Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FFeri

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb különleges hírrel szakítom meg napi beszámolóim sorát: Ma lezajlottaz eredményhirdetés, és örömmel jelentem, a magyar csapat nem vallott szégyent! Minden csapattagunk éremmel térhet haza, méghozzá: Putti Krisztián: bronz Volford András: ezüst Perez-Lopez Áron:…..
FFeri 2011.12.09 21:30:44
Where can see IJSO? (F)ordítás 2011.12.09 02:16:00
A keddi nap egésze ismételten fordítással és megbeszéléssel telt. Szokás szerint a fizika aránylag elfogadható színvonalú, és jellegű volt, a biológia viszont most is tartogatott meglepetéseket. Egyfelől a „kísérlet”, vagyis „mérés” annyiból állt, hogy a diákok egy…..
Telefoncsörgésre ébredtem, és tanácstalanul néztem körbe reggel: lövésem sem volt, hogy hol vagyok, és miért csörög az átkozott telefon. Persze Attila volt a szokásos ébresztéssel, csak két óra alvás után beletelt fél percbe, mire felfogtam a szituációt. Nagy nehezen végül…..
A felkelő nap első sugara lágyan simította végig borotválatlan arcunkat, álmos tekintettel pislogtunk egymásra és arra gondoltunk: hagyján, hogy csak most fogunk lefeküdni, de két óra múlva fel kell kelni?! A fordítást ugyanis éjjel fél háromkor adtuk le, noha jóval hamarább…..
Bántóan kevés alvás után készültünk nekivágni a szombati programnak. Ez az eddig eltelt két nap alatt is kétszer változott, az eredetileg erre a délutánra tervezett klímaváltozással kapcsolatos beszélgetést előbb felváltotta a „klímaváltozás-expo” meglátogatása, majd…..
FFeri 2011.12.06 07:48:36
Péntek reggel meglehetősen korán kellett kelni, mivel reggeli után 9-re már elvben a nyitóünnepély helyszínén kellett legyünk. Mivel reggeli előtt alig aludtunk, így reggeli után próbáltam pótolni ezt a hiányt, aminek az lett a következménye, hogy kis híján lekéstem az…..
Békés, áldott Karácsonyt kívánok minden kedves olvasónak! A blogot két napnyi szünet után folytatom :)..
FFeri 2011.02.06 16:29:44
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
FFeri 2010.06.10 17:08:23
@balu11: figyu, úgyse fogunk rá emlékezni (max a sajátunkra, ha az bejön, az pedig dicsőség), egy idő után pedig átmegy humorba, akkor pedig végképp mindegy
FFeri 2010.06.10 21:23:39
@zsakfos :
1. verón
2. most se lesz 8nál több piros egy meccsen
3. új-zéland - szlovákia
4. észak-korea: ejj, ti még nem tudjátok, mire képesek... meg én se. meg senki.
5. Cé. tragikus módon valaki eltöri valamijét úgy, h utána nem lehet összedrótozni
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
FFeri 2010.06.08 20:36:02
Kínos, gyanús és rendkívül kanyargós az út, ami a 2012-es EB-re vezet, még mindig újranyílnak az ukrán-polák tandem versenyképességével kapcsolatos dossziék, miközben már a 2016-os rendezés van terítéken. Az utóbbi tíz évben oly divatos közösködést egyszemélyes…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
FFeri 2010.05.11 19:55:34
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
FFeri 2010.04.20 16:58:55
Balhé, az van. Hiszti, az van. Csempe a francba, az van. Meg persze kapitány-kérdés is van, nekünk ez a szemünk fénye; dehogyis Trianon, a szövetségi kapitány, az vesszen mindörökkön örökké. Erősen patthelyzet szaga van a dolognak, mert bár én is szívesen venném lajstromba…..