Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Hangman

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Hot Chili Peppers az ujjai köré csavarta Budapestet, adott két felejthetetlen koncertet, azonban úgy tűnik, mindez nem elég Takáts Tamásnak. A Karthago legendás énekese nemes egyszerűséggel lehomokosozta az RHCP frontemberét...
Meghalt David Bowie. Én meg csak ülök itt a döbbenetemmel és próbálom megfejteni. Nem őt. Magamat. Az érzést, amely bőven túl van azon, hogy halálhír, ki kell tenni, aztán hozza majd a kattintást. Szex és halál. Azok mindig mennek, ugye. Ez most nem ilyen. Gyászolok. Nem tehetek róla, de…..
A német precizitás meg az osztrák pontosság helyett a magyar leányvállalatnak úgy tűnik inkább a komikum az erőssége. Szerencséjére a gigacsomag gazdája inkább érdeklődéssel szemléli, mint idegbajosan várja országjáró pakkja megérkezését. Talán ma sikerült!…..
The Hangman 2015.05.08 21:51:27
Már a harmadik napnál járunk, megkapjuk az elején ugyanazt az ízelítőt és zsűribemutatást, amit eddig is. Én már nagyon unom, pedig a java még hátra. Az X-faktornál legalább kicsit variálták. Utána jön az összefoglaló, vagyis eltöltünk bő három percet a semmivel. Zé…..
The Hangman 2014.09.04 21:40:03
Havast már rohadtul nem érdekli a pénz, harsogja a mai Blikk. A hasnyálmirigy-operáción nemrég átesett, mostanában csak az ATV műsorán látható tévés a lábadozás alatt döntött úgy, hogy könyvet ír a médiában tett ámokfutásáról. Részletek erre. Egy másik, tévében…..
Kell a végére az a kérdőjel, mert ezúttal nem volt időm olyan átfogó kutatásokat folytatni, mint a tavalyi végső választás előtt, de a mai ebédem olyan komoly volt, és a séf (és a cukrász) eddigi karrierje együtt garancia arra, hogy a minőséggel nem lehet probléma a…..
Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!..
Bangkok csendes. Nagyon csendes. A belvárost leszámítva. A korábbi vörös tüntetés helyszíne melletti templomban meghúzódó néhány újságíró szerint ugyanis rendszeres még a lövések zaja, a katonák próbálják a legellenállóbb tüntetőket megtalálni, no meg az…..
The Hangman 2010.05.20 00:14:35
@Mr Lampshade: Bocs, 76.600.000.000,-
The Hangman 2010.05.20 13:07:22
@HgGina: Ugyan egyelore nem vagyunk baratok, de gyengebbek kedveert kiirtam szamokkal...
The Hangman 2010.05.20 13:16:42
@HgGina: ugyan meg nem vagyunk baratok, de gyengebbek kedveert kiirtam szamokkal is...
  Sperrdiffi, 180 ló, négy és fél másodperces százas sprint... a gondolatok végigfutnak agyamon és apró izzadságcsíkokat hagynak a homlokon. Ez egyszerűen nem LEHET szar. Életem első Seven-replikája muszáj, hogy jó legyen. Vélemények az azonos című írásunkról...
The Hangman 2009.09.11 14:48:13
@Mr. Ray: ecsem, nem az "időzőjelbe" nem tett csapatasra reagalt JxP, hanem arra, hogy szerdan nem lathattad EZT az autot, mert EZ az auto garazsban allt szerdan.
Van egy masik ilyen sarga, lehet hogy azt hallottad szar hanggal.
EZ az auto amugy szokott csapatni, de szinte kizarolag ring vegzodesu aszfalton...
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
The Hangman 2009.02.07 10:50:31
w Kedves Sándor! 2008.04.23 05:30:00
Re: Fundamentalisták, Népszabadság, április 22. Remélem, nem tiszteletlenségnek könyveli el levelem, hiszen segíteni szeretnék. Éppúgy, ahogy a vak bácsit segítjük át az úton. Közben mondanám is, hol a járdaszegély meg a korlát, hogy legközelebb már tudja. Noha végtelenül…..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
w Holnapután 2007.06.18 11:00:00
Egyre hangosabb a klímaváltozás miatti pánikkeltés, úgyhogy a magam eszközeivel be is szállok. Az Armageddon-forgatókönyv vagy reális, vagy nem. A klímaszkeptikusok szerint a történés lassú, kiszámítható és csekély hatású; de igenis van arra kilátás, hogy nagyszabású és…..
w Kóka János köszöntése 2007.03.12 07:00:00
Bár egyáltalán nem biztos, hogy Kóka János 2010 után egy parlamenti párt elnöke lesz, de hogy most ő a befutó, az eldőlni látszik. Az SZDSZ befolyásosainak többsége látványosan irtózik Fodornak a gondolatától is, ezért úgy söprögetnek Kóka előtt, mint abban a hülye…..
The Hangman 2007.03.12 07:01:45
1
w Ismeri a Szandi Mandit? 2007.02.19 14:13:00
Szeretném azt hinni, hogy Pilhál György viccel a mai glosszájában, de ha így van, akkor az eddig megszokott göcsörtös-bumburnyák stílustól merőben eltérően, faarcúan, angol módra teszi.A Magyar Nemzet nagy becsben tartott zászlóshajója ugyanis azon élcelődik Kiss Péter angol…..