Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Töklámpás

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
Töklámpás 2011.01.06 22:46:55
www.albiguru.hu/

Térképes albérletkereső Budapesten és vidéken. Egyszerű és ingyenes hirdetésfeladás. A kiadó albérletek hirdetései azonnal megjelennek egy google térképen.

www.albiguru.hu/
Gyerektrend Hajtogatós cipők 2009.09.28 14:15:00
Melyek a legfontosabb tulajdonságai egy jó gyerekcipőnek? Lehetőleg bőr legyen, tartsa erősen a sarkat, ne szorítsa össze a lábujjakat, a talp mozogjon benne szabadon, és lehetőleg legyen annyira puha a talpa, hogy fél kézzel simán félbe tudjuk hajtani.A Rileyroos cipőcskéi mindezt…..
Töklámpás 2011.01.04 22:25:03
 A  fesztivál pontos időpontjáért látogasson el weboldalunkra: www.toklampasfesztival.hu Kérlek benneteket miután vége a mókának mindenki vigye haza a töklámpását!!!   A fesztiválon semmit sem lehet pénzért vásárolni, semmiért nem lehet pénzt kérni. Aki árulni szeretne…..
A Parlament mai döntése értelmében ezek után az önkormányzatok kinevezhetnek alpolgármestereket csak úgy is, olyan emberek közül is válogatva, akik nem tagjai a testületnek. Szóval akiket nem választott meg senki. És ez így van jól.Már tudniillik mert az emberek buták. És a…..
Kedves Fesztiválozók Köszönjük, hogy olyan sokan eljöttetek és hogy mindenki hazavitte a saját töklámpását. A 2009-es. első Töklámpás fesztivál nyertese:         Kérlek hívd meg külföldi barátaidat is, az oldal angol…..
Milyen töklámpást készítsünk?   Gyakran felmerül ez a kérdés. Először is gondoljuk végig milyent lámpást szeretnénk az ablakunkban látni.   Hagyományosat, vagy valami különlegeset? Vidámat vagy inkább ijesztőt? Kicsit, vagy nagyot? És így tovább... Segítségként…..
Töklámpás 2009.09.24 02:46:18
2009/nov/1. Halloween éjszaka este 8 óra töklámpás fesztivál a Hősök terén

toklampas.blog.hu/

Kérlek hozdd magaddal Te is saját mívesen faragott töködet !

Mindenkit várunk szeretettel !!!
 Halloween éjszakáján, Töklámpás fesztivál a Hősök terén A Töklámpás fesztivál pontos időpontjáért látogasson el weboldalunkra: http://www.toklampasfesztival.hu/         Hogyan kell tököt faragni? Töklámpás készítése Tökfaragás 5 lépésben Hol tudsz…..
Biztonságosabb töklámpást csinálni így, mint éles bárdokkal kaszabolni a tök felületét, aztán meg rohangálni az ügyeletre levágott ujjunkat szorongatva.Ezen az oldalon kipróbálhatod magad tökfaragóként, kikísérletezheted a legjobban mutató arcokat, mintákat és egyéb…..
Töklámpás 2009.09.14 17:40:06
2009 -es TÖKLÁMPÁS FESZTIVÁL A HŐSÖK TERÉN

weboldalunk:
toklampas.blog.hu/

2009/nov/1. Halloween éjszaka este 8 óra töklámpás fesztivál a Hősök terén

Kérlek hozdd magaddal Te is saját mívesen faragott töködet.

Mindenkit várunk szeretettel !!!
Szólj a rendezvényről MINDEN ISMERŐSÖDNEK !!!!!