Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fekmen

0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az A csoportos vb első napjának szenzációját mi szolgáltattuk, még ha az igazi csoda el is maradt. Helyálltak a franciák is a svájciakkal szemben, de pontot szerezni ők sem bírtak. A tavalyi két döntős viszont tarolt. Ma a C és a D csoportban is kezdődik a harc. Az A csoport…..
fekmen 2009.04.25 14:14:25
@krumplee: Csíkszeredából, én is a román Sport 1-en néztem ezt a nagyszerű mérkőzést és leszakadt a képem, hogy mennyire be volt indulva a román kommentátor, a második golunknál azt mondta, hogy most már végképp döntött: a továbbiakban csak a magyar csapatnak szurkol... és végén meg üvöltött, hogy a sport közben milyen igazságtalan tud lenni...
Ez a fantasztikus csapat az este tényleg történelmet írt. Csak így tovább, HAJRÁ MAGYAROK !!!
Megszületett a döntés a HC Csíkszereda ügyében. A Fegyelmi Bizottság 15 pont levonással sújtotta a következő szezonra a HC-t,  800 lejes büntetés rótt ki rá, valamint nyolc fordulóra eltiltotta a válogatottban meg nem jelent játékosokat.A büntetett játékosok: Fülöp…..
fekmen 2009.04.25 08:19:24
@poraszabolcs: Hat, igen... az esti meccs alatt tobbszor elgondolkoztam en is, hogy mennyire messze vagyunk toluk. Amugy teljesen egyetertek azzal amit irtal, egy annyi eszrevetellel, hogy gondolom minden maskepp lenne, ha mindezt "magunkert" kellenne tegyuk, sajat mezben, sajat hazanknak... Ne erts felre, ezt nem kifogaskent irtam, viszont hiszem, hogy "ugy" egy kicsit jobban mukodne a dolog es 1xcsak mi is ott lehetnenk...
fekmen 2009.04.25 11:36:33
@alacyka: igen, csak amikor "ezen a szinten" jatszodtak, akkor meg csak gondolni sem mertek arra, hogy talan maskepp is lehetne, mas volt a konjunktura, szerintem a ket idoszakot nem lehet osszehasonlitani. Viszont azt nagyon szeretnem megtapasztalni, hogy tenyleg valtoztatna-e valamit? Szerintem akkor az lenne a baj, hogy "tolunk" miert csak 12-ot hivtak be...? Na jo, ne almodozzunk...
Ahogy tavaly, úgy idén is legyőzte az SC Csíkszereda a HC Csíkszeredát a román bajnokság döntőjében. Az utolsó mérkőzésen 3-2-re nyertek Wallenbergék, ezzel lett 4-1 a vége. A HC alapvető célkitűzése a háromból három volt, de háromból egy lett belőle. Az Alba Volán…..
fekmen 2009.03.31 10:41:09
@szereda: Csak csupa kiváncsiságból kérlek, hogy sorold fel azt a 10 SC játékost akit állítólag "megkerestek".
fekmen 2009.03.31 10:56:57
@szereda: Na látod, ez a szarkeverés... Kijelentessz egy baromságot, de bizonyítani nem tudod, amit nem is várok el, hiszen nem vettem komolyan amit állítottál... csak kiváncsi voltam és meggyõzõdtem, ennyi... Nem az én elnököm, de ha még az lenne, sem kérdeznék tõle ekkora hülyeséget...
Alábbi cikket a Székesfehérvári Alba Volán jégkorongcsapatának weboldaláról vettük át:Az Alba Volán SC mély megrendüléssel tudatja, hogy 2009. március 25.-ére virradóra, életének 34. esztendejében tragikus hirtelenséggel elhunyt ifj. Ocskay Gábor, a csapat és a magyar…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Már csak egy győzelemre van az SC Csíkszereda az újabb román bajnoki diadaltól, a korábban szuperfavoritnak vélt HC ismét kikapott. Az újabb, ezúttal 3-2 arányú SC-sikerből Wallenberg (2 gól) és Sloboda (1 gól) vette ki leginkább a részét, és persze Kozuch kapus is megtette,…..
fekmen 2009.03.23 20:49:36
@Dorong: Péter Leventének meg a vállát törték el a Volán elleni meccsen és mégsem nyavajgott senki, ez hoki, és nem hiszem, hogy Antal Istike, Péter Robi v kicsi Bálint még most is sírnak...
Ha ez durva sportnak tűnik, akkor járjál ki fedettpályás kalaplengtő versenyekre.
fekmen 2009.03.23 20:50:16
A negyedik mérkőzésen voltak szép gólok, csúnya belépők, de a bajnok ezúttal is bebizonyította, hogy miért is ő a bajnok. A mérkőzés a tegnapihoz hasonlóan kezdődött, vagyis pontatlan és lassú játékkal. A csapatok várták, hogy az ellenfél hibázzon. A bírók…..
fekmen 2009.03.23 20:28:43
@pisti.sportklub: Minden szavad igaz, ez szép volt.
HAJRÁ HC !!!
fekmen 2009.03.23 20:30:35
@pisti.sportklub: A bírókkal kapcsolatos beírásodra gondoltam... de az utolsó sem rossz ötlet...
2-0-ra vezet a román bajnoki döntőben az SC a HC Csíkszereda ellen. Mihály Árpádék szombat délután harmadszor próbálják meg a papírformát érvényesíteni. Mert abban mindenki egyetért, hogy az alap- és a középszakaszban nem véletlenül végzett az élen a HC. Mindeközben a…..
Rövid interjú a Sport Club edzőjével, Gál Sándorral.  Mintha a régi sorok visszaállításával feltámadt volna a csapat...'' Természetesen a jégkorongban is, mint bármely más csapatsportban nagyon sokat számít az együtt játszott idő. Itt főleg Hozóék sorára gondolok,…..
fekmen 2009.03.20 10:47:03
@csiki drukker: "...Ezzel azt eritek el, hogy egy rakas sport es hoki szereto ember vegleg megundorodik ettol a gyonyoru sporttol..." - de főleg az ilyen emberektől mint TE, klubfan és még egy pár ilyen szarkeverő..., ne gondold, hogy amíg ilyen alaptalan dolgokkal mocskolkodtok, addig mindenki igazat ad nektek vagy fejet hajt előttetek és csend lesz...
Egy további szép napot...
Vasárnap 3-1-re nyert, így már 2-0-ra vezet a román döntőben az SC Csíkszereda. Nehezen eszmél mindkét csapat szurkolótábora, természetesen fordított előjellel. A bronzmérkőzésen is 2-0 az állás, ott a Steaua veri a brassóiakat. Gál Sándor, az SC Csíkszereda…..
fekmen 2009.03.19 08:47:08
@csiki drukker: Elárulod, hogy Polcot, hogy lehet kivenni a forgalomból? Mondjuk ahhoz képest, hogy mind a két meccsen egyszer fejbelőtték... Igen, így ki lehet venni, bocs...
Pirét sem nagyon vették ki, csak hát egyedül egy sor ellen neki sem mindig megy. Nem mondom, hogy nem vigyáztak rá nagyon, de nem volt kivéve a játékból.
A gond az volt, hogy az első meccsen Saluga vette ki a csapatot a játékból, a 2-ikon pedig sajnos a Hc-s játékosok vették ki magukat... És mind emellett nagyon pörgött a Club.
fekmen 2009.03.19 20:23:04
@mik vogymuk: Bocs, tényleg úgy tűnik ki a beírásomból, de nem úgy gondoltam, persze, hogy nem akaratbol volt. Közben piszkálódok, de hűlye nem vagyok...
"Soha ne becsüld alá egy bajnok szívét": egyik kommentezőnk hozzászólásából ragadtam ki az idézetet, mivel amit elművelt a Sportclub az utóbbi két román bajnoki döntőn, az valami elképesztő.  Hányan írták le a bajnok szívét, amikor a középszakaszban…..
fekmen 2009.03.19 15:26:58
@csosze: Akkor még mindig nem értem, hogy miért baj, hogy a HC-ból egy jó csapat lett?
fekmen 2009.03.19 15:40:48
@Joegep: Most hiába mondom azt, amit szeretnék, hogy mindenki, mert a mai világban semmi sem biztos.
Istike meg azért maradhatott ki, mert a kedvencem (sajnos a sérülése miatt nem sokat szurkolhattam neki ebben a szezonban), az ő meze szokott lógni a derekamon.:) És bocs, hogy kihagytam...
fekmen 2009.03.19 15:54:48
@SC 2009: Te még a Pápában is kapnál valamit, amibe beleköss, de már megszoktuk... mondott ő is valamit, amit te úgy értettél ahogy te akartál. De egy dolog vigasztal: téged minden idegesit, ami a HC -val kapcsolatos, vezetőség, játékosok, támogatűk, feliratok, stb és ez lassan öli az idegrendszered, csak így tovább...
Hajrá Sport Club 2:0 2009.03.15 16:58:00
Vákár Lajos műjégpálya, 2000 nézőPaprikás hangulatban kezdődött a mérkőzés. Egymásnak estek a csapatok rögtön az elején. Jó szokásunkhoz híven már a harmad elején megszerezzük a vezetést Filip révén, aki majdnem null szögből vágja Polc hálójába a korongot. A kapott…..
fekmen 2009.03.17 11:48:55
@feketepeter: Igazad van. Ez is egy valtozat, habar a mit keres itt a Mikulas marciusban, na de mindegy.
Hogy jartunk...? Megnyertunk minden alapszakaszt, a RK-ban elottetek vegeztunk (de a helyezesre nem vagyunk buszkek), megvan a Mol Liga, ugy megvertuk a Volant, hogy majdnem felbomlottak, na most ezek utan kerdem en, hogy melyikunk elmelete nyerobb. De tenyleg nem mergesitelek, tavol tolem a gondolat. Bizzuk a jovore, jo? Beke van?
Egy szep napot neked!
fekmen 2009.03.17 11:56:30
@klubfan: Ok, tudomasul vettem es indulok is a HC-s oldalra:). Pedig en most szerettem volna targyalni veletek, mert ket het mulva mar nem lesz kivel..., de ha nem, hat nem.
Most megyek es megsertodok...
fekmen 2009.03.17 22:15:33
@feketepeter: Úgy legyen. Minden ok, egy kivétellel: azt a megrendelt veretéses baromságot is hagyjátok már, ezt most már mindenki tudja, hogy egy felfújt marhaság, nagyon sok SC is. De ha ez megnyugtat egy pár embert akkor fújhatjátok tovább, én tudom, hogy szó nem volt ilyenről... És én is remélem, hogy a következő meccsek is a vasárnapihoz hasonlóan (az eredményt kivéve) sportszerüek lesznek, sportszerű szurkolással.
Nehéz helyzetbe került az UTE. Jan Zlocha biztos nem játszhat Székesfehérváron kedd este, és Berta szereplése is kérdéses. A harci kedv viszont töretlen. A fehérváriak maximális erőbedobásra készülnek, többet akarnak, mint eddig. Ha mindkét oldal tartja az ígéretét, ismét…..
Az első döntő:19:15, Csíkszereda, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:Góól(0-1)05:15 - A székely sor hozza az első gólt.A Sándor Szilárd indította akció után a  kipattanót nem hibázza el Péter Robi!Góól(0-2)10:06 - Ugyanaz a sor a kétperces duplakiállítás végén Kósa…..
fekmen 2009.03.12 17:12:07
@muiehc: ...ilyen nick-el nem is csodálkozom...
fekmen 2009.03.13 16:36:46
@szereda: ...és írni is tudni kell (vagyis illik). Ahhoz meg iskola kell, bár 4 osztály...
fekmen 2009.03.14 15:27:01
@SC 2009: Nem, nektek nem ez kell. Nektek csak olyan ellenfél kell, akit mindig 10-0 ra tudtok pofozni, akinek nincs szurkolótábora vagy csak gyerekek szurkolnak, hogy tudjatok őket mocskolni és integetni nekik, mert ők nem fognak visszaszólni vagy esetleg felelőségre vonni, és akkor döngethetnétek a melleteket, hogy mekkora intelligens szurkolótábor vagytok,micsoda csapatotok van és mekkora szivetek, múltatok és jövőtök.
De ha már megjelenik egy olyan ellenfél aki esetleg veszélyezteti ezt a poziciótokat, úgy a jégen mint a lelátón is, azt már nehéz elviselni és akkor jöhet az a gusztustalan viselkedés a konkurens támogatók, szurkolók és - ami a legsúlyosabb - ellenfél játékosaival szemben. És ha egy feszült meccs után elcsattan egy pof (és ezt a "megrendelt" dumát hagyjátok, mert röhelyes, vagy túl sok filmet néztek) egy ember sokat megengedett magának, akkor szörnyen besértődtök. Akkor miért nem ugattatok, integettetek és "le...-tt a KJ"-oztatok amikor zsinórban 8 v 9 meccset veszítettetek, már a csarnokba sem mentetek ki, ott szenvedtek a SC-os játékosok a jégen nyakukon egy csomó góllal, de a 80 éves múltra oly büszke szurkolótábor jobbnak látta másfele lötyögni minthogy a fiúk mellé álljanak a nehéz időkben is
Nagyon sok embert ismerek aki emiatt a csupa szív szurkolótábor miatt távolodott el a SC-tól. Azt a harmincas számot pedig számoljátok újra....
A hét második felében sok minden történt a romániai vezetésben. Kitették a főtitkárt, lemondott az alelnök, távozott a játékvezetők két főnöke, megszavazták a csíkszeredai kirendeltség megnyitását, miközben a bukaresti lobbi a fővárosi csarnokról egyezkedik. Nem csendes a…..
fekmen 2009.02.28 23:08:59
@kerusz: bocs, igazad van, én az elejére gondoltam... Persze, hogy nem ilyen egyszerű a buli és sajnos a közeljövőben én sem sok esélyt látok rá, de a remény hal meg utoljára...
fekmen 2009.02.28 23:41:39
@bin laden: Ebben a témában tökéletesen, és a "többiben" is, csak még a meccsek hevében kell egy kicsit türtőztetnünk magunkat, de menni fog az is, meglátod...
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
Kedden utazik, meccset néz, majd szerdán 18.00 és csütörtök 15.30 órától játszik a két csíkszeredai csapattal a magyar EBEL-résztvevő. Az Alba Volán teljes kerettel utazik. Két találkozóját a Sportklub Tv élő adásban közvetíti. Szombaton a HC 4-3-ra verte az SC-t egy téttel…..
fekmen 2009.02.25 09:04:52
@chubby474: @Kekfeher: @bin laden: @klubfan: Őszintén mondom, sajnálatos ami a SC-nál történt és történik a napokban. Én mindenekelőtt a vezetőség és főleg, egyes támogatók számlájára írnám ezt a mostani kialakult helyzetet.
Viszont minden rosszindulat nélkül csak arra kérnélek, emlékezzetek vissza a szezon elejére meg közepére, amikor kárörvendően kacagtatok meg rágalmaztaátok a HC-t, amikor elment az edző (hálistennek), elment 2-3 játékos, amikor elment a román kupa, hogy KOPP lesz a végén és még folytathatnám... Nálunk is voltak gyengébb periódusok, de akkor ti kacagtatok... és hiszem, hogy belerugdostatok volna "egy földön fekvő emberbe...".
Ez a szezon már elment a SC-nál, de én remélem, hogy a nyári szünetben sikerül egy olyan vezetőség-támogató-csapat együttest összerakni, akikkel ugyanilyen színvonalas mérközéseket játszhat majd a HC mind az idén egy pár alkalommal.
A teljes EBEL-kerettel megyünk Csíkszeredába, a tervek szerint 21 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik, mondta blogunknak Ocskay Gábor a háromcsapatos csíki szupertornáról. Az Alba Volán szakosztály-igazgatója komoly presztízsmérkőzésekre számít. "A tornát Csíkszereda városa…..
fekmen 2009.02.21 12:34:21
@Raon: Ez szep volt Raon, napjainkban egyre ritkabban hallani ilyen "tiszta" velemenyt. Udv Csikszeredabol, kar, hogy egy ilyen ember nem lehet itt erre a par napra, barmikor szivesen latunk es SOK EGESZSEGET A KIS RAON-NAK !

P.S. HAJRA HC!!!! - ez majdnem kimaradt...
"Amit a csapat az utolsó hónapban nyújtott, az volt az igazi Alba Volán" – jelentette ki Ted Sator vezetőedző a klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint a csapat keddi sajtótájékoztatóján. A honlapról derül ki az is, végleges, hogy az EBEL-csapat jövő héten…..
fekmen 2009.02.18 20:47:34
@csoka 78: ...rossz vagy... de nemcsak Volán-HC lesz... amúgy én is kiváncsian várom...
fekmen 2009.02.18 22:15:44
@qx92: És amikor ezt átgondoltad, azon nem filóztál el, hogy miért jó a HC-nak ha veszít, még ha nem is olyan sokat is...?
fekmen 2009.02.18 22:35:20
@qx92: "Hc-n kivul mindenki jol jarna egy esetleges csere-uzlettel lehet hogy meg a Hc sem veszitene olyan sokat"
Nem te mondtad... én kérdeztem tőled: szerinted miért mennének bele egy olyan csereberébe vagy igazolásba amelyben nem járnának jól vagy keveset veszítenek?
Nyugodj le, mert én nem vettem támadásnak egy percig sem, csak érdekelt az eszmefuttatásod...
Története legnagyobb sikerét érte el a HC Csíkszereda, amikor söpréssel megnyerte a Mol Ligát. Kurkó Jánossal, a HC fő támogatójával beszélgettünk, minden szóba került.A szombati győzelem után nagy ünneplést csaptak. "A csapat, a támogatók és a szurkolók egy része a…..
fekmen 2009.02.18 21:15:03
@Muki76: Ez jó volt...:)))))))))))))))))))))))))))
fekmen 2009.02.18 21:50:17
@Fejér Lilla: Igen, és ez csak a te véleményed... köszönjük...
fekmen 2009.02.18 22:05:48
@Fejér Lilla: ...és ki írt arról, hogy "románbérenc" és hogy a "HC drukkerek egyik kedvenc érve"? Én sem és más sem. Modtam már, hogy ez a te véleményed volt. A kitalált hülyeségeidre nekem nincs véleményem.
A keddi játéknapon mindkét csíkszeredai csapat nyert, így már matematikaliag is biztos, hogy HC–SC döntő lesz Romániában. Négy forduló van hátra a középszakaszból, a HC előnye öt pont az SC előtt. A bronzért a Steaua és a Brassó csaphat össze. Így a szezonban a két…..
fekmen 2009.02.18 20:54:17
Söpréssel szerezte meg az első magyar–román bajnokság első helyét a HC Csíkszereda. A két csíki csapat harmadik összecsapásán is a fiatalabbik győzött, összesítésben 3-0-ra nyerte tehát a döntőt. Nem kérdés, hogy Mihály Árpádék sikere megérdemelt. Az első gólra a…..
fekmen 2009.02.16 21:07:10
@chubby474: Szerintem neked az lenne fair, ha a MOL ligaban es a roman bajnoksagban is csak a SC indulna, minden ingyen lenne, mindenki ingyen jatszana es igy tovabb... akkor dongethetned a melled reggeltol-estig.
fekmen 2009.02.16 21:24:31
@chubby474: Utoljara veszem fel a kesztyut ami a baromsagaidat illeti: ki volt az az "ellenfeltol elcsalt" jatekos akinek koszonhetoen gyengult az ellenfel? Es kerlek ne kezd a hosszu listadat Adorjannal es Guzuvel mert ok gyakorlatilag nem voltak a SC jatekosai, csak papiron...
fekmen 2009.02.16 21:34:34
@chubby474: Jo ejt, szenvedj csak tovabb...