Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Issti

6 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
Issti 2013.03.01 12:40:15
www.youtube.com/watch?v=OFWVuJ5QofY
Mindenki döntse el hasonlít-e!
Tékozló Homár Az ötnapos hónap 2011.04.27 13:11:00
A Telenornál máshogy számítják a hónapokat - öt, vagy harminc nap, egyre megy, legalábbis ami a számlázást illeti. Marcit, mint új tagot a csapatban, hamar megtanították, nem kell ahhoz egy egész hónapot netezgetnie, hogy fizethesse a teljes díjat.Elkövettem azt a nagy hibát,…..
E-könyv olvasók ONYX BOOX 2010.02.14 14:34:00
Intro Egy kedves kis magyar kompánia, a Netkorzó is úgy érzi már, ideje belevágni az e-könyv bizniszbe, és felvették a kapocsolatot a CES postban is emlegetett Onyx Internationallel. A tesztkészüléket rám bízták egy hétvégére (köszönet érte), és én jól meg is…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
hej, a madárnak  Hej, a madárnak, Nincsen bugyogója, Nincsen bugyogója, Nincsen bugyogója!         forróvíz-visszatérővezeték a fűtési  ellenáramú vezetékhez  Hallga csak!         Nem a beléndeklelkű…..
sirám  Egyre csavargatom, búsan csavargatom két lapátfülemet, s mégsincs foganatja.   egyszer találgattam Egyszer találgattam, milyen is a lábam. Utána megnéztem - majdnem eltaláltam.     kapunkon a veréb Kapunkon a veréb ürítette belét. S most…..
víziló  A víziló is randa és büdös a szája, Mégse mondja mindig, hogy: "Jegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni!" ha majd rajtakaptok... Ha majd rajtakaptok, hogy a szomszéd néni levetett bugyogóit sebbel-lobbal fejemre borítom, és kinn a…..
még mint megannyi...  Még mint megannyi, és piros autó, automobil és bicaj, zsellérek és pudding-fejek... - zsebet metszek ottan. Ottan, hol méla búja vegyül a Légymarát dalába, és szekfűk lombja fölött pudás mócsing, méhek tája verseng egy-két zsebkendőért,…..
tanács  Bemehet a víz az ember orrába, hogyha beleszagol a járdán a tócsába.   Márpedig az nem jó, - ne csinálja senki! Tócsaszaglás helyett érdemesebb menni. ima  Jaj, csak egyszer majd nehogy pont én legyek az a csúf nagy bogár, akit az előbb tapostam…..
nabravo Wall Street 2010.05.08 12:32:00
Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok segíthetnek:   1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.   2. A falusiak tudták, hogy a…..
Péter megszívta a Pannon családi csomagot, ennél egy vízipipával is jobban járt volna. Egyszerű és nagyszerű volt a T-vicc: az ügyintéző nem árulta el a családi csomag átkötésekor, hogy négy nap múlva, a hónap közepén  fordulónap van, sőt másodikát emlegette, így…..
Nem könnyű a Relay-nek megfelelni, volt már náluk baj a nagy címlettel is, most meg 600 Ft-nyi apró csapta ki a biztosítékot a kedves újságárusoknál. A mai este folyamán történt meg velem, hogy cigarettát szerettem volna vásárolni a Blaha Lujza téri aluljáróban található…..
Úgy képzelem, hogy ezt szinte minden Homár-olvasó látta az Index címlapján, de ha valaki még nem, akkor hadd okozzak meglepetést: a nap legkeményebb sztorija az, hogy az égő kaposvári irodaház mentésén dolgozó önkéntes tűzoltók autóira az akció közben Mikulás-csomagot raktak…..
Ki gondolta volna, hogy a XXI. században is léteznek porszívóügynökök, akik ráadásul aranyáron mérik a hájtek eszközeiket? Olvasónk egy szomorú, bár elég könnyen kivédhetõ történetet osztott meg a Homárral: Mindenki okulására szeretném elmesélni szüleim történetét a…..
Évtizedekkel ezelőtt hallottam egy közértestől azt a trükköt, hogy a lejárt párizsit ecetes vízbe áztatják, mert attól visszanyeri a színét és megint eladhatónak látszik. A következő sztoriban ez nem hangzik el, de biztos hasonlóan hekkelték meg a 40 napja lejárt párizsit,…..
comment:com Az első Hofi - 1968 2009.12.31 20:30:00
Ha szilveszteri kabarékról van szó, akkor biztos mindenki Hofit várja nagyon. Lesz is sok Hofi-kabaré posztjainkban, de mivel a hatvanas évektől haladunk a rendszerváltás felé, ezért először azokkal a paródiákkal kezdjük, amiket Hofi Géza Koós Jánossal adott elő. A hatvanas évek…..
Titkos porszívóügynökök hálózzák be az egyedülálló nagymamákat, és megtévesztő szerződésekkel hajszolják adóságba őket.. Úgy látszik ezekkel a szakálas trükkökkel még mindig  tudnak egyesek ügyeskedni. A Zugügyvéd a szerződés megtámadását javasolja,első…..