Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karosultak

144 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
netszemle on livestream.com. Broadcast Live Free..
Nooooormális? TV 2011.03.16 19:14:13
netszemle on livestream.com. Broadcast Live Free..
netszemle on livestream.com. Broadcast Live Free..
Nooooormális? Kard ki kard 2009.05.07 12:51:33
7 tanulság és tipp a jövőre1. Nyilvánvaló, mégis gyakran elfelejtett alapszabály: bármit javasol is a pénzügyi szolgáltató, a termék kockázatát egyedül az ügyfél futja.2. Az ügyfél soha sem lehet biztos abban, hogy a neki ajánlott termék valóban az ő érdekét…..
erdekvedelem Hol tartunk? 2009.05.06 17:13:41
Röviden, a holnap esti műsorhoz és a szombati találkozóhoz, vázlat.1. Létszám (Mennyiség): jó (4)2. Aktivitás (Minőség): elégséges (2)2.1 Mit csinálok rosszul?3. Szerződés, amelyet a csatlakozáskor kötöttünk.4. "Fogjuk meg és vigyétek." Ha ez nem változik, akkor…..
Tanulmányait 1973-ban Moszkvában, a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében és 1980-ban a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte, majd ugyanitt, a Pénzügy tanszéken 1981-ben doktori címet szerzett. 1973-tól az MNB Devizagazdálkodási főosztály KGST területén, 1979-től…..
További videók Kérdésem: Mi köze Seres Máriának a KÖSZ-höz és hogyan visz közelebb a Seres Máriával történő együttműködés - videoblogos dokumentáció - a közvetlen célhoz: az ingatlanalapok károsultjainak megkövetéséhez és káruk megtéritéséhez? Szerda éjfélig…..
"Elválik a szar a májtól"Elnézést a csúnya szavakért, de ezekkel a szavakkal fejezte ki nagyapám azt, hogy kritikus helyzetben dweül ki, ki hová áll, azaz hogy ki mit cselekszik. Beszélni mindenki tud, de csak kevesen mernek tenni is. Közülük az egyik, Seres Mária, a ki a…..
    Szeretetcsomag, amelyet az alábbi személyeknek ad át a KÖSZ küldöttsége:1. Farkas István, a PSZÁF elnöke2. Felcsuti Péter, a Reaiffiesen Bank vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke3. Kinek adnál még szeretetcsomagot? Javaslatodat ird a kommentek…..
erdekvedelem A Nép hangja 7. 2009.04.15 22:50:00
1. Érdekes dolgokat tud meg az ember! Bár nem vagyok érdekelt ebben az ügyben, jó tudni, hogy a bankok, a kormány, a hivatalos szervek által szerződésben vállalt kötelezettségek nem kőbe vésette, akkor változtathatnak a másik fél kárára, amikor érdekeik úgy kívánják.…..
Sziasztok, befejeződött a szombaton felvett adatok összesitése. Egyrészt van 6 hiányos cetli, kérem mindenki ellenőrizze a jelszava alapján, hogy nem róla van-e szó.) Másrészt annyi késedelem lesz, hogy Balázs még egy utolsó körben igyekszik (még) jobb ajánlatot kérni, amint van…..
Már több mint 1000 tagja van a károsultakat tömörítő szövetségnek (KÖSZ), amely több ponton is vitatja a felügyelet felfüggesztő intézkedését és a tőkepiaci törvény módositását. Utóbbit az Alkotmánybiróságon támadta meg a szövetség.A felügyelet továbbá a mai napig…..
A könyvet itt tudod megrendelni, 2000 Ft...
  Gosztonyi Vera és Baldauf Aladár (Vállalkozók Szövetsége) a NetSzemle.hu műsorában, Dr Telkes József mikrofonja előtt. Vérszerződés a VSZ és a KÖSZ között. :) További részletek: www.valsagradio.hu ... ..
Mit tanulhatunk Seres Máriától? 2. from Jozsef Telkes on Vimeo...
Ingatlanalapok: Kivegyem a pénzem? 2:52 Mar 19, 2009 749 0 Gratulálok!…..
1.Ma kaptam meg a Raiffeisen ingatlanalapjából származó pénzemet, 20% veszteséggel. Nyugdíjas, vagyok (természetesen nem kisnyugdíjas), ez volt a mindennapi költségekre, nyugdíjkiegészítésre tartalékolt pénzem. Teljesen ki vagyok borulva, jobban, mint a részvényeken elszenvedett…..
erdekvedelem A Nép hangja 5. 2009.04.01 08:41:00
1.Ez lett a nagy demokrácia vége.Húsz év után a bankok PSZÁF segitséggel fosztogatják a gyanutlan ügyfeleket.Ezt sehol Európában nem tehetnék meg, csak itt nálunk. Jogállamiság nulla. Forrás.2.A bankok betétként gyűjtötték a hazai emberektől a pénzt, majd hirtelen a Farkas Úr…..
erdekvedelem A Nép hangja 4. 2009.03.30 10:21:00
1. A macska rúgja meg, hogy mi kisebbségben vagyunk a devizahitelesekhez képest!!! És az nem számít, hogy mi totál vétlenek vagyunk? Büntetőjogilag nem vétkeztek a devizahitelesek sem, csak illett volna tudniuk, hogy devizahitelt csak annak érdemes fölvennie, akinek abban a valutában…..
..
Őrültség, amit kérnek a bankok from Jozsef Telkes on Vimeo...
Segítség a KÖSZ oldalainak használatához from Jozsef Telkes on Vimeo. Rengeteg anyag van, és tudom, hogy nehéz a tájékozódás, mégis nem megúszható, ha képben szeretnél lenni a várható esélyekkel, eseményekkel és tennivalókkal kapcsolatban. A csatlakozás után érdemes alaposan…..