Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miner.hu

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy igazán könnyed vacsorához nem is kell más, mint csirkemellfilé és zöldség-gyümölcs. Bárhogy elkészítve célba találunk, de ha már lúd csirke, legyen kövér, legyen valami igazán finom és valami más, mint egy szokványos sós csirke idénysalátaágyon.Tudhatják, hogy úgy…..
Neeem, nem cukkinis, hanem cukkini! Ez pontosan azt jelenti amit, azazhogy cukkiniből készül, tészta nélkül. A tészta nem azért maradt ki, mert szénhidrát parám van sőt, hanem azért, mert a friss zsenge cukkininek tér kell, hogy érvényesüljön. Annyira alaposan hátba…..
Bár még nincs igazi szezonja, azért kapni édesköményt. Ez az egyik kedvenc zöldségfélém, amelyet nagyon szeretek halakhoz köretnek adni, közülük is különösen lazachoz. Persze tipikusan a gombhoz a kabátot esete forgott fenn, hiszen amikor megláttam a piacon az édesköményt,…..
 Ez volt az első étel, amit a diéta jegyében készítettem.  De még a páromnak is nagyon izlett, igaz, ő petrezselymes újkrumplival ette. 2 csirkemell 15 dkg zsírszegény túró friss rozmaring, bazsalikom só, bors   A csirkemelleket vékony szeletekre vágom.Sózom, borsozom.…..
Vége az iskolának, itt a vakáció és hivatalosan is NYÁR van! Ilyenkor nyakunkba vesszük a strandokat, a nagy Balatont és a vízben hűtjük le magunkat. Ha Te sem tudod ezt megtenni, akkor ajánlok egy hideg gyümölcslevest. Én leginkább úgy szeretem, ha sokféle gyümölcs…..
  Mexikói ihletésű hétvégi menü részeként készítettem ezt a  levest. Kifejezetten ízlett a gyerekeknek is , pedig  nálunk a kölykök azok akik ritkábban vállalnak be új ízeket (bár  az én konyhámban szegények arra vannak kárhoztatva, hogy újabb és…..
A tegnapi vacsora olyan, de olyan egyszerű volt, hogy nem is gondolnátok! Páran kértétek a receptet, íme:  2 db  kacsacomb só, borsFűszerész szicíliai grillpác2 db nagyobb friss rozmaring ág3 db friss kakukkfű ág1/2kg újburgonyababi spenótdiómagkeverék tökmagolajÉrdemes…..