Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eloszto

29 bejegyzést írt és 972 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Diákszigetnek végképp nem, de már lassan magyarok szigetének se lehet nevezni a Sziget Fesztivált, a jegyárakat elnézve. Egy napijegy 12 ezer Ft. Persze lehet mondani, hogy a kapott szolgáltatásért cserébe ez nem drága, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a célcsoport nem hiszem, hogy…..
eloszto 2011.07.25 07:36:58
@G_P: sőt, mennyit lehet otthon kuksolni 13500-ból?! :)
A pszichológus Mi vagy te, ribanc? 2011.07.13 12:13:00
Idén, július 20-án rendezik meg Budapesten az első "Ribi Sétát", eredeti nevén Slut Walkot. A rendezvény célja, hogy a nemi erőszak, a szexuális zaklatás és a nők hátrányos megkülönböztetése ellen tiltakozzanak.Szerte a világon ezernyi nő hallgatja el, ha…..
Szép hosszú ülésnappal ért véget az Országgyűlés tavaszi ülésszaka. Egy sor vitatott törvényjavaslat szavazására került sor, Pali bá' már fényesíti a Nemzet Tollát. - Kormányhatározat fog dönteni a 300 ezer forint alatti bérek emeléséről. Megszavazva. - Honvédségi…..
Beugrottam ma az XMS-be, felmarkoltam Handrás mobilját és nyomogattam egy ideig, hogy megismerjem minden mocskos kis titkát. Rövid kis videó a teljesség igénye nélkül: ..
Köki Kun Béla brigád, Kispest 2011.06.06 11:00:00
Az alábbi videó a KÖKI kutatóknak olyan, mint az Ómagyar Mária siralom az irodalmároknak, vagy a Nagyszentmiklósi kincs a régészeknek. A legjobb szocialista brigád természetes, hogy ezen a tájon alkotott. És nem lehet nem elsütni azt a poént, hogy a félig megépült…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Milyen lenne ma Budapest sziluettje, ha a Belgrád-rakparton megépült volna  a 130 méter magas Magyar Történelem Tornya? Lenne-e az Erzsébet téren Gödör, ha a II. világháború nem akasztja meg  az ide tervezett 80 méter magas felhőkarcolók építését? Íme, a Horthy-korszak meg nem épült…..
eloszto 2011.04.17 13:25:13
@innovation: olvasgass, mekkora felháborodás volt az Eiffel-toronyból Párizsban. Hogy elcsúfítja a látképet... Most meg, lenne nélküle Párizs? Nem.
Úgy tűnik, vannak dolgok, amiken még a kétharmad sem változtat. A Fidesz-kormány sem mer az öregségi nyugdíjasok juttatásaihoz nyúlni. Ismét egy kicsit több konkrétumot tudtunk meg a Széll Kálmán-tervről. Sajnos tényleg csak egy kicsivel többet, hiszen Matolcsy György…..
eloszto 2011.04.14 12:55:37
@fireman4: szerintem soha, senki épeszű ember nem sajnálta még az előrehozott nyugdíjat a tűzoltóktól. Tőlük nem, másokkal más a helyzet.
2010. július 12-én a Magyar Országgyűlés "Együtt-lét. Hagyományos kultúrák együttélése a Kárpát-medencében" címmel nemzetközi fotópályázatot hirdetett meg. Pályázni a határokon túl élő magyar kisebbségeknek a többi kisebbséggel és a többségi népcsoporttal…..
Miután bő egy nap után már minden részlet (teljes szövegkörnyezet, elhangzás időpontja, eredeti forrás és a hírt átvevők további torzításai, az egész összeszedve itt) jól ismert Lázár János megvágva közzé tett, eredeti formájában amúgy közel három éve nyilvános…..
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
eloszto 2011.03.20 19:29:11
@vazallus: micsoda meglátás! :)
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
A SkyCourt megnyitása után lángosos, hekkes és egy talponálló is várja majd az ide érkező utasokat. Itt nyílik a világ első duty free turkálója is. „Fontos volt számunkra, hogy a hazai szolgáltatások már a reptéren is elérhetők legyenek. Sajnos a Zóna Taxi távoztával…..
eloszto 2011.03.18 09:28:11
killtheradical Szinkronúszás 2011.03.09 07:38:00
- Dear viewers, thank you for tuning in. We have a special guest today, a delegate of the Hungarian government who has come to explain what measures they intend to take in order to find solutions for the most pressing problems of their country. - Kedves nézőink, nagy megtiszteltetés számunkra,…..
eloszto 2011.03.09 13:56:09
  A két kép közt talán másfél év különbség van, na és még valami: a norc.hu-n még látszik a harmadik házon az FKGP (ifjabbak kedvéért Független Kisgazdapárt) híres neonreklámja, a jobboldaliról már eltűnt. Vajon mi lett vele? Nyugodtan bekerülhetne ez is a Magyar…..
eloszto 2011.03.08 19:23:22
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
eloszto 2011.03.08 13:46:27
:D
Egyszer volt, hol nem volt, a világ végén, az üveghegyen, az üvegvisszaváltón és az Óperenciás-tengeren is túl, avagy annak közepén - élt egyszer egy szegény ember, akit Tom Neale-nek hívtak. Egy nap így szólt: - Hű, de marha messze lakom! Az előző rész ott maradt abba, hogy…..
A Samsungnak komoly problémái kezdenek lenni a cégvezetés lépten-nyomon elejtett önbizalomromboló kijelentéseivel. A koreai gyártó táblagépe, a Galaxy Tab bár nem verte kenterbe az eladásokat illetően az Apple iPadjét (részben irreális ára miatt is), de az androidos piacon…..
BB szerint 21. század ide vagy oda, töretlen a szedd magad-mozgalom sikere a Volánnál, ha a buszok aljába önként dobált csomagokról van szó. Lopásnál igyekeznek bután nézni, senki nem illetékes, hátha feladja naiv ügyfél a keresést:Az oldalukon már korábban megjelent…..
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
Lehet köpködni, de ez egy igazi lakmusz - az volt 2006-ban is, és működik most is. A hangzatos ideológiák mögött szándék, politikai maszlaggal leöntött bénázások és szemétségek egy pillanat alatt lepleződnek le, ha "lefordítjuk őket Pistire", akinek 15 évesen a…..
Kocsmaszónok fidesz.hu 2011.03.03 10:38:00
Ez a honlap önmaga paródiája.Most vagy nem figyelnek, vagy nincs rá kapacitás, vagy ennyire egyenes emberek, hogy nem foglalkoznak a dologgal, miszerint a fidesz.hu -n található nyilatkozatok keményen ütik egymást. No nem a mostaniak (bár néha azok is), hanem a korábbiak, a…..
eloszto 2011.03.03 18:52:15