Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrú

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszédhibásként nem is tudok annál viccesebbet elképzelni, mint amikor valakinek beszédhibája van. Legfeljebb, ha mindezt a Barátok köztben akarja bemutatni kőkemény motorosnak maszkírozva, aki ugye nemveszhajótlovatmotortmegnőtkipróbálásnélkül. Így egy szuszra. Mindig is…..
A Szomszédok atyja pénteken lesz 80 éves. Az MTV meglepetésbulit szervezett a Horváth Ádámnak, aminek vágott verzióját csütörtökön 21:30-tól mindenki megnézhet az m1-en. Az Életképek rendezőjéről kevesen tudják, hogy a drámaíró Molnár Ferenc unokája és Sárközi Mátyás,…..
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
A karácsonyi mizéria miatt kicsit megkésve, de azért még idén lezárjuk Harper-szigetes fordítóversenyünket: utolsó nyertesünk a Fhuuh szóval induló txabee. Gratulálunk neki.Az alábbi csilivili táblázatot Enzo23 készítette nekünk, és összefoglalta benne a 13 hetes játék…..
andrú 2009.12.30 21:05:10
Bevégeztetett. Nagy meglepetések és műfaji újítások nem voltak benne, de a kötelező köröket megfutották. Bár a gyilkosságok indítékán lehet vitatkozni, akárcsak az elnyújtott lezáráson, nem beszélve a mindvégig teljesen felesleges meg az irritáló gyerekszereplő életben…..
andrú 2009.12.17 09:35:21
Na, minden Jimmy-szimpatizáns megnyugodhatott, mégiscsak a nyálas Henry volt Wakefield titkos fia+segítője. Ez a tudás szegény Trishen ugyan sokat már nem segített, utolsóelőtti feladványunk az ő ziháló haláltusája. Az eredeti verzió a Gasp, a mienket jövő héten megmondjuk.…..
andrú 2009.12.10 21:04:12
Cím nélkül futott eddig Sebestyén Balázsék Class FM-re költőzött reggeli műsora, mivel a Pirítós név a megszűnt Danubius tulajdonában volt. Az elmúlt két hétben a hallgatókkal közösen ötleteltek a műsorvezetők, végül a Morning Show mellett döntöttek. A Blikknek…..
andrú 2009.12.10 20:54:16
ennél sz@arabb címet nehezebben lehetett volna találni sztem .....
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
andrú 2009.10.02 15:05:19
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
Amikor Marc Cherry, a Lila Akác köz lakóit kitaláló író/producer tavalyelőtt kijelentette, hogy hét évadnál többet nemigen lát a sorozatban, sokan csak legyintettek, az ABC nem fogja engedni levágni a másik aranytojást tojó tyúkját (a Lost ugye jövőre leköszön), míg a…..
andrú 2009.04.21 15:14:31
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
A tavaszi műsorstuktúráját bemutató sajtótájékoztatón a Tv2 bejelentette, hogy ismét más időpontban ugyan, de új évaddal térnek vissza a Született feleségek. A sorozat rajongói csendben hálát rebegtek istennek és a csatornának, elkezdték vagdosni a centit, aztán jó nagyot…..
andrú 2009.02.10 17:29:59
@Dark Wolf: 1et értek !
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
Úgy látszik, földrajzos napunk van ma, most jelezte egy kollégánk, hogy az RTL esti híradójában Szellő "kimért" István éppen azt darálta a kamerába bele, hogy ...kijelölte utódját a dél-koreai Kim-Dzsong Il és döntését tudatta a párttal is, miközben a feje…..
comment:com Promóvideók estére 2008.12.01 17:30:00
Ma este folytatódik a Hősök, a Szökés, a Terminator és lesz Chuck is, és akkor még a CBS vígjáték-blokkjáról még nem is beszéltünk (talán azért, mert nincs hozzá promóvideónk.)       ..
andrú 2008.12.01 18:39:49