Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sallina

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálatos módon számtalan helyen olvasni nem gyalogátkelőhelyen (és rendkívül sajnálatos módon kijelölt és védett gyalogátkelőhelyek esetében is) történt gázolások esetében, hogy a gyalogosok neveletlenek, mit képzelnek magukról, szegény gépjárművezető, hogy fogja…..
Sallina 2011.02.28 10:34:56
@Sallina: Szintén ide kapcsolódva, állsz egy helyben és nekimegy a gyalogos a kocsinak... Hol az igazság? Jártam a 61-sel éveken keresztül. Sose volt kellemes. Se gyalogosként, se autósként. Hivatalosan, ha gurulok és a gyalogos nekimegy az autóm hátuljának, mert egy másik miatt meg kell állnom és ő nem méri fel jól a sebességét. Akkor elütésnek számít? Jogosan perelhet? de ugyanez van a Margit híd pesti hídfőjénél. A zebra a megálló végén van. Gyalogos szemmel nézve elég messze a villamostól. Gyalogos mit csinál korlátot mászik. Pedig a kresz értelmezése szerint ott átmehet nem. Mert mit jelent az, hogy közel van a zebra? Amúgy meg tudjuk, hogy sok gyalogos nem egyenesen megy át az úton hanem keresztbe, mert úgy rövidebb. És ezt akkor sem teheti meg ha elsőbbsége van. szerencsére sose ütöttem még el gyalogost és engem sem ütöttek el. De már sajnos láttam néhány gázolást. És sokat járok gyalog is ahhoz, hogy lássam a gyalogosok többsége egymásra is veszélyes. Nem akarok károgni, de nem szeretem ha a dolgokat egy nézőpont szerint fordítják le. Igenis hülyék az emberek ha a közlekedésről van szó. És jó lenne ha már a gyalogosokat is elővennék egy kicsit.
Sallina 2011.03.02 12:02:24
@errorka: Végül is, akkor tiltsuk ki az autósokat Bp-ről pl nem? Mi okom van rá? Heti 2* angol óra. Amúgy mint írtam sokszor járok gyalog. Mégis betartom a szabályokat. Az aluljáró meg jó elhízás ellen. Ne haragudj ha nem hiszek a statisztikáknak, dolgoztam ilyen helyen és tudom hogy készülnek. Kerékpárosok nincsenek leszarva, egész jó kis kerékpár utak vannak. Tavasztól télig szoktam esténként biciklizni, nagyon jók a bicikliutak. A gyalogosoknak sajnos nem tűnik fel. A többi biciklis meg nem nagyon használja. Írod, hogy a kényelmetlenségen kívül sok galibát nem okoznak a gyalogosok. Hát tudod amikor keresztül kasul szaladgálnak előtted és sok esetben vészfékezésre kényszerülsz, az neked csak kényelmetlenség? Én inkább veszélyeztetésnek hívnám. Vagy a jó magyar emberben buzognak az öngyilkos késztetések. Nem vitaképp írtam. Sajnálom, hogy ennyire egyoldalúak vagytok. Tetszett amikor elkezdtétek, de a szélsőséges nézeteitek nem. Az egyoldalúság meg még sose oldott meg semmit.
Emlékszünk még a MOL stresszmentes sorsjegyére? A SuperShop ugyan nem annyira átlátszó és egyértelmű, de egy kis bogarászással tökéletesen megállapítható, hogy nyert, vagy sem. Ez még az értékesítés előtt, vagy akár közben is megtehető, ha úgy adódik. Nem tudom,…..
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
Sallina 2010.01.08 09:57:31
Sallina 2010.01.08 10:11:32
@akikaztmondjákni: Én sem hittem el. Egy pillanatra le is fagytam. Életemben nem vettem még ennyiért ruhát, de hát az esküvő az esküvő nem? Na mindegy. Pár bolttal arrébb vettem más milyet össze vissza 15e-ért :) Gondoltam vissza kéne menni elegánsan, mindent lepakoltatni vele, játszani a jómódút, de nem akarok lealacsonyodni az ő szintjére. Mégha megérdemli akkor sem. Voltam eladó, tudom milyen ha megaláznak.
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
Sallina 2010.01.05 11:25:07
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Nem rossz ötlet, de hidd el csak a jóindulat vezérel. Sajnos ismerek olyanokat, akik ezeket a dolgokat komolyan veszik :D
Sallina 2010.01.05 12:06:56
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Köszönjük a szerzőknek :D
A következő akció: Helyszín: valahol Pesten Kerepesi út (47.504302,19.146481) Időpont: változatlanul valamikor a jövő héten. Mi már tudjuk :) Mostmár Ti is :) A tapasztalatok alapján ezentúl nem közöljük előre sem a helyszínt, sem az időpontot. Az első alkalom meg VIP akció…..
Sallina 2009.09.10 13:08:33
@errorka: Nem csak lehet olyat piszkáltok akit nem kéne. Értem, szóval annak mondjátok el aki belép közétek? Mi van olyankor ha valaki azt akarja megfigyelni ti mennyire vagytok szabályosak?
Sallina 2009.09.10 15:06:09
@errorka: Ennek igazán örülök. Mondjuk én magam nem félek, igyexem eleget tenni a KRESZnek.
Sallina 2009.09.14 09:30:02
Szerencsére elég sokan felkapták a fejüket, hogy mi itten akcióba lendültünk. A nagy számok törvénye alapján adja magát a dolog, hogy sokaknak ez nem tetszik, legyen szó akár magánszemélyekről, akár médiáról. Volt, ahol fontosnak tartották kiemelni, hogy többen is bringával…..
Sallina 2009.09.11 14:25:37
@mement: Te is általánosítasz. utálom az ilyet.
én nem vagyok szabálytalankodó, még sem értek egyet maradéktalanul.
Sallina 2009.09.11 14:42:20
@mement: Igyexem
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
Sallina 2009.09.11 09:46:20
@fogsunder: na az utolsó bekezdéseddel egyet értek. Én is ezt mondtam, csak te jobban megfogalmaztad.
Sallina 2009.09.11 10:07:24
@zebraakcio: tudom. Még egyszer írom, az oktatók nevezik így. Édesanyám is kapott annó ezért hibapontot. Nem hiszem, hogy bármi olyasmit írtam, amiért sértegetni kéne. Személyeskedni nem kéne szerintem.
Sallina 2009.09.11 13:37:40
@errorka: Igazad van, de lásd be annak tűnik. Erre írtam én is, ha foglalkozol valamivel, akkor foglalkozz a dolog mindkét oldalával, úgy igazságos. Gondoltam rá ezentúl kamerával járkálok és felveszem a szabálytalankodókat. Csak sajnos szerintem ez kimeríti a személyiségi jogok megsértését. Na mindegy. Örülök, hogy ügyvédetek is van. Ez egy kissé komolyabbá teszi az ügyet.
"Ő itt nővérkém westie-je Maci, becenevén NyaciMaci. Egy nagyon eleven kiskutya, ki már lassan a 1,5 m-t is megugorja és előszeretettel nyalogat mindent" - írja Ági, feltételezésünk szerint a jobboldali egyedről...
Sallina 2009.09.01 09:15:00
@Bélus22222: Pedig hidd csak el. Úgy ugrál mint egy macska. Épp csak nem nyávog.
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..
Sallina 2009.08.27 10:04:32
@-d(-_-)b-: Tökéletesen egyetértek. És félre ne értsen senki, én is dolgoztam már olyan helyen ahol kiszolgáltam az embereket. A fizetéséért dolgozzon nem a borravalóért.
A Homár emlékei szerint nem kizárólag az Unicreditnél kell fizetni a megszüntetni óhajtott számlánál az utolsó, igazából már nem szolgáltatott hónapért, Király Rák viszont náluk futott bele legutóbb az igazából megmagyarázhatatlan jelenségre: Régi rajongódként, meg…..
Sallina 2009.08.25 12:23:50
@Király Rák: én is könnyen szabadultam, csak 1 hónap 40 perc volt :), mert ott is volt kártyám
A múlt heti mosógépszerelős sztori után érkezett ablakszerelős is. (Itt ragadná meg a Homár az alkalmat, hogy gratuláljon lelkes kommentezőcsapatának, akik láthatóan sokat tettek azért, hogy a poszt Googleben az első találati oldal aljára vagy környékére kúszott.)…..
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
Sallina 2009.07.28 15:47:21
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Sallina 2009.06.30 13:39:32
@Alikam: Ó dehogy. Csak múltkor egy pesti cikknél érveltél a tömegközlekedés ellen, és nem értettem a dolgot. Imádom Velencét, jobban mint a Balcsit. Évek óta nem voltam kiépített strandon. Mindig Agárdra, Gárdonyba járunk. Én is csak amellett érveltem, hogy ne általánosítsunk.
Sallina 2009.06.30 14:02:06
@Alikam: Ez így van mindenhol. Csak tudod az a baj, hogy tényleg általánosítanak. Mindenki mindenkit. Győzzük már le az előítéleteket. Képzeld ez a poszt még durvább lenne, ha esetleg nem így nézne ki az elkövető. Ha érted....
__________________________________________

Amúgy meg nem hiszem, hogy a poszt írója valótlant állít. Mi célja lenne vele? Ha nem lenne igaz, akkor a másik fél nem reagált volna így, ahogy reagált. Iwiw törlés, stb. Már rég jelentkezne, minimum Pötyi neven. :)
Helló mindenkinek!A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Egy szép nagy homárral keresztezett sünt érdemelne a lenti történet cipőbolti eladója, mert ennél taplóbb hozzáállással még nem nagyon találkoztunk. A nem nagy hiba is hiba, azt ilyen ocsmányul kijavítani sem szép dolog, de a hölgy beszólásai teszik igazán izgalmassá a…..
Na, ilyen levelet még nem kaptam, eláll a csápom is tőle, szinte érezni a nyirkos tenyeret, a borzongató izgalmat, a nagy nyelést aztán a bűntudatos hallgatást. Olvasónk ugyanis tízezerrel kevesebbet fizetett egy focicipőért, most meg mintha a lebukástól félne. A kérdése az, hogy…..
Sallina 2009.02.03 08:59:10
@Gumidomino: Nem. Teljes tank volt (60 l)és semmit nem szólhatnak. Én odaadtam a kártyát, hogy húzza le a pénztáros hölgy. Ő lehúzta, a tranzakció létrejött, számlát ad. Ha látnak is a kamerán nem tudnak mit csinálni, mert a pénztáros cseszte el, nem én. Ez az ő felelőségük. Nem mondod, hogy te, amikor észreveszed, akkor visszamész reklamálni?
Sallina 2009.02.03 13:54:16
@Gumidomino: Na igen ebben igazad van. De a pénztárgépen megjelent először a tankolás, majd a cigi, majd a matrica is. Én adtam a kártyát, ő lehúzta és megvolt a blokk. A kocsiban láttam, hogy a tankolás nincs rajta. Ha nem a pénztáros volt a hülye akkor a rendszer. :) Biztos amin biztos a számla meg van a kártyás fizetéses papírral :).
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
Sallina 2009.01.06 14:25:05
Sallina 2009.01.15 16:40:21
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..