Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsilányocska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne haragudjatok, hogy ennyi ideje nem írtam részt. Csak hát volt egy "pár" dolgom, nagyon keményen jött a tananyag. :/ De mostmár itt vagyok, és írom, ahogyan csak tudom! :D Köszönöm a szavazásokat, és igyekszek ezek alapján alakítgatni a történetet! :) Puszi. Szer.…..
kicsilányocska 2010.04.02 21:58:58
Nagyon köszönöm a kommenteket! Jól esne, ha ehhez is irnátok! Köszi! :) Hétfőn dél környékén ébredtem föl. Hirtelen nem is tudtam hogy hol vagyok. Teljesen idegen volt a szoba. Aztán persze leesett, hogy otthon vagyok. Még egy kicsit fekdegéltem, majd elmentem a…..
kicsilányocska 2010.03.26 19:11:31
- Óó Tom, ne már, nem bírok többet! - feküdtem az ágyban, és toltam el magam elől  tányért, ami még szinte tele volt spagettivel. :)- Cica, akkor is kell enned, ha a lábad törött! - tolta vissza. - Ha így nem megy, majd én megetetlek! - vette a kezébe a villám, és elkezdett…..
kicsilányocska 2010.03.26 19:02:13
- Linda, Linda kelj fel, halihó! - keltegetett valaki. Először nem kapcsoltam ki lehet az, de utána leesett. - Ashley? - kérdeztem vissza kómásan, és próbáltam kikászálódni az ágyamból. Tom nem volt mellettem, nem tudtam merre lehet. - Tom hol van? - Pont ezért jöttem, hamarabb,…..
Köszönöm a komit! Ehez a részhez is elfogadnék néhányat. :) Amikor reggel felébredtem, Bill nem volt mellettem. Vagy lehet hogy csak álom volt? Bill ruhái ott voltak a széken. Tehát nem álom volt. Lementem a konyhába rajtam kívül mindenki ott volt.-Jó reggelt,…..