Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tusi

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mi a picsáért kell Wass Albert szobrokat állítgatni? A pasas elítélt háborús bűnös, és még írónak is a csupán nagyon nagy jóindulattal középszerű, de inkább pocsék. Van még annyi magyar, akik le sincsenek szarva és sokkal többet tettek hozzá az emberiséghez. Mikor…..
Tusi 2008.07.03 21:33:06
Az El Periódico de Catalunya nevű reggeli napilap 96 oldal hosszú. Egy átlag hazai megfelelője, mondjuk a Népszabadság úgy 25. Még érdekesebb, hogy a katalán lap kevesebb embernek szól (kb. 7 milliónak ) és a spanyol nyelvű kiadásával együtt fogy napi kb. 150.000 példányban, nem…..
A házibarkács sorozatpromók néha agyonvágják a hivatalosakat - ennek láthatjuk ékes példáját a beágyazott videóban, amit a Lost első három évada után készített egy ügyeskezű rajongó. Az aktualitás: csütörtökön este vetítették a negyedik évad (dupla) záróepizódját,…..
Az a különleges helyzet állt elő, hogy ma azok is jól járnak, akiknek csak az m1-et fogja a szobaantennájuk. Megértem a helyzetüket, nemrégiben – a lavórra várva – heteken át mi is csak azt tudtuk fogni és hát alig-alig kapcsoltuk be a tévét. Az alkalmat megragadva,…..
Most komolyan. Mi hiányzik ebből az amúgy teljesen érdektelen bulvárhírből? Esetleg az, hogy a félelem teljességgel megalapozatlan volt mert az AIDS nem terjedhet közvetlen testnedv-kapcsolaton kívül semmilyen más módon? Vagy az, hogy ha mégis lenne egy nagy kiterjedésű fertőzött…..
Várható volt, hogy a nézettségi versenyben sorra alulmaradó TV2 elkezdi kihajigálni azkat a műsorokat, amiket rohadt drágán gyártat, és nem hozzák a megfelelő számokat, így nem csoda, hogy távozik a képernyőről az Igazság ára, a Liptai Claudia Show, a Médiacápa, a Mi kérünk…..
Bear McCreary dolgozta át Bob Dylan Jimi Hendrix All along the Watchtower című nótáját a Battlestar Galactica harmadik évadának záróepizódjához, Freevo linkelte a saját blogján, mi meg embeddelünk, mert az olyan webkettes, meg vagány. A felvétel kézikamerás, de attól még jól…..
Charlotte Green a BBC Radio 4 műsorvezetője Abby Mann rendező halálhírének felolvasása közben kapott súlyos, szinte sírásba áthajló röhögőgörcsöt. A felvételt itt lehet meghallgatni. A nevetést a gyászhír előtt bejátszott felvétel idézte elő az amúgy komoly…..
Korábbi posztjainkban jeleztük, hogy az RTL nagyon erős sorozatvonalat indít el az idén (is), az ABC idei egyik legjobb újoncát, a Diry Sexy Money-t is megszerezték (meg még sok mást, azokról idővel), és bezsákoltak egy viccesnek tűnő angol szériát is, a Suburban Shootout című…..
comment:com Katódcsőre feszítve 2008.03.21 15:02:00
Borzasztó egy böjtös péntekünk van és az a fura, hogy nem azért, mert minden csatornát elárasztanának a jézusos filmek, vatikáni közvetítések (Jézus élete 20:00 Zone Europe, Keresztút a Colosseumból Duna 21:00, Duna2 22:00). Becsüljük meg tehát, amink van! Kezdésnek: Monk…..
Már csak 16 nap van hátra a Battlestar Galactica negyedik, záróévadának premierje előtt, és ilyenkor ezerrel beindul a pr-gépezet, szivárognak az információk, csináják a felhajtást a sorozatnak, mert a jó bornak igenis kell cégér, ez egy ilyen világ. Ami a húszrészes évadot…..
comment:com Retró-képrejtvény 2008.02.08 13:30:00
Mai retró-képrejtvényünk az átlag médiazabáló számára nem jelent igazi kihívást, ezért elmondok inkább néhány szórakoztató adalékot. A '70-es '80-as években létezett egy Belépés nemcsak tornacipőben című tömegsportműsor, ami 1981-ben éppen a KISZ X. Kongresszusa…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.25 09:20:00
A CBS megtette az első kétségbeesett lépést a sztrájk miatt kimaradó programok pótlására, és a péntek este nyolcórás sávba betolta a The Price is Right című vetélkedőt. Az első adás február 22-én lesz, egyelőre hat epizódot rendeltek be a "tippeljük meg mennyibe kerül…..
comment:com 3 évad Lost 8 percben 2007.12.27 09:50:00
Kiváló kis videóra leltünk a sorozatjunkie-nak köszönhetően, amiben 8 percbe zanzásítva megkapjuk, hogy mi történt a Lost eddigi három évadában, egy meglehetősen cinikus narrátorhanggal fűszerezve (egyesek szerint Jenna Fischer, a Hivatal amerikai verziójának Pam nevű…..
comment:com Retró-képrejtvény 2007.12.06 13:45:00
Fókuszáljuk tekintetünket a kockásinges csávóra, mai retró-képrejtvényünk főhőse ugyanis Ő. Annyit elárulunk, hogy '79-ben vagyunk. Szóval ki ez a 'jóllakott napközis a betűtésztás paradicsomleves felszürcsölése után' benyomását keltő, pajeszos, oldalt…..
Tusi 2007.12.07 12:19:24
A Knight Rider remake megkapta a maga kocsiját is, mert valljuk be őszintén, az a kutyát sem érdekli, hogy ki fogja vezetni a szuperjárgányt, inkább az a fontos, hogy milyen kocsi lesz a drága. A legújabb beszélő szuperkocsi egy Ford Shelby GTR500KR Mustang, ami a kép alapján a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.22 09:00:00
Tegnap írtuk, hogy furcsa véget ért az amerikai Nagy Ő (The Bachelor), hiszen a díszhím nem választott magának csajt, és ez felettébb szokatlan húzás. Na, nem is Amerika lenne, ha ettől ne készültek volna ki a nézők, telefon/email áradat indult meg az ABC-hez, különösen azért,…..
comment:com Visszatér Dexter 2007.11.22 17:06:00
Információink szerint a Viasat bezsákolta a Dexter második évadának hazai vetítésére vonatkozó jogokat, így visszatér a kényszeredetten mosolygó sorozatgyilkos a második évaddal - de sajnos csak tavasszal. Nem lesz könnyű kivárni, de tessék elhinni, megéri, mert aki az első…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.09.27 09:09:00
A tegnapi infóval ellentétben (5 napos elzárásra ítélhetik) nagy szarban van Kiefer, mert az ittas vezetéssel megsérette 5 éves próbaidőre felfüggesztett korábbi ítéletét, így akár egy évre is lesittelhetik - ez pedig betenne a 24 forgatásának, nem is kicsit. Tűkön…..
Tusi 2007.09.27 10:41:53
A hányás, amely beborította a világsajtót. Így fog bevonulni a sajtótörténelembe Eva Nazemson rókázása. A műsorvezető hölgy egy telefonálgatós műsorban dobta ki oldalra a taccsot, persze élő adásban, hogy máshogy. Az eseményt megírta a svéd Metro újság, és több svéd…..
Winkler Róbert, az Indexhez tartozó Totalcar főszerkesztője lesz a magyar Music Television saját gyártású műsorának, a Swungnak a műsorvezetője. A szerdán este tíz óra után jelentkező egy órás szórakoztató, szókimondó műsorban közéleti és társadalmi témákat is…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.08.30 09:01:08
Dave Letterman elmegy Oprah Winfrey műsorába egy kis bájcsevejre. Ez azért érdekes, mert mintegy 10 éven át Dave rendszeresen osztotta csajt műsorában, és közismerten rühellik egymást.Faith Hill énekli majd az NBC-n a Sunday Night Football főcímdalát. A kutyát nem érdekli a hír,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.08.29 07:02:36
Jay Leno csak nem viseli olyan jól azt, hogy 2009-től már nem ő vezeti a The Tonight Show-t, és műsor közben beszólt az NBC-nek. Na jó, nem kurvaanyázott, csak olyan szőrmentén.Heahther Locklear, akit imádtunk a Melrose Place-ben, és a LAX című repteres sorozatban (jöhetne már ide…..
Tegnap még a tűzijáték dübörgése visszhangzott a fejünkben, ezért szinte észre sem vettük, hogy a Blikk, szépen csendben, az ötödik oldalon megújította a magyar bulvárújságírást. Megjelent az első, nagy példányszámú pedofil cikk. Mert ugye ezek a mai gyerekek milyen korán…..