Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mornambar-Totto

27 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kanadai Numenorean akár nu-metalt is játszhatna a neve alapján, de ők inkább a felszínes és pénzhajhász műfaj helyett egy másikban, a post-black metalban szeretnek alkotni. Ebből máris egyenesen következik, hogy a háromperces slágerparádé helyett a lassan kifejtős, gondolkodtatós zenélést élvezik…..
Mornambar-Totto 2016.05.15 15:38:55
WASS ALBERT: RÉZKÍGYÓ(részlet)SODOMA NÉPE CSODÁLKOZIK   Lassan a füst elült. Korom lepte a Város romjait s az egymásra dőlt kőfalak fölé égszínkéken borult újra a tavaszi égbolt. A föld belsejében morogva hánykolódtak még az elpihenni készülő erők. Aztán lassan…..
amik fontosak... AMORPHIS - ECLIPSE (2006) Patentmód ismerkedtem meg a Kalevala progresszív tolmácsolóival: Köbi barátom épp akkortájt tukmálta rám a klasszikus Elegy lemezüket, mikor Ádibody már nyomatta is nekem a frissen megjelent újat (a fentit). Gondolom, nemcsak én…..
A klassz nevet viselő Debreceni Csoport Húsipari Kft. a jelek szerint méltó emléket akart állítani a jól ismert csabais-gyulais hahotás viccnek. Sikerült nekik, ezúton is köszönjük, illetve CernaGezának a fotót...
És ím, ezen is túl lennénk, az idei tél utolsó disznóvágása és megesett... van hurka-kolbász dögivel, lassan szalonna és sajt is, győzzük csak fogyasztani :)És épp a mai nap találkoztam az alábbi kis irománnyal is. Kár hogy a valóság kicsit (nagyon) (na jó egyáltalán nem)…..
Nocturnal Cultural A nyomozó 2009.12.26 00:05:00
A tavalyi év és a karlovy vary-i filmszemle egyik nagy durranása volt Gigor Attila pszicho-krimi-vígjátéka, A Nyomozó.  A történet alapszituja a következő: adott egy patológus (Anger Zsolt), aki antiszociális, depresszív és életunt (mi más lehetne...?), és akinek minden…..
"...A magányba akarsz vonulni, atyámfia? Keresni akarod az önmagadhoz vezető utat? Vesztegelj még egy keveset és hallgass meg."Aki keres, az maga is könnyen elvész. Minden magányosság vétek." - így szól a nyáj. És te sokáig tartoztál a nyájhoz.A nyáj szava benned is…..
Mornambar-Totto 2009.12.02 00:36:16
@Thorine: köszönöm a dicsérő szavakat. :) Sajnos elég gyér az olvasottság, te vagy kb. a 3. hozzászóló, ez elveszi kissé az amúgy is időhiányos kedvemet.
Ha az Ady-versre gondoltál: tényleg nem a legkönnyebb verse, valóban le tudja kötni akár évekre is az embert... pláne ha hetenként váltogatja a megfejtéseit :D Amúgy emlékeztem rá gimis éveimből ugy ahogy, köszönöm hogy ismét eszembe juttattad!
További sok szerencsét neked is ;)
rt
Ezt most nem másolnám át ide, de érdemes elolvasni:http://mek.oszk.hu/06600/06656/06656.htm#18  Notre Dame by damien d. (http://kil1k.deviantart.com/)Give Premium MembershipGive Premium Print Account..
Az Újvilág építészete sok tekintetben más (érthetetlen) az óvilági szemlélőnek, a mobil, könnyen alakítható, tulajdonképpeni gyökér nélküli építészet nyilvánvalóan sokak nemtetszését vívja ki a tengeren innen. Butaság lenne azonban egyetlen tollvonással lerendezni…..
Nocturnal Cultural A vendéglátás 2009.10.24 21:33:00
Élt egy özvegyasszony M.-ben, akihez Szindbádot bizonyos régebbi ismeretség fűzte, úgyhogy a végzet kiszámíthatatlanságából az asszony özvegy lett, Szindbád megjelent a városkában, hogy a megboldogult hátrahagyott ruháit felpróbálja. Talált is egy sárga felöltőt, amely…..
Prostitute Prank! - The most popular videos are here..
Ismét eltelt a "kötelező" két év, új lemezzel rukkol elő a brit csapat. A Paradise Lost immár két-X-es fennállása alatt szilárdan küzdött egyrészt "a gótmetál keresztapjai", illetve a "játszunk minél többféle zenét emészthetetlenül rövid idő alatt…..
Ma (szinte az utolsó pillanatban) sikerült elcsípnem Robert Capa fotókiállítását a Ludwig Múzeumban. A Budapesten született hapi igazi kalandor alkat volt, rövid élete során az összes jelentős hadmozdulatban részt vett (a spanyol polgárháború 3 évétől kezdve a II.…..
Szerintem ez akkora kép, hogy.... rögtön utána a N°2: :D köszönet értük  Henri Käcknek! ( http://henrikack.deviantart.com/ )..
Két zenei albumról kaptok most egy kis szösszenetet, a kettőt csak témája, hangulata és - furcsamód- megjelenési ideje köti össze. Empyrium: Weiland (2002) A német együttest 1994-ben hozta létre Markus Stock (alias Ulf Schwadorf) és Andreas Bach. Kettejükhöz az évek során…..
Ezen nevettem...
Mornambar-Totto 2009.10.01 14:23:02
A szombatom nem volt egyszerű. Végre találkoztam egy ezer éve nem látott ismerőssel. Ha így folytatódik az év nem fogok unatkozni...
Ilyen címet találtam ma az imdb-n. Ez vajon azt jelenti, amire gondolok? Már, hogy Mr. Nolan belekezdett egy újabb remélhetően az előzőekhez képest is "botrányosan  szar" Batman filmbe? Sajna csak az imdbPro-n lehet megnézni a motyót tüzetesebben. Már lassan elő kéne…..
Mornambar-Totto 2009.10.01 00:28:10
"A tollpárnának az az átka, hogy toll van benne." Garoutius..
Mornambar-Totto 2009.09.15 18:55:11
wao
 Garou A Világ ura Szeretnéd tudni, mi lenne számodra az ideális foglalkozás? Csak írd be a neved, s megtudod! Jó szórakozást!Itt a link!..
Mornambar-Totto 2009.09.05 08:22:24
2009.05.14. Szkíta aranykincsek - a Nemzeti Múzeumban jártunk from szkr on Vimeo.Ez a kiállítás valami gyönyörű volt. Csak is szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. A szkíták ötvösművészete egyszerűen lenyűgöző. Márpedig az a kultúra és a nép, mely ilyenre képes volt, az…..
Mornambar-Totto 2009.09.05 08:15:32
Best @ Totto, 2009/2, p1 from rokkertotto on Vimeo.Best @ Totto, 2009/2, p2 from rokkertotto on Vimeo...
Best @ Totto, 2009/1, p1 from rokkertotto on Vimeo.Best @ Totto, 2009/1, p2 from rokkertotto on Vimeo...