Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Újraszületett

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi pillanat a szakítósblog életében: a mindannyiunk által szeretett, Dohány Tamás tervezte rózsaszín-pofozkodós ruhánkat levetjük, és újat kapunk helyette Kenczler Mártontól. Az átállás biztos nem lesz zökkenőmentes, de erre van a hosszú hétvége, hogy átálljunk,…..
Újraszületett 2011.03.12 20:17:14
Hogy tehettem ilyet, mert ő közben mondta h ne írjam, de csak folytattam. Hogy tehettem ilyet, annak az embernek az autójával, aki érte annyi mindent tett?Sziasztok!Két szakítást is szeretnék megírni, mindkettő nonszensz...Tibi 1:Én 23 éves lány, ő 32 éves fiú.2010 november…..
Újraszületett 2011.02.10 20:31:08
Amit elmondott magáról, abból azt szűrtem le, hogy valami nyomozóféle, vagy valami veszélyesebb szakmát űz...És így nem nagyon adhat ki magáról semmitSziasztok Szakítósok és kedves Kommentelők! Sokan próbálkoznak a társkereséssel az internetes „húspiacon”.…..
Néptáncos történetek, egy fiú tollából, aki saját bevallása szerint hasonlít Kevin Costnerre. Ez már szupervicces, és a poszt csak ezután jön!  A kép innen  1. A történet idején én a lány huszonhárom, a fiú huszonegy. Mind a ketten ugyanabban a…..
Vl és verespalne a mai napon töltötte be a 29. életévét, ebből az alkalomból nem poszt van, hanem egy filmet ajánlunk nektek, mert kell néha egy kis kultúra is, és szeretnénk, ha nem maradnátok ki ebből a szuper élményből. Hogy jön ide a Szívrablók? Úgy, hogy egy olyan…..
Azért vicces indok felhozni egy buliban, hogy úgy hallotta, hogy a lányt a szülei nem engedik el sehova, ezért inkább ne járjanak.A kép innensziasztok! nem volt szakítás, mivel a járásig el se jutottunk. és ennek csak egy oka volt részéről. de kezdem az elején. igyekszem…..
Újraszületett 2010.08.30 14:03:04
Újraszületett 2010.08.30 15:26:34
@Patria stuck up oafish: Az emésztéssel nem volt semmi baj :)
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
Újraszületett 2010.08.30 11:20:04
@atetteslany:): Köszi, hogy megosztottad velünk. Egy egész hétvégére meg egy hétfőre jó hangulatot teremtett ez az eset. Nem hiszem, hogy @Secnir a beszólását sértésnek szánta. Én jót mosolyogtam a csipkelődésen :)
Újraszületett 2010.08.30 11:21:58
@aardwark: Mit jelent az "ofkorsz kékszalag" ?
Újraszületett 2010.08.30 13:54:43
@Orbán már tényleg elég, húzz a p.csába!: S Te a fiú vagy-e, avagy a leány?
Lehet tanácsot adni, azt úgyis imádjátok. Ez a moslékos vödör ez nagyon jó duma!Kép innenSziasztok! Kíváncsi vagyok, mit gondoltok a következő történetrőlâ026Egy elég hosszú és bonyolult kapcsolat vége után találkoztam egy sráccal, aki első perctől kezdve megfogott.…..
Újraszületett 2010.08.29 10:54:56
@kaminer: Az osztályfőnököm mondta a párkapcsolatokra: Olyan mint az ideális és a reális gázok viszonya: Ideálist várunk, és reálisat kapunk.
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
Újraszületett 2010.08.28 13:07:54
@kedves kis monca: Össze vagyok zavarodva. Nem tudom ki, mikor szól igazat vagy csak viccelődik. Szerintem szokás kérdése. Én szeretem hörögni közben, de ha valami miatt csendben kell maradnom, akkor sem fogok utána zokogni
Újraszületett 2010.08.28 13:37:32
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Az én gyerkőcömnek is hasonlóan furcsa gondolatai vannak még az életről :)
Újraszületett 2010.08.28 13:54:29
@cicmen: Ebben az esetben szerencsés vagy. Biztosan nem hagy parlagon, nem akarja, hogy bepókhálósodj. (mardeles nevetés)
A bó nép egy mára kihalt ázsiai nép, akik azonban különleges temetkezési szokásaikról mind a mai napig híresek, ugyanis halottaikat fakoporsókban, meredek sziklafalakon helyezték végső nyugalomra. Ez a világon szinte egyedülálló (Fülöp-szigeteken találtak hasonlót)…..
Ó jajA kép innenA történetem elég egyszerű. vagy lehet hogy mégsem...Mikor suliba jártam volt egy srác.. más akkor is tetszett, de nem vett észre aztán végelett a sulinak körülbelül 2éve elballagott. Felvettem vele a kapcsolatot egész jóba voltunk.. mondta hogy talizzunk(valentin…..
A levakarhatatlan ex, akit mint a mesében, kidobnak az ajtón és visszamászik az ablakon. kép innen Egyszerűen nem tudom lekoptatni az exem! Az ex barátommal honfoglalón ismerkedtünk össze és pár hónap chatelés és telefonálgatás után találkoztunk. Szép volt, jó volt, de semmi…..
Újraszületett 2010.08.26 09:23:57
Újraszületett 2010.08.26 11:18:01
@tuli _: Köszönöm a tippet, de nálam ez gyerekkori defekt lehet. A körhintán is szédültem. Most már fel sem ülök rá. Ezen már csak egy agykurkász tud segíteni.
Munkahely, nős férfi, gyerekkel, vidéki konferencia - a többit kitaláljátok? Kép innen Másfél éve ismerkedtünk össze egy közös projektben, rögtön tetszett. Flört gomb bekapcs, e-mail csatározások. Akkor még azt gondoltam, ő a szuperpasi, nem elég, hogy magas, szőke,…..
Subba Barátnőt keresek! 2010.07.31 08:30:00
Újabb versenyző az offline húspiacon...
Újraszületett 2010.07.31 15:41:47
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
Újraszületett 2010.06.16 13:41:41
@admin1221: Te is tagja vagy a brit tudósok királyi akadémiájának?
Legközelebb szombaton lépnek pályára a narancsos félistenek, de hogy addig se unatkozzatok, ma egy gyönyörű holland hölgyet mutatunk be nektek. Chelina Manuhutu 1985. március 6-án látta meg a napvilágot Amszterdam városában.  176.5 centiméteres magasságával nem tartozik az…..
Újraszületett 2010.06.15 13:28:02
Ellenőrző Jó-e a Waldorf? 2010.04.20 08:00:00
Elod72 kisebbik lánya iskolaválasztás előtt áll és elgondolkoztak azon, hogy egy Waldorf iskolába íratják. Szimpatikusnak tartják, hogy rögtön két idegennyelvet tanulnak az elsősök és fontosabbak az értékelésnél a tánchoz, vagy képzőművészethez kapcsolódó képességek.…..
Újraszületett 2010.04.20 11:07:27
Az én fiam Waldorf iskolába jár 7-es. Még nem bántam meg. Tapasztalataim:
1, Nagyon fontos az osztálytanító. Ha nem jó, akkor érdemes akár 1 évet várni vele.
2, 5-es koráig kevesebbet tudott mint az életkori gyerekek átlaga. Most, 7-esként körülbelül átlagos tudása van. Ez engem nem zavar. Az ember az általánosban megszerzett tudásának kb. 10-ed részét használja.
3., A Waldorfos gyerekeket igyekeznek Szabadságra nevelni, az azzal járó felelősséggel együtt. Ez ugyanúgy tanulással és tévutakkal jár, mint a matematika megtanulása. Aki otthon nem tud, vagy nem akar gyermekével foglalkozni, az jobban jár ha porosz rendszerű iskolába íratja.
4., Igyekeznek úgy tanítani, hogy a gyermek érdeklődését fenntartva és/vagy felkeltve, saját vágya által hajtva tanuljon. Ez miatt is igen fontos az osztálytanító.

Én úgy látom, aki a gyermekének boldogulását, jövőjét a tárgyi tudás minél nagyobb szintű elsajátításában látja, a gyerek bírja a terhelést, az nyugodtan írassa be porosz rendszerű iskolába. Viszont, ha a gyermek labilisabb, vagy a gyereknek elég esze hozzá, hogy amikor már el tudja dönteni, mit szeretne csinálni, akkor behozza a lemaradást, akkor nyugodtan választhatja a Waldorfot.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél 2010.04.20. 10:19:29 :
"hogy szerepelnek a PISA-teszteken". Szerintem is fontos ez a kérdés. De számomra fontosabbak a következők: A porosz rendszerű iskolába jártaknál nagyobb - e az öngyilkossági arány vagy a Waldorfos iskolákba nevelkedetteknél?
A Porosz vagy Waldorf rendszerű iskolába jártak értékelik az életüket boldogabbnak és/vagy sikeresebbnek felnőttként.
Lehet kérdezni: ezekhez a kérdésekhez az iskolának mi köze? A Gyermek az iskolába (jó esetben is) közel annyi időt tölt mint a szüleivel. Kötelezően hatnak rá tanárai, osztálytársai.
Újraszületett 2010.04.20 11:34:38
@Terézágyú: Szeretem a cinizmust :) Semmi esetre sem kell. Ha a Waldorf akkora nagy siker sztori lenne, akkor már a fél világ Waldorfba járatná a gyermekeit. Én és a párom úgy érezzük, jó döntés volt. Igyekeztem összefoglalni miért jó, s a sorok közt ott van a hátránya is amit én látok, csak azt nem tartom oly nagy hátránynak. Az osztálytanító nagyon bejött a gyermekemnek. Mi vártunk volna rá egy évet. Nem tartom jelentősnek, hogy a gyermek 14 vagy 15 évesen fejezi be az általános iskolát.
Újraszületett 2010.04.20 11:53:46
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
"Nagyon sok boldog embert adott a világnak a poroszos iskolarendszer - nem csak öngyilkosokat és alkoholistákat" Nem kételkedem benne, sőt nem tudok ilyen irányú felmérésről sem. A kérdésben nem kívántam bújtatni rejtve a választ. Elfogadom, hogy ezek extremitások. Viszont ha erre szignifikánsan tudunk választ kapni, akkor igenis, azt jellemzőjének tartom az oktatásnak, és valamit változtatni kell. Pl: Jobban felmérni melyik lurkónak milyen típusú iskola felel meg.
"Ráadásul Te sem tervezheted meg a gyereked jövőjét": Nagyon sok döntést a gyermek 14-éves koráig neked(nektek) kell meghozni, amivel már tervezed, irányítod a gyermeked jövőjét akár szeretnéd, akár nem.

A többi írásoddal egyetértek.
Én nem állítom, hogy a Waldorf iskola csodabogyó. Nekünk bejött. Örülök, hogy van alternatív lehetőségek a porosz rendszeren kívül is.
Jól indult a mai napom. Kolléganőmmel kivettünk egy nap szabit és elmentünk egy aquapark "élmény"-részlegébe. Egy darabig minden rendben volt, de masszázsra is befizettünk és itt volt a hiba. Előbb ő ment, aztán melegváltásban én. Annyit kaptam csak el tőle egy…..
(Köz)szempont Apa, kezdődik! 2010.01.27 18:43:00
Ó igen, kezdődik. Ismét eltelt négy év, és bármennyire is szeretnénk, ezt a 4. évet sem fogjuk megúszni: könyököt ki, kettesbe be, indul az idei kampányidőszak. Mondhatjuk, hogy ez a szükséges rossz, hisz a demokrácia egyik alapja, hogy lehessen választani, de hogy milyen a…..
Sziasztok. Tegnap a munkahelyi szerver gépen érdekes programra bukkantam. KGB Employee Monitor.   Utánanéztem, és kiderült hogy egy kémprogram, ami minden billentyűzet lenyomást, képernyőmozgást, meglátogatott oldalak helyeit meg kismillió dolgot ment.   Szedtem le a…..
w Próbálj meg lazítani 2010.01.04 08:00:00
Köszöntöm a nemzettestet, legyen szíves leülni, elhelyezkedni, szusszanni, fingani egy másnaposat maga alá. Na, itt a kétezertíz, mit szól hozzá? Szokás ilyenkor fogadalmat tenni, bár attól tartok, hogy ez a hagyomány visszaszorult a bejglizabálás és a részegeskedés mögé,…..