Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iciny

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, tartja a szakimondás, és ezt most mi is megerősítjük. Mi dolgoztunk. Dolgoztunk a SPAM-szűrőnk tökéletesítésén, hogy a postafiókodat megkíméljük a tömegével rázúdított potencianövelőt, afrikai csodaörökséget, és sok más…..
Emlékeztek arra a videóra, amelyiket egy go-pro quad helikopterrel készítettek a Blaha Lujza téri naplementéről? Akkor azt kívántuk bárcsak lenne ilyen a város több pontjáról is. Hát most lett! Mivel helikopterrel, repülővel röpködni nem annyira lehet Budapest felett kis…..
  Rengeteg magyar turista látogatja meg a hazánkhoz legközelebb eső Adriai tengerpartot Grado-Trieszt közelében. Érdemes megállni a karnyújtásnyira lévő Doberdó vidékén. Mindenki családjában vannak ősök, nagypapák, dédpapák, ükpapák, akik ezen a vidéken ontották vérüket a hazáért, szerencsésebb…..
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Szeretnéd nyomon követni barátod repülőgépjáratát? Ha igen, a FlightRadar24-et neked találták ki! A Flightradar24 weboldalon folyamatosan figyelemmel kísérhetjük a levegőben tartózkodó repülőgépek pillanatnyi helyzetét.   A kiválasztott sárga repülőgép-ikonra kattintva…..
Szinte nincs olyan egészséggel, táplálkozással kapcsolatos dolog, amelyen ne tudnánk órákig elvitázni a feleségemmel. A mikrohullámú sütő az egyik legfontosabb vitaforrásunk, a feleségem ugyanis váltig állítja, hogy az káros az egészségre. Én, mint valahai önjelölt fizikus,…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
iciny 2012.08.16 11:52:37
@Naxalite: Ugyan ez a véleményem, hatalmas baromság az egész iromány. A nemzeti hovatartozást nem ez határozza meg!Egy ilyen átjáróban mint a Kárpátmedence ki meri magát bármilyen nemzetiségűnek vallani még ha tíz kutyabőr lóg a falán akkor is.Kizárólag a nemzeti érzelem a hazához tartozás számít nem a genetika.Én magyar vagyok tudtommal, de biztos hogy a török időkben az ős nagyanyámnak nem tetszett meg egy csinos janicsár..??????????
Na uye. Milyen is a génem akkor???
Hülyeség ezt kutatni.
De hogy szeretem a hazámat az biztos!!!
Felmentette a bíróság a hamisítás vádja alól azt az izraeli műkincskereskedőt, akit azzal vádoltak, hogy egy I. századi csontládára hamisíttatta a „Jakab, József fia, Jézus testvére” feliratot. A hét éve tartó per lezárásakor a bíró arra hivatkozott, hogy nem…..
iciny 2012.03.16 09:51:52
@Nagyon_Komoly: Teljesen egyetértek veled, d e ne feledd a bibliai zsidóság nem egyenlő a mai pénzvilág-zsidósággal.
Akinek nincs bibliai ismerete az összekeveri a kettőt és ebből adódnak a félreértések.
Na meg az antiszemitizmus is.
iciny 2012.03.16 09:53:32
@Tell Vilmos: Ha neked a BIBLIA mesegyűjtemény, legyen Isten irgalmas hozzád.
iciny 2012.03.16 15:10:11
@dalida: Felteszek egy találós kérdést ami választ adhat arra, hogy ki írta a BIBLIÁT????
----AZ IGAZGATÓ LEVELET DIKTÁL A TITKÁRNŐJÉNEK. a TITKÁRNŐ ÍRJA, AZ IGAZGATÓ DIKTÁLJA.KI ÍRTA A LEVELET???
Az igazgató aláírásával megy el a levél, tök mindegy ki gépelte a levelet.
A BIBLIÁT ISTEN diktálta és a BIBLIÁBAN szereplőkön keresztül lásd: próféták, kis-próféták, apostolok tették írásba. Bizonyítják ezt a kumrami tekercsek amit saját szememmel láttam.
Ez a HIT!!!, HOGY EZEKET ELFOGADJUK MINDEN FENNTARTÁS NÉLKÜL.
 Lezárult a "Frissítsd az adataid az Indamailben" játékunk, melyben - Szűcs Zoltán PocketBook 360 e-könyv olvasót, - Gombosné Ágota 2 személyes wellness hétvégét nyert.A nyerteseket emailben értesítettük, gratulálunk nekik! ..
iciny 2011.11.20 18:22:53
 Újabb remek funkciókkal bővült az Indamail! A közösségi szolgáltatások értesítései ezentúl rögtön a Közösségek nevű mappában gyűlnek, így nem terhelik a beérkezett leveleket. A közösségi oldalak automatikus levelei között ikonok segítik az eligazodást.…..
Manzárd Café Macskaperspektíva 2011.05.10 09:30:00
Cooper egy hétköznapi, rövid szőrű házi cica Seattle-ből, akinek ragyogó karrierje tavaly kezdődött. Ekkor vált világhíressé, valamint az egyik legtöbbet emlegetett fotóssá, miután „szülei”, Michael és Deirdre Cross egy vékony és könnyű digitális…..
Tegnap ismét tüntettek a rendvédelmisek a parlament környékén. Előkerültek a 16-án megismert ötletbörzék, performanszok, transzparensek gazdagon, és még egy magát éjszakára felajánló nénike is akadt. A belváros köztéri csobogóvá átalakítása ezúttal - nagyon helyesen…..
2012-re jósolják a világvégét. Már sokadszor. Persze, nem lesz belőle semmi, de mi lesz akkor, ha tényleg bekövetkezik? Nem velünk, mondjuk 500 év múlva. Sok film kereste rá a választ, többek közt a Legenda vagyok, Éli könyve, a 28 nappal később. A mai este legajánlottabb…..
Vasárnap délutántól a 2007-ben elhunyt svéd filmrendező, Ingmar Bergman korai filmjeiből összeállított válogatást mutat be az m2. A négy filmből álló sorozat az 1946-os Eső mossa szerelmünket című filmmel indul március 7-én 16:30-kor. Bergman második játékfilmje egy fiatal…..
Közérdekű filmes/tévés infóval kezdeném: decemberben ugye kiricsi kolléga és a C:c csajkommandója is mindig lelkesen ajánlgatta az m1-en futó Hajónapló sorozatot. A jó hír az, hogy öt epizódot beválogattak az idei Filmszemle kisfilmes versenycekciójába, és még jobb hír, hogy…..
Vasárnap este osztották ki az amerikai zenei díjakat, az American Music Awards-ot, ami olyan, mint nálunk a Fonogram-díj, csak egy fokkal jobb zenekarokat díjaznak. Maga a díjátadó gála pont úgy indult, mint az összes többi, akik megérdemelték megkapták a szobrot és megköszönték…..
Korrektorblog Csoda szar 2007.12.09 19:14:00
Az -e kérdőszót az állítmányhoz kell kapcsolni, és ha a fókuszhoz kapcsolod, büdös a szád. – Új nyelvművelő műsor az m2-n. – Nem kívánom, hogy szarvasunkkal nyíl, bomba, méreg végezzen, de azt igen, hogy akkorát bukjon, mint az ólajtó...
iciny 2009.11.15 22:07:40
@nem-e: nekem annó úgy tanították, hogy neme az embereknek és az állatoknak van és kész.Ezzel szépen minden a helyére került és azóta is jól használom, pedig nem most volt.Viszont a cikk nagyszerű!
Ezért imádjuk az Echo tévét, gyanútlanul odakapcsol vasárnap reggel az ember, és mit lát? Pörzse Sándor Vader nagyúrral és birodalmi rohamosztagosokkal beszélget.   (Még mielőtt bárki is félreértené, semmi bajunk a hagyományőrzőkkel, sőt, szeretjük őket, mert…..
iciny 2009.09.08 12:27:50
@Parasite: igazad van. Morvai azzal veszit sokat a tartalomból, hogy túljátsza magát. Nem beszélve a műmosolyról meg a fontoskodásról.Önjelölt világmegváltó. A mondanivalója után lehetne hiteles, de ahogy teszi, az a hitelrontó. Kár érte, mert értelemes nő. Talán ha leírná jobb lenne mert hatékonyabb lenne.
iciny 2009.09.08 12:30:13
@rlaur: mondjuk így ránézésre.... ez meg is látszik rajtad. Már, hogy semmit nem nézel.......Bocs!
Kétség sem fér ahhoz, hogy az energiatakarékosság korunk fontos témája. Mi sem szeretnénk, hogy elolvadjanak a gleccserek, szegény hollandok pedig kénytelenek legyenek kopoltyúkat növeszteni. Viszont ettől függetlenül itt a meghívó 2009 legabszurdabb politikai PR-rendezvényére.…..