Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Potty fiu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma éjszaka egy három hónapos (tor)túra végére rakunk pontot, átadják az Oscar-díjakat. Aki figyelemmel kísérte a díjszezon alakulását (aki nem, annak kötelező olvasmány: a kritikusok díjai, a szakszervezetek díjai, BAFTA, Golden Globe, Independent Spirit Awards), az pontosan…..
 Fú hát ezzel a filmmel megszenvedtem. Szeretem a sorozatot, habár nem vagyok nagy rajongó, számtalan szép emléket adott az öreg Rowling. Most viszont, hogy kritikai karrierem kibontakozása közben találkoztunk, nem lehetek szentimentális, könyörtelenül ki kell kérnem magamnak a…..
Potty fiu 2011.09.03 16:50:10
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
Potty fiu 2011.08.02 16:16:29
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
Potty fiu 2011.06.24 16:04:44
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
Nincs életem Nem győri ETO 2010.08.06 18:15:30
Emlékszünk még az angoltalanított Chelsea-re, vagy később az Arsenalra? Nem csak az angolok, de még sok külföldi is felhördült, mikor a nagymúltú brit egyesületeknél nem került hazai játékos a kezdőbe. Azóta évek teltek el, és már nem is annyira szokatlan az ilyesmi. Az Inter…..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Ádám küldött nekem egy Tescos kiadású "Grand Touring" nevű játékot. 98-as a játék, szóval korántsem mai darab. Ahhoz képest meglepően jó volt a grafikája és úgy egyébként sem tűnt fel komolyabb probléma. Talán az, hogy meglehetősen nehéz egy játék. Arcade…..