Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nas

12 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Idén leszáll közénk az immáron ötödik alkalommal megrendezett ReelRock Film Tour, az extrém sport világát szakavatott őrültségein keresztül bemutatni kívánó kisfilmek eseménye.  A filmeken látható fiatalok emberfeletti teljesítményeket visznek véghez, ami valljuk…..
Talán Daniel Woods, de valaki elég jól nyomja az egykezes húzódzkodást. Természetesen nagyszerű felvételek láthatók a videón. ..
FRISSÍTVE: Újabb levelet/kommentet kaptunk az MSBSZ-től, melyben pontosítják a hírt, részletek alant. Elképzelhető, hogy mégsem lesz Slopestyle a 2014-es szocsii olimpián. Erről értekezett a héten, acapulcói ülésén a NOB. A Bizottság szerint ugyanis a slopestyle mint…..
ProgBlog Kitört a pánik… 2010.08.16 20:25:00
Az MSZP-nél kitört a pánik. Rájöttek, hogy valószínűleg nem élhetik túl az önkormányzati választásokat, a finom ösztöneik megsúgták nekik, hogy kb. 2010. október 3-ig tartott az a szép korszak, amikor legfeljebb közepes képességű emberek százai még honi mércével (a…..
Natalie Cole a nyolcszoros Grammy díjas énekesnő egy magyar tervező, Németh Anikó ruhájában lép fel Venezuelában. A dzsungel névre keresztelt koktélruhát a szeptemberi koncert során fogja viselni.A ruhát a napokban vásárolta Natalie, aki a stylistjával karöltve sétált be a…..
nas 2010.07.28 15:58:50
A foci politikai jelentősége túldimenzionált. A focisták már inkább sztárok, nem hősök: a hősre lehetett politikát építeni, a sztárra már csak üzletet lehet. (Fotó: Telegraph/Paul Grover) Sokakat meglepett, hogy a francia állam és politika a legfelsőbb szinten reagált a…..
Ami jó, ahhoz nem szabad hozzányúlni – gondolhatták a japánok, és a dizájn helyett ráfeküdtek a technikára. Ritka ez a hozzáállás manapság, de dicséretes. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lássuk be, hogy Ausztrália igen erősen provinciális, viszont szép. Australia Climbing Adventure_THE MUSICAL_Total Eclipse from Cedar Wright on Vimeo...
nas 2010.06.21 14:59:22
Zia felhő & Boulder Flickstop 2010.05.28 15:54:00
Tim Tadder..
nas 2010.06.04 10:54:49
Ha van igazán környezetszennyező módja az utazásnak, akkor az bizony a légi közlekedés. Miközben utasszámban az összes közlekedésnek csupán 1%-át teszi ki, addig az összes közlekedésre fordított üzemanyag 10-15%-át használja fel.…..
Május 17-én reggel Ugyan Anita második alkalommal jutott fel a Mount Everestre. Egészségi állapota miatt most is palackozott oxigénnel mászott, lefelé jövet rosszul lett és elájult. Aznap nyolcvanan mászták meg az Everestet. "Sajnálom, hogy nem sikerült oxigén nélkül, de…..
dopamin Nők a csúcson 2010.04.22 12:09:00
Kiélezett verseny zajlik két hegymászónő közt abban, hogy melyikük jut fel előbb a föld 14 legmagasabb hegycsúcsára. Az állás most döntetlen, a spanyol-baszk Edurne Pasaban és a koreai Oh Eun Sun mögött egyaránt 13 nyolcezer méter feletti csúcs van. Edurne Pasaban A hét…..
dopamin Az Ericsson 4 szárnyalása 2009.06.19 12:28:00
A finis előtt eldőlt a Volvo Ocean Race végeredménye. A világ legnagyobb földkerülő versenyét az Ericsson 4 nevű hajó nyerte. A tíz etapból ötöt ők nyertek. A brazil Torben Grael irányította vitorlás a Göteborg és Stockholm közti 500 tengeri mérföldes etapon csak…..
nas 2010.04.22 10:04:00
Karina Hollekim norvég síelő és bázisugró 2006 nyarán szenvedett súlyos balesetet. Az orvosok azt mondták, soha többé nem fog járni. Mégis felépült. Az életét bemutató dokumentumfilmet a héten vetítik a budapesti 4bro bisztróban. Április 22. 21 óra, 4 bro bisztró, Budapest…..
A hétvégén a Nemzeti Közlekedési Hatóság légiközlekedési igazgatósága teljes légtérzárat rendelt el. Mindenkit, többek közt a siklóernyősöket és a vitorlázórepülőket is a földre parancsolták. Ezzel arról tettek tanúbizonyságot, hogy a döntéshozó pozíciókban…..
Mike Douglas a freeski atyja és egy ifjú titán, Cody Townsend kipróbálták, hogy a sílécek hogyan funkcionálnak a vízen. Hawai-on jetski vontatással mentek rá a hullámokra, az eredmény ebben a videóban látható. ..
A Denis Urubko-Boris Dedeshko páros kapta a Piolet d'Or díjat, ez a legrangosabb hegymászó elismerés. A két kazahsztáni orosz 2009 májusában megmászta a Cho Oyu délkeleti falát. A 2600 méter magas szikla és jégfal megmászását nem csak a nagy tengerszint feletti magasság tette…..
Végigmentem a minap Budapest új, frissen átadott főutcáján a Kálvin tértől a Szabadság térig. Szokásomtól eltérően ezúttal pontokba szedve fogalmazom meg tapasztalataimat, melyek összességében egyébként nagyon is pozitívak voltak. 1. Mindenekelőtt legyen olyan egy…..
Fókablog Everest downhill 2010.04.02 10:06:00
2000 október 7.-én, Davo Karnicar felcsatolta a lécét, amiben önmagában még semmi különös nem volt, csak két dolog: a tengerszint feletti magasság és az hogy ez egyben a helyszínt is egyértelműen meghatározza.  8848 méter. A 38 éves szlovén hegymászó, síalpinista 4 óra…..
nas 2010.04.06 14:18:49
     Miután viszonylag hamar, talán már éjfél felé elég pontosan fogjuk tudni, hogy kit szabadítottak rá a választók az országra a következő négy évre, viszonylag korán reggel ott fogunk ülni a gép előtt és bogarásszuk az érdekességeket, a nap során…..
Idén két magyar expedíció próbál oxigén nélkül feljutni a Mount Everesre. Ugyan Anita a nepáli oldalról mászik, Klein Dávid és Várkonyi László pedig az északról a tibeti normál úton vágnak neki. Klein most hatodszor próbálkozik a heggyel. Úgy lett hegymászó-celeb, hogy…..
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
nas 2010.03.24 10:27:26
                                   A porcpuhulás (chondropathia) oka valamilyen korábbi porcsérülés, károsodás, mely gyakran sportolóknál jelentkezik. Miután sérülés okozza, nem valószínű, hogy…..
  Szokták volt emlegetni művelt publicisták és elemzők, hogy a Fidesz ígéretcunamija az égig ér és ezzel olyan magasra tolta a lécet maga fölé, hogy nehéz lesz azt átugrania - nincs sok vitatkoznivaló ezzel az állítással, a Fidesznek olyan kihívásokkal kell…..
Nos amikor vasárnap az Alacsony-Tátra gerincén oldalbakapott és feldöntött a 110 km/h-s pöff, és volt vagy mínusz 6 fok, kicsit el kezdtem gondolkodni. Ez ritka dolog az esetemben, tehát már a puszta tény is örömmel töltött el. A 110 km/h és a mínusz 6 fok szubjektíve hány fok…..