Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umcaumca

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban egyszer már összegyűjtöttem a legkínosabb reklámszlogensémákat, amiket akkor vesznek elő a marketingesek, amikor végképp semmi ötletük sincs. Mindig azzal hitegetem magam, hogy ezek kizárólag ügyfelektől jönnek, és a kreatívok körmük szakadtáig próbálnak…..
 Sok remek csomagolással találkoztam az elmúlt néhány hónapban, de mikor erre a Lee szatyorra ráakadtam... tényleg lehidaltam. Műfajában szerintem a legek legje.A papírzacskó minden egyes része hasznosítható. Néhány mozdulat egy ollóval, és már kész is a…..
umcaumca 2011.06.19 11:37:20
Egy szál fecskében ropni a kiöntött homokon a csajoddal Fresh koncerten? Haver, hát az biztos, hogy tiéd a világ!  (Külön figyelmet parancsolunk 0:30-nál a kakaskodásra, amikor elkergeti a póréhagymás gyereket, EPIC!)  UPDATE: 04:00!!!! Elsiklottunk a negyedik percnél…..
umcaumca 2010.05.08 10:34:17
a@Caligar: Jaja, tuti ő az! :)

4:00-nál Smeagol
Kocsmablog Stex ház 2010.01.30 12:15:00
Helyszín: 1085 Bp., József krt. 55-57. Látogatás: 2010. január 25. 17:40-21:10 > Asztalok nehéz fából, a falakon egy letűnt korlenyomat, a pult mellett a vendégekbe belefáradt pincérhorda. Adatlap Elérhetőség: +36 1 318 5716 Web: http://www.stexhaz.hu/Facebook oldal:…..
Az első kezembe került Good Food magazinban volt egy rövid jegyzet arról, hogy mit kell fejben tartania egy wannabe gasztrobloggernek. Az egyetlen dolog, amire emlékszem az, hogy mindig lesz valaki a közösségben, aki a bloggernél jobban ért a témához. Remélem, most is így lesz.Dolgozom…..
Értem én, persze, hogy értem, a kötelező biztosításnál nem mutathat mást az ember, mint egy autót, mert másból nem ért a nép. De a Sziget fesztivál műmájer karaktere, vagy a Raiffeisen kisstilű hasitasis dílere után harmadszor is elsütni ugyanazt a poént egy kicsit…..
umcaumca 2009.11.20 23:33:40
@Nyúl Anna:
A Union24 díjszabása eltér az alkuszcégekétől (pl. Netrisk) ez a tarifa nem lett kiajánlva más értékesítési csatornának, tudtommal csak a union24.hu-n lehet megkötni azon a díjon. Ezt megteheti a biztosító.
Alap bölcsesség, hogy egy kis Benny Hill zenével minden sokkal jobb. Végre valaki el is készítette a világ leghasznosabb applikációját, a BENNYHILLEZŐT! Bármilyen videót meg lehet vele Bennyhillezni, és érdemes is. Micsoda nap!ViaSajnos a videó gyorsító funkció most nem működik,…..
Ezeket a barmokat látni kell, a vicceskedő bevezető dumát is megspórolom, hisz aki képes a homlokára tetováltatni, az jó eséllyel valami orbitális faszságot fog rárakatni.      ..
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
umcaumca 2009.09.28 23:38:42
Weboldal: http://www.annyiavilag.hu/Időpont: 2009. augusztus 7. 22 óra 30 és 23 óra 00 között.Előzmény: a weboldalra a ma megjelent sajtóközlemény segítségével jutottam el. Érdekelt, ezért regisztráltam.Környezet: Mac OS X 10.5.7 operációs rendszer, Firefox 3.5.2 böngészőA…..
Egy közszolgáltató cég weboldalának a célja az, hogy informáljon. Gyorsan, könnyen szabatosan. Nem az a dolga, hogy zenéljen. Nem szórakozni járok oda, hanem információért!Ráadásul előfordul, hogy rövid időn belül többször is vissza kell oda térnem. Ilyenkor piszok zavaró, ha…..
Nézegetem folyamatosan, hogy mennyire vagyunk lemaradva a világ fejlettebbik felétől. Reklámköltésben, arányokban, módszerekben - jól láthatóan évekkel vagyuk elmaradva az USA-tól, Angliától... nem beszélve a távolabbi keletről.De vajon ez mennyire nagy baj? Egyrészt az, hiszen…..
A hazai keresőmarketing világában a gépjármű kötelező felelősségbiztosítási kampány kiemelten fontos. A keresőhirdetések esetében olyan iszonyúan magas költések voltak, amik miatt több cég is át tudta lépni a bűvös 100.000 USD/90 nap költést, így megkaphatta a Google…..
No, a kampánycsendre való tekintettel ma nem politizálunk - nem mintha amúgy nagyon szoktunk volna, de ez ezen a hétvégén kötelező fordulat, nem hagyhattam ki. Könnyed vasárnapi posztként pár munkával kapcsolatos rövid levelet szeretnék megosztani veletek, mert bár nem volt…..
Engem kissé már fárasztanak az újabb és újabb reménytelen kísérletek, amelyek arra irányulnak, hogy egy alapvetően a környezetszennyezésről szóló terméket, vagyis az autót természetbarátnak tüntessenek fel. Ezúttal a Volkswagen indított egy zöld kampányt, ami nem sokkal…..
umcaumca 2009.06.07 10:51:33
A TV2 már megint szórakozik a sorozatfüggőkkel. A megszokott keddi csajnapról először a Született feleségeket küldték el nyári szabadságra, majd múlt héten előbbre hozták a Rúzs és New Yorkot, és mögé betették az Álomgyári feleségeket. Az ajánlógyártás közben azonban…..
umcaumca 2009.06.01 13:12:02
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
Most esett be az origós sajtóközlemény az iwiwes kisalkalmazásokról. Akit érdekelnek az adatok, azoknak íme pár stat:  Egymás szemében (920 ezer júzer)Csajok és pasik (kb. 100 ezer júzer)Videotelefon (62 ezer júzer)Sün! Sün!! Sün!!! (47 ezer júzer)Az Alkalmazások aloldalt…..
umcaumca 2009.05.31 12:17:01
Közben meg szépen terjed az üzenőfalon ez... :)

"Továbbított üzenet!!!!
Személy szerint én nem tudom, hogyan lehet elérni a Gépházat, vagy azokat, akik döntéshozóként ténykedve döntik el az kinézetét és működését. De ha sokan kiteszitek eme pár sort, talán eljut a fülükig, és meghozzák a megfelelő döntéseket!

- Nem akarunk „könyvpárbaj" alkalmazást!
- Nem akarunk „napi tájkép” vagy „F1 multinaptár” alkalmazást!
- Nem akarunk semmilyen alkalmazást, amely lassítja a rendszert, vagy lehetetlenné teszi a régi, már megkedvelt funkciók működését!
- Nem akarunk több ráncfelvarrást, vagyis hogy az oldal kinézetét megváltoztassák általában a hátrányára!
-Nem akarjuk, hogy ismerősök bejelölésénél kötelező legyen beírni, hogy honnan ismerjük egymást. Mi azt úgyis tudjuk.

- Akarjuk viszont, hogy egy levél elküldése nem teljen 15 percbe!
- Akarjuk, hogy egyáltalán az oldal betöltése ne kerüljön 30 percbe!
- Akarjuk, az egész rendszer, úgy általában véve gyorsabb legyen, és a felesleges csinosítgatás helyett a fejlesztésekre szánt pénzt erre költsék!
- Akarjuk, hogy az ilyen alapvető funkciók, minthogy ismerősök keresése, folyamatosan fennakadás-mentes legyen! Például, ha tudom, hogy 5 Renáta ismerősöm van, és az ismerőseimet szűkítem a Renátákra, ne írja ki azt, hogy az eredményhalmaz túl nagy, szűkítsem tovább a feltételeket!

Tegyétek ki, hogy észbe kapjanak már."
Egy portál építésénél a legnehezebb kérdés az, hogy kinek a kezébe rakjuk a sorsunk, vagyis ki legyen az, aki a programozást megcsinálja. Ugyanis változtati, módosítani jellemzően az tud, aki készítette az oldalt. Ha el akarunk szakadni az "ősforrástól", akkor szinte…..
Onlinemarketing blog Zoom out 2009.04.23 00:47:00
Pont, amikor kezdett kicsit helye lenni a piacon, a tulajdonos eladja és ezzel megszünteti a Zoom.hu politikai hírportált. Írtam az indulásról, és akkor nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kell írnom a megszűnéséről is. Bár lesz valami akármi a helyén, de az eddig megismert,…..
addict Gyula kalandjai a neten 2009.03.06 13:40:00
Néhány hónappal ezelőtt majdnem kiesett a kezemből az újság, amikor megpillantottam a Magyar Telekom egész oldalas álláshirdetését. Egy filmplakát stílusában volt összerendezve három viaszbábu mosolyú fiatal, akik egy akciófilm moziposzterét idéző pózban, kezükben mobillal,…..
umcaumca 2009.03.07 10:27:01
Nem kell az unalmas, színtelen névjegykártya, mennyivel jobb, amikor olyan kártyát adnak át, mely tele van ötlettel. A kedvencem a Lego vezetőinek névjegykártyája, egy figurát adnak, rajta az elérhetőséggel. Még arra is figyelnek, hogy a figura valamennyire hasonlítson az illetőre:…..
A Hírek Média valahogy eltűnt a közbeszédből. Nem nagyon beszélünk a szolgáltatásaikról, kicsit lekerült  térképről. Pedig nagyon sok dolgot ők csináltak először vagy majdnem először az országban, és a mai napig értékes és érdekes szolgáltatásaik vannak.De mintha…..