Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lerche

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészségügyi alkalmazottak nincsenek a végletekig leterhelve, minden rendelő olyan, mint egy szállodai recepció, mindenki türelmes és kedves. Nekem egy kis hasi görccsel 3 napot kellett kórházban maradnom Bajorországban és nemrég némi telefonálgatás után másnapra kaptam…..
Idén a hűvösebb nyár miatt a szokásosnál valamivel kevesebb dolguk volt a vízimentőknek, tudtuk meg Tar Mihálytól, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivőjétől, aki azt is elmondta, hogy érdekes módon pont a nyugodt, veszélytelen idő jelent nagyobb kockázatot a…..
1967. Amerikai szállítógép darabjai zuhannak le Vietnamban, miután landolási manőver közben véletlenül légvédelmi baráti tűzbe repült. A személyzet mindhárom tagja életét vesztette...
Lerche 2014.11.18 13:51:44
@fairlane: Kedves fairlane! Nem gondolom, hogy nekem kellene megmondani a tutit, de azok alapján, amit olvastam, inkább azt a véleményt osztom, hogy a Pentagont egy rakéta találta el. Helyesbítek: nem igazán hiszem, hogy ami eltalálta az épületet, az egy utasszállító volt. Hogy mi történt akkor azzal a géppel? Elképzelhetönek tartom, hogy a gépet az USA légvédelelme egyszerüen leszedte valahol - mert ha jól tudom, akkor a Pentagonba belerepülés idöpntjában már elrendelt repülési tilalom volt az ország légtere felett. Lehet, hogy nem tudtak kapcsolatot teremteni a géppel és a biztonsági kockázatok miatt inkább kiiktatták. Ezt nem is szeretném továbbgondolni. Inkább azt tartom erösebb vonalnak, hogy a Pentagont NEM utasszállító találta el.
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Véletlenül se higgye, hogy maga miatt jöttem el. Kevés maga ahhoz. A jelenség miatt jöttem el, amellyel ön súlyosan visszaél. S hogy miért tartom mégis fontosnak mindezeket "Tisztelt Miniszterelnök Úr!" megszólítással leírni? Így talán jobban…..
Bizonyára nincs olyan ember széles e határban, aki ne találkozott volna már élete során az MLM-jelenséggel; akár közvetve, akár közvetlenül. Magyarországon már a ’90-es évek elején megjelentek az első hálózatépítéssel foglalkozó cégek, az elmúlt évek során pedig…..
Lerche 2014.05.21 14:03:15
@d(o..o)b: Tökéletesen egyetértek a véleményeddel. Van rálátásom a dologra a munkámból adódóan. A gátlástalanság, amit szinte naponta tapasztalok, gyomorforgató. Valamint a szerzö azon megállapítása, hogy az MLM-ben nincs rossz nap és mindig minden rózsaszín - szintén ül.
Igen kacskaringós utat járt be mai szerzőnk, Mária, aki a szerelme után költözött először Lengyelországba, majd onnan mentek már együtt, gyerekkel Írországba, ahol jelenleg is élnek. Van tehát összehasonlítási alapja és tapasztalata is elég, de a története nem csak azért…..
Lerche 2014.05.08 15:29:14
@adg [Au, Darwin]: Örvin Pista - Istenkém, vinnyogva röhögök, és közben fulldokolva igyekszem csöndben maradni, hogy a munkatársaimat ne zavarjam a rövid kis szünetben... Egyébként a beilleszkedés abszolút egyéngüggö. Èn idén nyáron leszek negyedik éve része a kivándorlási statisztikának, de - talán szerencsémre - rögtön úgy éreztem magam, mint aki hazaérkezett. (Bár "von Lechner", meg "Grommen" nevü felmennökkel lehet, nem is csoda... Nem tudom, van-e lélekvándorlás.) Ès nem érzem, hogy éreztetnék velem a "külföldi" mivoltomat.
Egy hungarikum sorsa kőkemény pénzkérdés, a tokaji aszú jövője pedig a jelek szerint fordulóponthoz érkezett. A 2013-ben meghirdetett minőségi forradalom ugyanis a kezdeményezők hitel szerint felvirágzást hoz a tokaji borvidéken. A prémium minőség szabványosítása ugyanakkor…..
Lerche 2013.12.31 15:32:03
@Bélabácsi: Kedves Bélabácsi! Köszönöm a válaszát és már elöre örülök, ha ma este végetér a barátainknál a vacsi. Visszük a flaskánkat ugyanis.. :) Guten Rutsch, azaz jó "átcsusszanást" az új évbe!
Lerche 2014.01.02 13:37:01
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Köszönettel veszem a hozzánk legközelebb esö bolt címét (mondjuk 10 kilométeres körzetben, hogy ne kelljen messze menni), ahol lehet 3000 forintért magyar billentyüzetet kapni. Iranyitószám: 12207. Ès a Tokaji nagyon jó. Csak nem mindenkinek ugyanúgy ízlik. Ha mindannyian egyformák lennénk, az már klónozás. További szép napot!
Nekem annyi maradt meg a Gyűrük urából, hogy ha nem digitális szörnyek kaszabolják egymást pixelekből felhúzott várakban, erdőkben, vagy bányákban, akkor műszőrrel borított lábú fickók menetelnek lélegzetelállító hegygerinceken, miközben az operatőr helikopterrel köröz…..
A kérdést a feleség tette fel a férjnek. Jó, a harmadik szülés után.  Az első előtt sem volt kicsi, a szoptatás alatt szerényen a duplájára nőtt, és valahogy úgy is maradt. De hogy túl nagy lenne? Rajongó számára olyan nem létezik. Mi pedig összenéztünk a…..
Lerche 2013.05.28 18:45:05
@dr. Kóser Malac: Èn nem is szeretnék mindenkinek tetszeni és tényleg örülök annak, hogy a férfinak az oldalamon (dem Mann an meiner Seite) saját elondás szerint nem kellene más (jöhetnek a kövek, hogy: de naiv vagy édes lyányom! :) ) csak amikor beszabadulok egy fehérnemü-boltba és szebbnél-szebb darabokat látok, akkor olyan deprimáló tud lenni, hogy a 85-ösök legább C-nél kezdödnek... A szülövárosomban tiszta depresszió volt próbálkozni, mert nem hogy választék, de egy darab sem volt. Most, egy kicsit nagyobb helyen azért már vannak sikerélények is. :)
Lerche 2013.05.28 18:54:49
@kisQtya: Hát "csinálni" már valószínüleg nem fogok vele semmit, hacsak elhagyott nem leszek és ezzel egyidejüleg meg nem nyerem a lottóötöst :) - na jó, ezzel nem viccelünk ;). Mégis, hazudnék ha azt mondanám, hogy SOHA semmilyen sóvárgás nincs bennem. Tévedés ne essék, nem akarok én Lollo Ferrari vagy hogyhíjják lenni, csak az alkatomhoz passzítani a lényeget. Kiegyeznék egy csinos kis B-vel. :) De úgy látszik, hogy amikor már rég az "Oberweite"-nél kellett volna sorban állni, én még mindig az intellektusnál tolongtam - jaj bocsánat, ez olyan "arcom-arcom, széles vállam" (tényleg széles a vállam) - de nem hagyhattam ki... :)
Lerche 2013.05.28 19:02:46
@besztercei: Nagyon jól találtad el a lényeget! Két lehetöség van: vagy behorpad, vagy, ha olyan a szabása, akkor felül feltünöen eláll, mert ugye nincs semmi, amivel ki lehetne tölteni.. :) De hát, a naphal megy elöre, a remény hal meg utoljára...
Mai történetünk megírója, Sherlock tulajdonképpen válasz után nyomoz: vajon nekivágjon-e a nagyvilágnak, vagy maradjon. A kérdés persze most is sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egyszerű sablonválaszt lehetne rá adni, mint ez a következő sorokból is kiderül. Segítsünk…..
B-oldal TOP10 Tony Scott film EVÖR 2012.08.20 14:49:00
Bizonyára már mindenki olvasta a szörnyű hírt, miszerint Tony Scott, a híres brit filmrendező, producer 68 éves korában úgy döntött, hogy leveti magát egy hídról. Szomorú, de fogalmunk sem lehet, mi van a háttérben, hiszen a rendező - úgy tűnt - ereje teljében volt, több…..
ProgBlog Kedves Angéla! 2012.06.04 22:38:00
„Uram Király: egy egyszerű magyar áll előtted!”Bácskai Lauró István: Gyula vitéz télen-nyáron - 1970  Tisztelt Kancellár Asszony, Kedves Angéla!  Egy egyszerű magyar szól Önhöz e levél által – ám kétmillió másik nevében! Mi, a…..
Lerche 2012.06.05 21:26:34
@Đđ: Csak nem a "DAS Auto"-gyár környékéröl? :) Még mielött meghökkennél, hogy hiszen az a wolfsburgiak terméke, szeretném elmesélni, hogy egyszer valamelyik autósblogban olvastam, hogy a a "DAS Auto" nem német, hanem bajor. :) (Jó mondás!)
Egyébként igazad van: az sem rossz! Söt! :)
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Lerche 2012.01.10 23:37:35
@Lerche: Ah, közben megtaláltam: Mat Kearney - nagyon jó! :)
Nívó Érdekes álláshirdetés 1. 2012.01.10 08:11:00
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy disszidál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére.Habár még van szűk két hónap a végleges hazaköltözésig, de már elkezdtem nézegetni az…..