Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a néhai papp jános

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict A nagy márkapárosok 2009.09.22 09:35:00
Tegnap az adidas és a Puma kapcsán felmerült, hogy rajtuk kívül is sok páros küzdelem van a márkák között. Nem véletlen ez, hiszen az emberek szeretik az ilyen heroikus, vagy éppen vadnyugati leszámolós sztorikat, és a két márka vezető szerepét is bebetonozza egy ehhez hasonló…..
a néhai papp jános 2009.09.22 20:18:20
  Az a latin temperamentum, hajh.   Nemrégiben újra felborzolódtak a román-olasz kedélyek. A (most szombaton véget ért) Velencei Filmfesztiválon mutatták be Bobby Păunescu Francesca című filmjét, amelyben egy fiatal román lány Olaszországba készül dolgozni, és…..
  A jobbikos beszélgetések közül az első némileg drámaiabb körülmények között kezdődött, mint a szoci középvezető  embertani (copyright Lola) vizsgálata.   Színhely: Szombatról vasárnapra virradó hajnal, 6-os villamos, valahol a Margit-híd és a Moszkva…..
a néhai papp jános 2009.09.08 16:34:07
@Oli bácsi: off. hová lett a tumblr?
    A Reakció sokat megélt levelezőlistáján nagy vitát kavart Orbán Viktor tegnap esti, Polgárok Háza-beli beszéde, ahol a temetésről megérkezve egy lendülettel méltatta Cseh Tamást, egyúttal harcias metaforákkal írta le a művész lényegét. „Ő a mi katonánk, a…..
a néhai papp jános 2009.08.29 12:50:35
@sün!malac69 az uborkaszezon főzöldsége:
a kormány, a multik és a monopolista nagyvállalatok elvtelen dörgölőzése nem jobboldali gazdaságpolitika távolról sem. Inkább nevezhetnénk korporatizmusnak, ami nem egy rokonszenves felállás, de még azt is lehet hatékonyan csinálni kevesebb lopással. A jobboldali gazdaságpolitika pro-market és nem pro-business. Óriási különbség: a szabad piac és a vállalkozások barátja. Egyik párt sem áll ehhez közel, de a fidesz mintha többet beszélne kkv-król...
a néhai papp jános 2009.08.29 12:55:44
@Hattory Hanzo: Eleged van a harci logikából? Lehet. De ha történetesen Lendvai Ildikóval állsz szemben a csatatéren, akkor bazmeg minden fegyver megengedett Cseh Tamástól az atombombáig. Ha ezt nem érted, akkor egy másik univerzumban élsz.
a néhai papp jános 2009.08.29 15:17:09
@Tehetetlen Dodó: az ildikót? hát, még a te farkaddal se, barátom:)
  Mi tagadás, az utóbbi hetekben furcsa vonzalom támadt bennünk a pártaktívák iránt, úgyhogy amikor megkaptuk a „Legyen Ön is Horn Gábor vendége!” című meghívót, nem tudtunk nemet mondani. A gyűlést a liberálisok legkifüstölhetetlenebb fészkében,…..
a néhai papp jános 2009.06.03 10:26:49
@Legelő Őse: "Ezt felismerték nyugaton, és így kezelhető ez probléma." aha. süt belőled a tájékozottság. ahogy nyugat európában a bevándorlók és kisebbségek kérdését kezelik, arra nincs is jobb szó, mint: fantasztikusan!
a néhai papp jános 2009.06.03 10:45:45
@Legelő Őse: nem hiszem, hogy fajelméleti szinten utálnánk a cigányokat. egyébként az az érzésem, hogy nyugat európában pont a képmutató balos vonal (is) felelős a bevándorlók gettósodásában. az, hogy bármilyen, kicsit érdesebbnek látszó, a személyes felelősséget kidomborító megoldási javaslat egyből rasszistának minősül. az szdsz is ebből a 68-as vonulatból tanul a legtöbbet.
a néhai papp jános 2009.06.04 13:44:17
@Alfőmérnök: nem vicc. tényleg.
  Korábban kép-, illetve videóriportban számoltunk be a Sajtófeszt 2009 című rendezvényről, mely ugyan „civil” kezdeményezésként volt meghirdetve, ám erősen MSZP-szagú volt - az MSZP-szagról olyan celebek jelenléte gondoskodott, mint Lendvai Ildikó…..
Mandiner blog Orbán-veszély 2009.06.04 11:11:00
  Rászolgálni látszik Szlovákia az év elején a cseh EU-elnökség nyitánya alkalmából Brüsszelben kiállított, s nagy botrányt kiváltó – a tagállamokat ironikus allegóriákban ábrázoló – Entrópia szoborcsoport rá vonatkozó darabjára. Az északi szomszédunkat…..
  Közismert tény, hogy a civil lakosság meglepően könnyen alkalmazkodik a háborús körülményekhez. Békeidőben még a háborús borzalmak gondolatától is rettegünk, viszont ha már benne vagyunk a sűrűjében, ha szemtanúi és részesei vagyunk az embertelen rombolásnak, a…..
a néhai papp jános 2009.06.03 09:07:50
@Grift: horthyék urizáltak? bizony. meg lehet nézni a két háború közötti építészet (20 év! ugyanannyi mint a rendszerváltás óta baszki!) legjobb, világszínvonalú darabjait: csak azok köteteket töltenek meg. és nem csak a bauhaus villákra gondolok, hanem iskolákra, kórházakra. én is bírom ezeket az olcsó és buta sztereotípiákat. törikönyv '86. bravó.
  Ne kerteljünk, mondjuk ki nyíltan: politikusnak alapvetően a szarfej emberek mennek. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha valaki jófej, akkor az nem akarja életét mindenféle unalmas üléseken, tanácskozásokon, titkos és nyílt fórumokon, irodákban és tárgyalókban tölteni –…..
  A változatosság kedvéért Kálmán és Tóni most SZDSZ-es rendezvényre akartak elmenni - velük tartottam, mert ki tudja, hogy meddig láthatjuk még ezt a madaras pártot. A Sas utcai Liberális Klub teleszórta az V. kerületet a meghívójával, miszerint Szent-Iványi István tart…..
a néhai papp jános 2009.06.01 21:31:04
@rockjano:
"A maszop annyira kommunista mint amennyire fidesz fasiszta..egyáltalán nem."
Az a nagy különbség faszfej, hogy az mszp mai vezérkara 20 éve még büszkén kommunistának vallotta magát és ha nem változik meg a rendszer, még ma is annak vallja magát. a fideszesek pedig, ez talán még hozzád is eljutott, soha nem vallották magukat nácinak.
a bolsevik rendőrállam pedig attól az, ahogy a rendes igazságszolgáltatást akadályozzák.
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
  Ha a Sötétség Seregei nem is, de a Műegyetemi Hordák csatasorba állnak, hogy megküzdjenek a Budapestet kerületről kerületre elfoglaló Elfekvőváros Kommandóval a XI. kerületért. Az Újbudán bevezetett alkoholtilalmi rendelet ugyanis a Rión, a Zöld Pardonon, az éttermeken…..
a néhai papp jános 2009.05.31 13:46:03
@Kieran Hayes: @smalladam: azt hittem már sose jöttök össze:)
  Bajnai Gordon miniszterelnök és több minisztere Demszky Gábor főpolgármesterrel tárgyalt pénteken. Budapestről, természetesen. Hogy mire jutottak, miről esett szó, milyen volt a tárgyalás? Szollár Domokos kormányszóvivő tájékoztat: ..
 Lehet, hogy kezdünk betegek lenni, de amikor kedves kommentelőnk, Szpal felhívta a figyelmünket az alábbi programra, összepakoltuk a maradék zoknikat, bezártuk a pavilont, és átugrottunk a Bérkocsis utcába: Az MSZP Józsefvárosi Szervezetének hírlevele Kedves Barátaink!…..
a néhai papp jános 2009.05.26 12:51:45
@TuRuL_2k2: nézd meg a blogot. szerintem ezt benézted:)))
a néhai papp jános 2009.05.26 13:00:52
@TuRuL_2k2: akkor mindegy
Rájöttem! Terroristák 2009.05.26 07:05:00
A terroristák korunk sztárjai. Ha bekapcsoljuk a híradót, minden alkalommal hallhatjuk, hogy terroristák a világ valamelyik pontján pokolgépet robbantanak vagy lövöldöznek, ártatlan emberek vérét kioltva. Pedig ha jobban megvizsgáljuk, teljesen egyértelmű, hogy a terroristák csak…..
  Ma este 9 órától játssza a Duna TV a Hajdú Eszter által rendezett A Fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció című filmet. Murci/szamárfül ajánlásával: A két Gábor Mindketten zsidók, és közéleti emberek. Vállalják, büszkék rá, nem takargatják.…..
a néhai papp jános 2009.05.26 10:17:21
@Hattory Hanzo: rendes tőled, hogy igennel szavaztál, de amit írsz az tipikus ballib fehérzaj, porhintés. Retteg-e a baloldal a határontúliaktól, vagy nem? A válasz az akkori baller kampányban van, vissza lehet nézni. Az, hogy az emberek leszarják, ettől tény marad és ennek fényében még cikibb az akkori Nem kampány. Ha ennyire bagatell, miért nem hagyták a picsába inkább?
Mandiner blog Keménymag 2009.05.24 08:01:00
 Egy szívélyes meghívóra lettünk figyelmesek a kapcsolat.hu-n: Május 23-án, szombaton a Szent István Parkban a már hagyományosnak mondható Népszava Feszt a Táncsics Alapítvány támogatásával,egy új névvel jelentkezik: Sajtófeszt 2009-A jövő…..
a néhai papp jános 2009.05.24 12:12:06
                                        Bár a hitgyülisek nem éppen a frenetikus humorérzékükről híresek, azért azt el kell ismerni, hogy ez a címlap és ezek a pofák nagyon jók!  …..
  Régóta vártuk már a pillanatot, hogy az mszp.hu címlapján szerepeljünk. Nem számítottunk rá, hogy pont most ér minket e megtiszteltetés, s nem pl. a fegyveres Societas-elnökről szóló írásunkat tisztelik meg vele az MSZP honlapjának szerkesztői. De így is büszkeségtől…..
a néhai papp jános 2009.05.20 19:21:54
  Az MDF Új kiegyezést! plakátja üt, erről nem is érdemes vitát nyitni. Hiányoltuk már egy ideje a történelmi távlatokkal dolgozó politikai üzeneteket, most megkaptuk. Szinte látjuk magunk előtt, ahogy a párt ügynökségének kreatívjai lapogatják egymás vállát: Új…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..