Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pKn

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több építkezőnek van tele a hócipője az építési vállalkozókkal. A Házépítők csoport egyik tagjánál telt be a pohár. A szörnyű az, hogy miután kiírja magából az élményeit, nincs mit tennie, folytatnia kell, talán még rosszabb kivitelezőkkel. ..
pKn 2019.04.26 17:32:19
@Dyra-Papa: léciléciléci kérem a listát, hogy kit kereshetek!!
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
pKn 2019.04.24 11:29:09
@balkáni: idén szeptember 14-től Neked sokkal nehezebb lesz elviselni ezt az életet, mert kötelező lesz az erős ügyfélhitelesítés _minden_ EU bankban a netbank belépéshez, és jönnek a tokenek, vagy valami azzal ekvivalens különálló biztonsági elem használata.
Nagyot akart mondani a belvárosi csődör, de csak szánalmas farokcsörtetés lett belőle. Rogán Tóni magáévá tette a hibás termék elméletet, a fideszes propagandagépezet egyre látványosabban mutatja meg, hogy a szerencsétlen devizahiteleseket egyetlen dologra…..
pKn 2013.09.06 22:57:02
@Földi halandó: "másrészt a kamatszámítása a deviza alapú hiteleknek a CHF (LIBOR) és EUR (EURIBOR) kamatlábak." -nem mindnehol, éppen ezért tudják kényükre kedvükre emelni a kamatot, és ezért nem csak az árfolyamtól függ a törlesztő részlet. Az én hitelemben sem libor van, és nem egyedi a hitelem. És ne fikázzuk egymást.
Chara kivégezte Paciorettyt  2011.03.09. 10:20 Ryan O'Brien..
"Elkötelezett vagyok a támadó hoki mellett, a csapat így fog majd játszani" – mondta blogunknak Ulf Weinstock, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője a pénteki edzés előtt. Hozzátette, az eredetileg elképzelt letámadásos taktikával kapcsolatos terveit nem adta fel, de a…..
pKn 2010.09.10 22:34:45
@mike80: hááát, ha eladták, akkor valaki megvette, ez pedig nem jelent szurkolóvesztést, sőt. Kereslet van, más is akarja a helyeteket! Fizet is érte! Kinek adják szerintetek? hmm, hmm. Kellene egy CRM rendszer, online vásárlási lehetőség, ilyenek.. de az már úgyis késő, jön az első meccs.. Legyen fight? hát valami ilyesmi a helyzet. Jövőre talán már erre is gondolnak majd.
A Sapa Fehérvár AV19 finn kapusán hétfőn artroszkópos térdműtétet hajtottak végre egy letört porcdarab miatt, amely hetek óta akadályozta a fájdalommentes sportolásban. A remek kapus jövő héten már biciklizhet, de legalább három hét kihagyás vár rá. Ennek megfelelően az…..
pKn 2010.08.31 09:16:21
@MeLa: Szuperrel mi a helyzet? ha még nincs csapata, akkor bedolgozhatna, asszem most ő lenne a legnívósabb helyettes nagy hirtelen. Másrészt nem tegnap derült ki, hogy műtét kell, úh gondolom a megoldás már megoldásközelben van.
pKn 2010.08.31 09:45:19
@kadle: Mekkora csúsztatások már. Ezek, hogy "ha 35 éves vagy, már nem olyan könnyû változtatni, pláne ha évekig teljesen mást játszottál", meg hogy "Nincs elég idõ, hogy száz százalékosan megvalósítsam a saját játékrendszeremet.", ezek ismertek (borítékolhatók) voltak az érkezése előtt is. Nyugodtan kezdhetett volna egy hónappal korábban, hogy a szárazon tanulják a taktikát, megismerje a csapatot, stb. És kitűnő volt a helyzetkihasználás és védekezés egy 3 napja jégen levő első meccses csapat ellen tényleg. Bár védekezésileg elég sok kiállítás volt a fehérvár részéről asszem.
Ja igen, meglepetés a farmcsapat elleni meccs:). Hát megondhatnák neki, hogy ez inkább vizsgafeladat, és van bukási lehetőség...
A taktikai elképzeléseit nem ismerem, csak néháyn ragadt meg bennem, de biztosan tudja néhány bennfentes kommentező és megmondja mennyire nyúlok mellé:
-a letámadás minden sportágban nagyon nagy erőkifejtéssel jár és nagyon kockázatos, ehhez a SAPA ebben a mezőnyben kevés.
-ha a taktika egyébként az lesz, hogy kanadai ütközőset játszunk a kanadaiak ellen, akkor abban a kanadaiaknak sokkal nagyobb tapasztalatuk van, és jobban is tudják mint mi.
Fordulatos mérkőzésen bizonyította ismét a Miskolc, hogy a most következő bajnokságban komolyan kell számolni vele. Az iglói Szepességi Kupán az Extraligából frissen kihullott Liptovsky Mikulás szerzett vezetést, de Dubek három és Rafaj egy góljának köszönhetően a második…..
Nagyon nagy volt a különbség ma este a két csapat között az OB I. döntőjének első mérkőzésén. A hazaiakon látszott, hogy két kemény csatán vannak túl az elmúlt két napon, a vendégeken pedig az, hogy nem becsülik le az ellenfelet. Már 35 másodperc elteltével gólt…..
Jégkorong Vienna-Fehérvár 6-5 2010.03.02 22:04:00
Őrült mérkőzést játszott kedd este a Vienna Capitals és a SAPA Fehérvár AV19. Állta edzője szavát a fehérvári alakulat, és igyekezett elrontani a bécsiek ünnepét. A házigazdák szereztek vezetést az első harmadban, a sok Volán emberhátrány ellenére történetesen egyenlő…..
pKn 2010.03.03 13:58:24
@tolsztoj: szerintem egyszerűen az A csoportra gondoltak... Vagyis vegyük úgy.
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
A jelenkor egyik legnagyobb orosz hokisának mutatványaiért sokszor lelkesedtünk már,  legutóbbi büntetőjét és ezt a gólpasszát felidézzük hirtelen. Tegnap este megint csinált valamit, nem nagyon bírjuk nevetés nélkül. Hirtelen irányváltását két San Jose-hokis bánta…..
pKn 2010.02.03 22:38:24
@kocek94: Па́вел Вале́рьевич _Дацю́к_. Az pedig magyarra átírva Dacjuk.
Jégkorong Túl Classic! 2009.12.28 10:30:00
Nekem ez a magyar Winter Classic túlzottan klasszikusra sikerült. Hozta a magyar sportélet összes rossz sztereotípiáját. A legtöbb szó arról fog esni, miért nem engedték be azokat a szurkolókat, akiknek jegyük volt, vagy jegyet akartak venni. A biztonsági cég, a szövetség vagy…..
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
pKn 2009.12.28 09:12:32
@semmisemszent: www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-ervenyes-jeggyel-rendelkezoket-sem-engedtek-be-a-fradi-ujpestre-2011436 , 1:14, by Rieb György. Bocs, nem youtube, és mondtam, hogy a video szerint.
pKn 2009.12.28 09:14:53
@semmisemszent: átmentem?
pKn 2009.12.28 09:20:39
@búbánat: A fradis kisfiú Tassi Attila néven volt bemutatva, apuka biztos tudta, hogy gyerekrésztvevők lesznek.
Greer őrmestert a kísérleti nyúl szerepében látjuk viszont: Franklinék kitúrtak valami idegen bolygón egy édesburgonyának látszó növényt, ami az analízis alapján minden lesz, csak édes nem. Greer fapofával megrágja, lenyeli, örvendezik egyet a KINOba, mire mindenki lelkesen…..
Nem koncentráltunk egyformán, ez döntött a pénteki meccsen, foglalta össze a Viennától elszenvedett vereség okait Énekes Lajos, a Fehérvár edzője. Az akarással nem volt gond, de okosabbnak kellett volna lennünk. A Bécs továbbra is a magyar bajnok gyengéje, eddig mindig legyőzték…..
pKn 2009.09.19 22:36:34
@bojl: Hírek/Átigazolási hírek. Ha ez archívum, akkor legyen ott.
A szlovák válogatott tovább gyengült a Jan Filc szövetségi kapitány által megálmodott összeállításhoz képest. Marian Gaborik (Minnesota) és Stefan Ruzicka (Szpartak Moszkva) sem lesz ott a vb-n. Norvégia zsinórban a hatodik vereségét szenvedte el a felkészülés során. Vannak…..