Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IzaIzaIza

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Selyma...! MA 2009.02.16 22:55:00
Előre bocsánat, mert tudom, klasszikust csak szó szerint:- Miért mosolyog a kertitörpe?- Mert a fűszálak csiklandozzák a heréit.Elnézést, jó éjt! ..
Ez most itt filozófiai eszmefuttatás lesz - ha úgy tetszik dolgozat, esszé, stb. - a próba jósági fokainak megállapításáról. Furcsa, hátborzongató dolog az úgy alapjáraton, hogy ki mit gondol bizonyos dolgokról. Legyen szó ételekről, vallásról, utazási szokásokról,…..
Itt vagyunk az AKKUban (ez már önmagában nagyon jó), sőt van wifi is, így most az a különleges helyzet alakult ki, hogy élőben tudunk írni a próbáról.Tehát most a nagynéni érkezése jelenet próbája zajlik. Itt van nekünk Selyma. Ez is jó. A jelenet már kezd összeállni. Még…..
Selyma...! az első...nekem 2008.12.13 22:52:00
Izgulok...ez az első bejegyzésem a blog-ra..Kicsit tanácstalan vagyok nem tudom,hogy kell elkezdeni,de talán nem baj. Igazából azért írok,mert az iwiw-en éppen hogy él a selyma című lap, a baj az,hogy bár én küldöm az összes ismerősömnek(na jó soknak)hogy létezünk és gyere Te…..
Selyma...! még mielőtt.. 2008.11.24 00:38:00
Na most még mielőtt mindenkin elharapódzna a negatív életérzés a tegnap esti röffenés okán, teljesen természetes, hogy egy hónapok utáni első összejövetel után kiélvezzük egymás társaságát sok-sok kacaggal, nevettel és röhöggel. Sebaj. Szerintem. Próbán nyilván más lesz…..