Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Labirintus

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élesen karmolva öleli át a reszketős érzés..Felszakítja a puha kis testet minden érintésmar mar mar mar mar mar mar mar mar mar mar mar mar mar mar mar mar marm amr mar mar mar mar mar mar mar mar mar...Sírtam. Szorosan öleltem magamhoz fél kézzel a puha macim. Másik kezem a…..
Labirintus 8. Bonnie foszlányok 2008.12.12 09:24:00
Anyu depressziója...Mikor még kisebb voltam... De most vagyok a legkisebb!.. Mintha meg se születtem még volna.. Anyaméh..sötét..vak..bura..hangok..tompák..víz alatt lenni..elzárva..Picinek lenni.."Identitásunk a múltból építkezik.."Hol vagy apu???Önbüntetés. Kérdezitek…..
Labirintus stagma 2008.12.10 13:51:13
Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie Bonnie BonnieBonnie ma kapott egy mandarint. A mandarinra az ő nevét írták, nagybetűkkel,…..
Labirintus "színjáték" 2008.11.23 00:40:12
Éjjeli tivornya, falcolás, szívódás. Gyors minden, kék, és fekete él. Visszagondol azokra, amikor még félt a démontól, mi megszállta; reszketett és ordított, hogy  hagyja békén. Hányásra, züllésre, szédülésre, butaságra. Már nem kívánja. Mégis szívja be minden…..
Labirintus 2008.12.05 17:13:22
sötétségből a Fénybe :( 2008.12.04 09:58:00
Most, ma furcsán érzem magam a blog miatt is meg még más dolgok miatt is, azt kívánom bár maradtam volna a biztonságos bezártságnál, egyedül laknék, dolgoznék, innék, levezetném valahogy a feszültséget és ennyi. Jó lenne nekem ez az élet is.Fáj a fejem, a tegnapi terápiáról…..
Jönnek a dolgok, és telnek a napok, talán nem történik semmi, talán történik. A börtönbe fény szökik, annyi minden, emlékezetkihagyás, kiborulás, sírásó sírás, könnyek, verés, düh, félelem, megkötöz, elfogyok, vékonyodom.. Mozognak a dolgok, belül, sétálnak a jelenetek,…..
Tegnap. Nem is lehet érteni mi történt.. Mi történt?? Minden vak. Lehetetlen megtartani mindent.. Elvesznek mint kacatok.. Kacatok. Azok. Szóval valami a világ. De nem lehet megfogalmazni, most legalább is nem. Tegnap.. Csak úgy állt.. tömeg volt, emberek, mindegyik fura, idegen, és ő…..
Elkezdek levelezni, vannak még képzeletbeli levél-terveim, most ő jutott eszembe elsőnek.Kedves dr. M. É.!Bizonyára nem nagyon emlékszik rám, csak néhány alkalommal találkoztunk és közben is nyaralni ment két hétre (amit még  be is jelentett, hogy Spanyolországba megy, mintha…..
Labirintus 2008.12.02 15:57:46
Furcsa helyre ért. Pedig ismerős lehetne.. Vérecske, vérecske mindenütt. Csak úgy.. A testben, benne a feszületben megannyi bizsergő drót, dobogó erecske. Egy nagy, tapadós ruha fedi őket, de a zippzár annyi, amennyit lehúzol, és akár elő is kerülhetnek. Vérben tapos, csöndes…..
  Tegyük fel, ez a bizonyos árny, Nessy. Mint a Lock Nessy szörny, úgy. A hasonlaton el lehet gondolkozni..       Neki bizony, azért, van életútja. (már amennyiben ezt annak lehet nevezni.) Ebben az életútban, bizony van néhány zavaró szereplő, zavaró…..
(főleg orvosoknak) Nagyon úgy tűnik, hogy itt Svédországban a psychiátria alig szól másról, mint a szociális hálóról. A psychiátria az előszobája a szociális ellátásnak és a rehabilitációnak.Ez akár jó is lehetne mint második lépés. Annak ellenére, hogy a Socialstyrelsen…..
Labirintus 2008.11.23 00:11:56
Vastagbőr A motkány visszatér 2008.11.22 11:15:00
Scrat (magyarul Motkány) a Jégkorszak és talán az animációs filmek egyik legjobb karaktere. Nem beszél, nem énekel, nem perdül táncra, kevéssel is beéri, mivel csak a makkját szeretné örökké a kis mancsai között tartani, de sajnos sok szerencsével nem áldották meg az alomban,…..
Labirintus 2008.11.22 23:55:21
:))
  ...Látja maga körül az embereket, de nem érzi őket. Önmagát se. Nem tudja hol van. Furcsak ködben, homályban ül, s mintha víz alól hallaná azt a sok, látszólag élő alakot. Mozognak, beszélnek, fecsegnek, zörögnek tompán. Túl nagy a homály. És túl nagy a kétség. És…..
Reggel. Egy kis görcs. Valami ellenállhatatlanul arra készteti, hogy ledobja magát a földre. Vergődjön, püfölje magát, verje be magát erősen a földbe, össze vissza, hevesen, értelmetlenül, mint egy undorító hal. BUMM – BUMM – BUMM – BUMM Mikor lenyugodott, végre…..
Ott állt az árny, kietlen tájon, ködös szellő hatolta bőrét. - Mi van ha örökre elvesztem?? - Kérdezte a gondolat. Rátalálhat e még arra amiről azt sem tudja micsoda még, hiánya mégis mindig kábítóan hat rá.. Vajon rá talál e még a Valóságra, amelyből ő nem kaphatott,…..