Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jorus

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hónap kőkemény melóval csábította vissza Hajdú Péter Friderikusz Sándort a TV2-höz, ahonnan tavaly, Az ének iskolája második évadát követően távozott, mert állítólag zavarta pár dolog a kisgyerekes tehetségkutatóval kapcsolatban. Friderikusz már évtizedek óta…..
Jorus 2015.04.02 19:56:23
@Bafana: nagyon jo
Ez a csoda letölthető itt   ..
    Update: Na igen, ezt is ott törölték. Még indok sincs. Feltöltöttem indavideóra     Update 2: Időközben meglepően rapid gyorsasággal el is bírálták fellebbezéseimet: A Podcastet visszaállították, a fenti videót nem. Szintén Spam,Scam indokkal.…..
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
Összehoztuk az interjút, amit Péter remekül le is vezényelt. Egész rendes a fickó, de azért egy kicsit eléggé elvarázsolt. Ez az előkészületekből jobban kiderült ..
Tegnap kirándulni voltunk Farkasgyepű mellett, Csurgókúton, és az erdőben rengeteg érett szedret találtunk. Először csak ott helyben élveztük ezt a finomságot, aztán kipattant az isteni szikra: készítsünk vadszedres sajttortát! A tortát -sajnos- nem én készítettem, hanem Evelyn…..
Ez a méltó lezárása az akciónknak, amely azonban nem várt szenzációval folytatódik szeptemberben. Maga az IGAZI TLT-vel fogunk egy interjút készíteni! Ha minden igaz videósan, tehát láthatjátok a hús vér istenembert. És ez nem vicc, ő maga írta, hogy szívesen benne van. Erről…..
Korábban beharangoztam, most több mint két héttel a felvételek után itt a kész videó. Nehéz szülés volt, mert a legtöbb Crossoverrel ellentétben itt tényleg ketten írtuk külön-külön a forgatókönyvet, amit aztán össze kellett turmixolni. Ami jóval lestrapálóbb, mint…..
Jorus 2012.08.28 06:54:33
Köszönet a viccért "Dark Light". Sokáig tartott a megvalósítás, tudom... ..
Jorus 2012.06.10 11:54:38
Részemről ez az utolsó megnyilvánulás ennek a majomnak, aki ma nem túlzás, csak ma délután vagy 12 profillal tért vissza, hogy elröfögje ugyanazokat a marhaságokat, mint amiket szokott. Koros pofája alapján igazán benőhetett volna feje lágya. Ember, keressél értelmesebb…..
Előzmény  ..
Jorus 2012.02.26 22:07:19
Munka után irány a metró. Látom, hogy épp beérkezik az állomásra, sietve futok feléje. Fenn a lépcsőnél álló BKV Ellenőr bérletre bólogató biztonsági őr manusnak mutatom a bérletemet és mennék is tovább. Erre ő: Várjon egy pillanatra. Oké, mutatom szép lassan az…..
Majdnem elsikolttam fölötte, pedig életemben egy fontos pillanat volt. Utólag a Mesterlövész videó elkészítése is, de ezt akkor persze nem tudhattam.Félelmetes belegondolni, hogy lassan 5(!) éve, hogy elkészült a legelső rész...Félelmetes. És ijesztő is egyben. Mennyit változtam,…..
Blogolkodom, tehát vagyok Irónia 2011.06.14 21:26:28
Spam pontosan tudta kit kell megkeresni Ha esetleg nem értené valaki..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Jorus 2011.06.07 23:35:18
@wowakos: ha jól emlékszem, akkor FRAPS-et használt s felvételek elkészítéséhez, és egy SNAGIT nevű programmal vágta össze a videóit, illetve windows moviemakerrel.
Borzasztó és undorító ez az egész médiafröcsögés a mai szuperesküvőről. Eddig négy magyar csatornát találtam, amely élőben közvetíti a brit trónörökös esküvőjét és bele sem merek gondolni, hogy mi lehet az angoloknál. Sajnálom őket, főleg a lányt. Szegény a mai…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Jorus 2011.02.07 23:35:38
Kedves Játékpartizán!

Az első évadtól kezdve néztem a videóidat, ha nem a legelejétől kezdve, de az első videód amit láttam a Wanted Guns volt, az volt akkor a legújabb. Kizárólag az igazi humor tud megnevettetni, és a Wanted Guns meg tudott. Máig nem felejtem el azt a számomra kultusz mondatot, miszerint "Itt a pogácsák közt kell menni". És azóta nézem a blogot. Napi rendszerességgel. Minden videódat igazán nagy szeretettel és tisztelettel vártam. És mindegyik olyan jó volt mint a Wanted Guns. Nyolcadikos koromban, 14 évesen láttam először a Wanted Gunst, és most érettségizni fogok. 18 éves lettem, tulajdonképpen felnőttem, és őszintén boldog vagyok, hogy a sorozat alatt lettem nagykorú, ha még teljes felnőtt férfi nem is. Nem igazán kommentáltam a videóidat, levelet sem küldtem, csupán még az első Stellás nyereményjátékra küldtem pár béna képet, de ennek ellenére mindig néztem a blogod. Soha nem fogom elfelejteni azokat a remek perceket amit a videóid nézésével töltöttem. Természetesen fel kell dolgoznom, mint mindenkinek aki nézte ezt a remek sorozatot, hogy vége, szomorú is vagyok miatta, de ez a Te döntésed.Megértem. Mindig is csodáltam, hogy teljesen ingyen csodálatos pillanatokat okozol idegen embereknek, én azt hiszem erre csak a legjobbak képesek, és Te közéjük tartozol. Soha nem fogom elfelejteni ezt a 4 évet. Remélem olyan kegyes lesz hozzád a sors mint amilyen kegyes voltál Te a közönségedhez. Minden nap nézni fogom a személyes blogodat. Legyen boldog életed.

Tisztelettel: Benji