Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurkesz90

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Médiaviagra Spring Breakers (2012) 2013.06.29 06:00:00
„ ..az új generációban a degeneráció megtestesül.. ” Már maga a tény, hogy ez a három elkorcsosult ribanc azért folyamodik erőszakhoz, azért szerez rabolva pénzt, hogy a floridai tavaszi szünetben jusson elég pénz az útszéli motelra, piára meg rengeteg tudatmódosítóra…..
Manapság gyakorlatilag lassan trend lesz abból, hogy ugyanazt adják el kétszer. De ez esetben annyira nem haragszom, mert Zack Snyder pontosan ahhoz ért a legjobban, amivel ez a tréler is villog: ömlik a cgi, spriccel a vér, a szanaszét szűrözött látványvilág két percenként…..
Random Képregények DarkJazz 2013.06.06 06:06:00
James "Jim" London magánnyomozó és társa, Bakersville kutya munka nélkül tengetik mindennapjaikat, és ha tehetik, az összes idejüket a DarkJazz nevű bárban töltik. Egy nap azonban bizarr gyilkosságok... khm, nyomaira bukkannak a szórakozóhelyen, és ha már ők ketten épp…..
A Refn-Gosling duó újabb közös gyermeke. Vöröslő vérrel kevert éjfekete beállítások, bosszú, brutalitás, a rendezői kézjegy nyomatékosítása. Meg lehet említeni a Drive-ot, de én jobbat várok. Benne van. Nem kiabálom el. Halkan és csendben várom. ..
A mai nagy csúszást ellensúlyozzuk egy exkluzív epizódismertetővel, ugyanis a The Walking Dead harmadik évadának első részét még csak tegnap este adták le Amerikában, de mi már most beszámolunk róla! Mielőtt nekikezdenénk, íme egy becenév kiskáté, mivel anno sok panasz…..
A könyv (1999)   Akartam valami frappáns bevezetőt, de nem volt hozzá ihletem, úgy hogy inkább csapjunk egyből a szusiba. Szóval a Battle Royale eredetileg egy nagyon jó, 18-as karikás japán regény. Nem, nincs benne se erőszak, se bukkake, semmi ilyesmi. "Csupán" tömény,…..
Gyurkesz90 2012.03.15 22:16:20
Ez egyes diplomamunkákhoz hasonlóan hiánypótló mű! A mester, a török Han Solo és Rambo Top 10 kivégzése, amiből látszik, hogy istenünk valószínűleg lelke mélyén szemész lenne. A hegesztős kivégzést meg egyszerűen nem tudom kommentálni annyira zseniális.      ..
Gyurkesz90 2012.01.31 00:01:29
A múltba merengés után itt az ideje a jövőbe tekintésnek. Ezért álljon itt egy kis összeállítás a 2012-es év várható horrorjairól.Mint azt sokan tudjátok, koimbra kolléga a saját blogján már írt erről egy posztot, így félig-meddig lustaságból, de azokra én nem is…..
Az Evil Under The Sun (Nyaraló gyilkosok) egy Agatha Christie regénye alapján készült kalandjáték, ennek töltöm fel folyamatosan a végigjátszását. Ez úttal a teljes végigjátszásra nem kell fél évet várni, mert a gépemben már majdnem az összes rész el van mentve, már csak fel…..
Fél év szünet után folytatom a Tunguska végigjátszását. Szerencsére most gyorsan fel tudom tenni Youtube-ra a videókat, igy elképzelhető, hogy még ma eljutok a játék feléig + ilyen tempóban hamar be fogom fejezni.A végigjátszás folytatását itt megtaláljátok.Edit: újabb…..
Gyurkesz90 2009.07.22 12:43:39
@Darth Revan Mester: Nem Isten találta ki a hazugságot, hanem az ember.
  Nevetés hozza közelebb egymáshoz - ez egy nyelvet mindannyian értem. Az is contagious: care to join us? Jegyezzük meg a reakció http://www.skypelaughterchain.com és legyen része a láncnak. Fordítás: Google Translate (Direkt :D) ..
No. The Dirdy Birdy 2009.07.15 23:10:00
Ezt a videót nemrég linkelte a haverom. Úgy nézzétek, h ő linkete a FÁÁÁÁÁt is. ..
No. No. 2009.07.15 00:09:00
Miután eldöntöttük, hogy létrehozzuk ezt a blogot, már csak az volt a kérdéses, hogy mi legyen a neve. Vazar ötlete alapján mindannyian a No. mellett döntöttünk. Kisebb technikai gondok és a blog.hu miatt végül a nevet yeshno.blog.hu-ra változtattuk. Most pedig tekintsétek meg a…..
Igen, elérkezett a pillanat! Eredetileg úgy terveztem, h videós felvétel lesz, de sajnos nincs most nálam a kamera, úgyhogy csak hanganyagot tudtam felvenni. Azért ez is megteszi :) Enjoy!   ..
Megint jelentkezik a rajzfilmhét.Ezúttal egy South Park rész.Azért pont ez, mert ebben szerepel Michael Jackson, aki tegnap hunyt el, és bár nem szerettemmunkásságát, ennyit talán megérdemel:) ..
Gyurkesz90 2009.07.06 19:10:43
@Dimultra:
Végignézted a videót? Csak mert arról szól a történet, hogy szívatják rendesen az ipsét, de a végén mégis pozitív kicsengése van az egésznek. Tehát a végén az van h csak ráverték a port, meg a botrányainak sincs különösebb alapja, sat sat (ami a ,,szétesését" illeti a részben, az meg a valóság egy enyhén torzított változata, ami ebben a sorozatban teljesen normális)
EMBEREK! Arra szeretnék mindenkit megkérni,hogy álljon le ezzel a "bemondhatnád a nevemet a következő vididben :D " dologgal. Egyszer még szép volt,jó volt,gadam megkapta,amire vágyott,de nem gondoltam,hogy ebből ekkora kívánság műsor lesz. Nem,kérem szépen.Ha a…..
Szertár Hízlal-e az ásványvíz 2009.06.21 20:15:00
 Ha szeretnél vigyázni az alakodra, jobb, ha megnézed, mit iszol! Legalábbis erre végzett a Szertár állatkísérleteket.  A kétéltűekkel és emlősökkel végzett állatkísérletek úgy tűnik, már első blikkre igazolják, hogy a túlzott ásványvízfogyasztás hízlal.…..
Sziasztok! Íme egy kis bejelentés,amit szeretném,ha megnéznétek! Ne haragudjatok a szörnyű hangminőség miatt,remélem lehet tisztán érteni,amit mondok. Ha pedig nem,akkor feliratozom a kérésetekre. Játékbemutató videó minimum ezen a hétvégén,maximum jövő hét elején lesz!…..
Gyurkesz90 2009.06.16 16:34:22
Szertár Blogtalálkozó 2009.06.14 12:39:00
 Szertártalálkozó? Miért ne. Legalábbis tőlem mehet.  Bár még van hátra pár vizsgám, de az agyam már azon kattog, hogy érdemes lehet-e egy blogtalálkozót összehozni. Mondjuk egy napsütéses júliusi napon kinn a szabadban. Esetleg valami közös kísérletezéssel…..
Sziasztok!Nem fogok magyarázkodni, hogy hol voltam eddig vagy mit csináltam. Azt viszont megigértem, hogy jelentkezem vmikor, hát most itt az alkalom.Egy másik igéretemet viszont valószinűleg nem fogom betartani... Nyáron készitettem egy szavazós videót azokról a játékokról, amiket…..