi erősebb. :)
Most, hogy learattuk a babérokat az Indavideón, hogy sikerre vittük a tavalyi év legnehezebb szüléseként megélt filmünket az M1-en (és lenyomtunk vele több, agyonreklámozott aznapi műsort), ideje, hogy a világ legigényesebb és legkritikusabb nézőközönsége elé vessük Michelisz…..
TComment Már nem a mi autónk 2012.03.19 05:50:07
Mit jelent nekünk a Swift? Egyáltalán: jelent még valamit? És ha tudjuk, hogy mind közül ez e legjobb, akkor rohanunk-e hanyat-homlok, hogy a miénk legyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Canga81 2012.03.19 16:57:37
@magyar_ellenállás:
Ez nem az én kérdésemre adott válasz. Ilyen alapon semmilyen autós "szaklapot" vagy újságot ne olvass és főleg ne hasonlítgass, hanem nézz bele a pénzárcádba és állapítsd meg szépen, hogy neked még benzinre sincs pénzed nemhogy új autóra, így mi a fenének is nézegetsz Te ilyen alapon új autó tesztet, valamint alkotsz véleményt... Ilyet...! :)))
Tudod vannak az autóbuzik (állítólag a TC stábjából is mindenki ilyen), mint én is és még itt sokan mások, akik nem csak azért vesznek autót hogy eljussanak A-ból B-be, hanem élvezetesen szeretnék megtenni ezt, és nem igáslónak veszik az autót hanem közlekedni, netán még élvezni is azt. Netán tartanak még a hétköznapi autó mellé még egy "játszósat" is, pár százezer forintból összerakott, pályanapokon használt élményautót, mint akik most is kinnt voltak a Slovakiaringen, meg kijárnak a Hringre is. De tudod szerintem ezekből is fogunk majd látni párat ezeken a helyeken is, akárcsak az előző szériás Sportokból. Szóval az 1. pontra válaszolván vannak akik meg csak krumplit hordani használják az autójukat ezek szerint, mint mondjuk Te.
2. Az a kis krumplibogár nem annyira szar mint ahogy azt Te gondolod, beültetnélek egy körre a ringen valaki mellé.
3. A gyártónak akkor gurult volna el a gyógyszere ha pl ezt az autót beárazták volna 5-6 mill-ra, de nem ez történt. Eddig azért szidták a Suzukit mert állítólag gagyi minőséget kaptak olcsón (ezzel is vitatkoznék, hogy mihez képest) egy jó technikával párosítva, most meg az a baj hogy már túl elektronikázott, túl felszerelt, és drágább 300-al mint az előző... :)) Ez a tipikus ha van kalapja, ha nincs...
Canga81 2012.03.19 17:19:44
@magyar_ellenállás: Jujujuj, neeeeeeeem, a Te régi "nem teljesen gyári konfig" Swifted már biztosan van olyan jó mint az előző új Swift széria, mert biztos tettél rá egy szőrme kormányvédőt, teszkós bikszenonnal meg pár okossággal ahogy ezt szokták... Szeretek én vitatkozni, de csak ha van kivel... Abban viszont absz. egyetértek veled, hogy egyre több hülye van
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
A Traxxas X0-1 brutálisan gyors, és legalább ugyanannyira veszélyes. Egyetlen baj van vele: csak kívülről csodálhatjuk, ugyanis az 1:7 méretarány miatt beülni nem lehet. A távirányítású modellautók királyának szánja a Traxxas legújabb készletét. A gyártó állítása szerint…..
Canga81 2011.12.05 16:45:25
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gondoltam, hogy eldurrogtatok valami X-aktás szóviccet, ha már a lenti levet az írója Mulder névvel írta alá, esetleg dupla csavarral kaliforgiásat, de inkább nem fárasztalak titeket ilyesmivel pénteken. No de hogy a lényegre térjek: mit gondoltok, mennyire jogos a büntetés és…..
A Ferrari a világ legjobb sportautója – bizonyos kategorizálás szerint. Ez többet tud, mint egy Ferrari: nem féltjük annyira. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Ha olyan megbízható lesz később, amilyen megnyerő most, akkor tényleg jó vétel lehet. Mindesetre mi megegyeztünk abban, hogy a Dusternek egyetlen komoly hibája van: hogy nem a miénk. Kéne, na. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Punnyadunk, punnyadunk? 2010.03.10 12:26:00
  Istenem, hány lóerő kell ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy autóban. Háromszáz? Vagy még az is kevés? Asszem, kihaltak a jó GTI-k. Vélemények az azonos című írásunkról...
Canga81 2010.03.10 17:18:40
@ColtCzT: jaja szoktam nézni, csak az a baj h ott is van egy-két olyan balfasz, hogy néha rossz nézni őket, meg amiket csinálnak, és benéznek...:)
Canga81 2010.03.10 17:26:37
@ColtCzT: hihi, az biztos :) Másnak se nagyon nem hogy nekik :)
Canga81 2010.03.10 17:28:36
@The Good Boy: na az is veszélyes kis dög volt!
- It was OK, but one of your teammate just pissed me off, he was so sly with me on the track. - Oh, really? Was it around 14.30? - Yes, I think... - Take it easy, sweetheart, that was me. And that was a race, not a scout-jamboree. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
Felületes szemlélő számára – no meg annak, aki nem látogat el a Halle 6-ba – úgy tűnhet,  az idei Frankfurti Szalon a területi képviselőknek szánt autók kiállítása. Csupa unalmasan fehér kocsi áll a standokon, oldalukon kisebb-nagyobb betűkkel hirdetik, hogy…..
Május közepén mutatták be a nagyközönségnek a stuttgarti márka lexusluxuslimuzinját. Az európai gyártók lassan egy évtizede érdeklődve, de kissé lesajnálóan szemlélik a japánok vergődését az akkumulátorokkal. Nagy, nehéz, drága, veszélyes, környezetszennyező, a…..