Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pistabá

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lobsterizmus A bizalom hatalma 2012.05.24 14:50:00
Egyszer már rugóztam azon, hogy minden önszolgáló nemzeti mítosz ellenére a magyar alapvetően nem szabadságszerető nép. Sokkal inkább gyáva. Arról is volt szó, hogy a látványos hisztik és melldöngetés sosem a cél elérését szolgálja, hanem hogy elmondhassuk…..
Menthetetlen vagyok, Csikós szerint menthetetlenül csehszlovák. Ez normális: ahogy öregszem, nő bennem a nosztalgia, és mi másra gondoljak vissza, mint a gyerekkoromra? Azokban az években olyan izgalmasan színes volt minden – mifelénk más volt a barna, furcsább a zöld és…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
A rengeteg tipikusan magyar kicsinyességtől átitatott, negatív kommentár ellenére a KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közös kezdeményezése, a Gyere haza! honlapja, és főleg az azon található 10 érv Magyarország mellett nagyon a szívembe talált. Azt hiszem,…..
Az Ural nyers és egyszerű, sokkal inkább traktor, mint közlekedési eszköz. Ez nem hátrány, sokan éppen ezt értékelik a német gyökerű orosz járműben. Heiko Fleck is ebbe szeretett bele, ám ő a dízelek szerelmese – nem véletlen, hogy átépítette az 1953-as M72-t. A durva…..
Állítólag tegnap hivatalosan is véget ért az ősz szebbik része, mostantól hideg és nedves időjárás vár a motorosokra. Ha hiszünk a meteorológusoknak, akkor a garázsba toljuk a gépet és elkezdünk tervezgetni. Bartha Gyula és Sulkowsky Zoltán útja 1928 és 1936 között zajlott…..
A tradicionális és törvényen kívüli motorosklubokról kevés fotót találunk. Bill Ray képei máig szekrényben porosodtak: az 1965-ben készült sorozat nem jelenhetett meg a megrendelő Life magazinban, csak egy-egy kép volt ismert. Az amerikai fotóriporter egy hónapot töltött…..
Pistabá 2010.10.08 13:34:53
@a_nick_mar_letezik: "én autózok, de volt szerencsém egy cabrio-hoz, és hát már az is nagyon jó volt. Milyen lehet motorozni....? " Sokkal jobb mint autózni, mióta motorbuzi vagyok az autókat konkrétan lesz@rom. Bármilyen húszéves csotrogány motor többet jelent mint a legmenőbb kocsi. Szóval ne pazarold a saját idődet, ha tetszik el kell kezdeni de minél előbb.
A kerékpárosokkal szemben vívott autós szabadságharc élharcosai láttak egy reklámot, ami felnyitotta a szemüket a környezetvédelem fontosságára. Az Emberi Parkolásért Mozgalom azonnal felszólította a fővárost, hogy a légszennyező bringázás helyett autós projektet támogasson.…..
Serbia Insajd A szarómamusz 2010.09.09 10:38:00
Van az a szerb mamusz, népviselet. Opanke, tudod. Bőr, aztán felfele kunkorodik az orra. Abban ropják a kólót ezerrel körbe. Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy azért kunkorodik fel a mamusz orra, mert abba kapaszkodtak hajdanán, mikor a dolgukat végezték a szabadban. Én ezen mindig…..
Eddig még egyszer sem gondolkodtam el rajta, hogy 120 km/h-nál le kéne hajtanom a sisakrostélyt. Az elhatározás már korábban megszületett, csak a kivitelezés volt homályos. Kellett egy jármű, ami városban gyors, nem bubog, viszont százharminccal megy az autópályán,…..
Az elmúlt közel ötven évben a Beatles minden felsőfokú jelzőt megkapott, amit rockzenekar csak megkaphat. Ízléstől függetlenül jóformán mindenki kénytelen elismerni, hogy a négy liverpooli srác ott van azok között, akik egy intergalaktikus panoptikumban a huszadik század földi…..
Pistabá 2010.07.25 08:43:06
Ez a skót srác konteo nem a legdurvább, egyesek szerint egy alakváltó földönkívüli vette át a szerepét:

www.youtube.com/watch?v=ZfBBZdE6M48

Akit érdekel keresgéljen képet, szöveget: 'paul mccartney reptilian' Láthattok macskaszem pupillát meg pillanatnyi figyelem kihagyás közben eltorzuló arcokat.

A reptájl téma egyébként komoly irodalommal rendelkezik, sok vezetőt és híres embert ér gyanú hogy valójában alien. Nemtom Tiboru mer-e belecsapni ebbe a lecsóba.. :)
Motorosként lelkesen fogadnánk az új versenypályát, civilként csak aggódhatunk a Balatonring körüli, milliárdos nyerészkedésről szóló hírek miatt. Szakértői vélemények szerint akár kicsenget a magyar állam néhány milliót, akár nem, a szeptemberi átadás már…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
w Viszlát, és kösz a halakat 2010.02.23 10:30:00
Érdemes akkor lelépni, amikor még maradt valaki, aki marasztalna. Bajnai Gordonnak ez sikerült, hogy belőle volna igény többre, az látszott már akkor, amikor sokadszorra és egyértelműen közölte, hogy nincs továbbmenet. Hiszen már az is azért történt, mert minden reggel vinnyogó…..
A veronai Motor Bike Expón állt ez a Simson a sarokban. Jól elrejtették, pedig ennél izgalmasabb szoci-customot még nem látott a világ. Az AWO425-re épült egyhengeres negyedliteres motor stílusa meg sem határozható, igaz, fölösleges lenne belekezdeni is. A selyemfényű ezüst és…..
Dermot Walshe angol képregényrajzoló ha nem ceruzát fog, akkor veterán versenymotorokról ábrándozik. Két szenvedélye végre találkozott, ennek eredménye Stanley Woods megrajzolt története. Standing Woody – így becézték kortársai; kevés ennyire legendás alakja volt a…..
A pokolba vezető út állítólag jó szándékkal van kikövezve. Most már tudom, hogy nem így van. Pedig esküszöm, az okfejtést nem kértem. Főleg nem ezt, ahol a tétel levezetése egy vákuummotoros szopóketrec, melynek véletlenül a szívó oldalán térdelek. Most már tudom: pokolba…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
Százegy évvel ezelőtt, Szibéria kellős közepén egy olyan természeti (?) jelenségre került sor, amelyet bízvást benevezhetünk a „huszadik század legrejtélyesebb eseménye” versenyre, és nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy komoly esélyekkel indulhatna valamelyik pontszerző…..
Belsőség Low battery 2009.10.11 05:33:00
  Egy 80-100 km hatótávolságú elektromos autó lítium-ionos akkumulátora mai árakon számolva legalább négymillió forint, és ennyiért még kereke sincs. Vélemények az azonos című írásunkról...